Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class


Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class

Ανανεωμένη και σε δύο εκδόσεις Hatchback και Sedan.

Η εξέλιξη είναι στο DNA της Mercedes-Benz. Η νέα A-Class με εντυπωσιακές αναλογίες, μοντέρνα σχεδίαση και τεχνολογικές καινοτομίες, προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, προσδίδοντας κάτι το μοναδικό: Class for everyday.

Δυναμική και σπορ εμφάνιση

Το εξωτερικό της νέας A-Class, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αποπνέει δυναμισμό, αξιοπιστία και την πολυτέλεια μίας Mercedes-Benz. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζουν τα δύο δυναμικά εξογκώματα στο καπό, η επανασχεδιασμένη μάσκα ψυγείου με το αστέρι και οι επίπεδοι προβολείς. Στο πίσω μέρος, κυριαρχούν ο νέος διαχύτης και τα LED φώτα, προσδίδοντάς της μία κομψή και ελκυστική εμφάνιση, κάθε στιγμή της ημέρας. Ωστόσο, επειδή μία Mercedes-Benz χαρακτηρίζεται και από τον σπορ χαρακτήρα της, η νέα A-Class διαθέτει νέους τροχούς με τέσσερα επιπλέον σχέδια ζαντών σε μεγέθη μέχρι και 19 ίντσες.

 

Υψηλή τεχνολογία

Η νέα A-Class αντικατοπτρίζει απόλυτα την πολυτέλεια της Mercedes-Benz και στο εσωτερικό. Αυτό που την ξεχωρίζει, είναι η ανεξάρτητη διπλή οθόνη, με μια οθόνη 7 ιντσών και ακόμα μία μεγαλύτερη 10,25 ιντσών. Ο εσωτερικός σχεδιασμός της νέας A-Class, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα φωτισμού, απολαμβάνοντας κάθε διαδρομή στο έπακρο. Επιπλέον, το τιμόνι από δέρμα νάπα στάνταρ, δένει απόλυτα με το μοντέρνο και επανασχεδιασμένο εσωτερικό, το οποίο συμπληρώνεται από τους τρεις κλασικούς στρογγυλούς αεραγωγούς, σήμα κατατεθέν της Mercedes-Benz.

Βελτιωμένη ηλεκτροκίνηση

Η νέα A-Class διαθέτει εξηλεκτρισμένους κινητήρες, που περιλαμβάνουν τετρακύλινδρες μονάδες με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 ή 8 σχέσεων. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόσθετο ηλεκτρικό σύστημα 48 volt που υποστηρίζει την ευελιξία κατά την εκκίνηση, με 10 kW περισσότερη ισχύ. Ταυτόχρονα, η νέα A-Class φροντίζει να προσφέρει στους οδηγούς μία αισθητά βελτιωμένη εμπειρία άνεσης, χάρη στη νέα γεννήτρια εκκίνησης με ιμάντα (RSG), για χαμηλότερους κραδασμούς και πιο αθόρυβη εκκίνηση, ενώ δίνει τη δυνατότητα για οδήγηση με σβηστό τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κατά το φρενάρισμα και την υπέρβαση, το RSG ανακτά και έτσι τροφοδοτεί το ενσωματωμένο δίκτυο 12 volt και την μπαταρία 48 volt. Έτσι, η παραγόμενη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των διαδικασιών επιτάχυνσης, υποστηρίζοντας τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η νέα A-Class μπορεί επίσης να προσφέρει συμβουλές στον οδηγό για πιο οικονομική οδήγηση, μέσω του ECO Score 3.0, το οποίο αξιολογεί τις διάφορες φάσεις οδήγησης.

 

Μεγαλύτερη αυτονομία

 

Φυσικά, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία των αυτοκινήτων, η Mercedes-Benz, μέσω της νέας A-Class, καινοτομεί στους plug-in υβριδικούς κινητήρες με αύξηση της ηλεκτρικής εμβέλειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μίας μπαταρίας υψηλής τάσης, που μπορεί να διαθέσει υψηλότερο χρησιμοποιήσιμο ενεργειακό περιεχόμενο. Επιπλέον, έχει αυξηθεί η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα κατά 5 kW, φτάνοντας στη νέα A-Class τα 80 kW. Σε ό,τι αφορά τη φόρτιση, αυτή μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους: με το πρότυπο 3,7 kW, με εναλλασσόμενο ρεύμα έως 11 kW και με συνεχές ρεύμα μέχρι 22 kW. Και επειδή με τη νέα A-Class θα ανυπομονείτε να ζήσετε την επόμενή σας εμπειρία, η φόρτιση DC από 10% έως 80% διαρκεί περίπου 25 λεπτά, καθιστώντας τη μία ιδανική λύση για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

 

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους της CiC Mercedes-Benz, ενημερωθείτε για τη νέα σειρά A-Class με τις ανανεωμένες εκδόσεις Sedan και Hatchback και παραγγείλτε τη δική σας.