Μέχρι να βρεθούμε ξανά, η CABLENET «έχει κάτι να σου πει»!


«Έχω κάτι να σου πω», γιατί η Cablenet πάντα βρίσκει ένα λόγο για να σε κάνει να χαμογελάς και να αντλείς θετικότητα από τη δύναμη της επικοινωνίας! «Εκμηδενίζει» τις αποστάσεις και μας καλεί όλους να μεταφέρουμε μηνύματα αισιοδοξίας και αγάπης μέσω των Social Media, στους φίλους και συγγενείς μας που βρίσκονται στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19).

Ο περιορισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο λόγος που μένουμε όλοι στο σπίτι είναι για να αγκαλιάσουμε ξανά όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Γι’ αυτό και  η Cablenet, σου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσεις να εκφράζεσαι και να έρχεσαι «κοντά» στους δικούς σου που βρίσκονται στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, μέσω μίας απλής και τρυφερής διαδικασίας!

Χρησιμοποιώντας το hashtag xwKatiNaSouPw, σε ενθαρρύνει να γράψεις σ’ ένα χαρτάκι το δικό σου θετικό μήνυμα και να το ανεβάσεις με φωτογραφία ή βίντεο σε story στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Facebook/Instagram, κάνοντας tag το όνομα του προσώπου που έχεις πεθυμήσει και θέλεις κάτι να του πεις! Κι αν ήδη σκέφτηκες το δικό σου ξεχωριστό μήνυμα, μην ξεχάσεις να κάνεις tag την @Cablenet (Facebook/Instagram) για να το διαβάσουν κι άλλοι και να νιώσουν κομμάτι μιας τεράστιας διαδικτυακής παρέας!

Ήδη τα μηνύματα έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να τα διαβάσετε όλα μέσω του επίσημου λογαριασμού της Cablenet στο Instagram.

Ένα απλό μήνυμα μπορεί να σημαίνει πολλά! Μοιράσου το με τους αγαπημένους σου και δώσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας πως θα τα καταφέρουμε.

 Δείτε περισσότερα στο:

https://www.facebook.com/Cablenetcy

https://www.instagram.com/cablenet_cyprus/?hl=en