Χάρις Αλεξίου | Η συγκίνηση για τους γονείς της και ο θαυμασμός της για την Μαρινέλλα!

To δικό τους «Σημείο Συνάντησης» βρήκαν το βράδυ της Τρίτης η κορυφαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη γνωριμία τους και την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν στο θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια τη Χαρούλα Αλεξίου και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Νανούρη.

Στη συνέχεια, η Χάρις Αλεξίου, μεταξύ άλλων, με εξομολογητική διάθεση και εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στους γονείς της.

«Δεν είναι ότι δεν σου ‘ρχονται δάκρυα στα μάτια. Ή ότι δεν σκέφτεσαι τον μπαμπά σου, που δεν πρόλαβε να σε δει να μεγαλώνεις. Ή τη μητέρα σου, που επίσης δεν πρόλαβε να το δει αυτό. Θα ήθελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου κάτω, την ώρα που τραγουδούσα. Θα ήθελα στο πρώτο μου Ηρώδειο να είναι οι γονείς μου εκεί. Τέτοια πράγματα σκέφτεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη σπουδαία Μαρινέλλα.

«Δεν αγαπούσες τα τραγούδια της Μαρινέλλας όσο την ίδια. Γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της. Αυτή η γυναίκα είναι μια γη μόνη της. Είναι χώρα!».