Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Τα έχωσε στην παραγωγή των Όσκαρ και τα αποκάλεσε βαρετά


Απόλυτα αδιάφορη βρήκε τη φετινή απονομή των Όσκαρ ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και δεν έχασε ευκαιρία να το εκφράσει στο Jimmy Kimmel Live.

Η φετινή απονομή των Όσκαρ είχε αρκετά εμπόδια λόγω της πανδημίας, αλλά παρόλα αυτά πέτυχε η διοργάνωση να φέρει σε μια ανοιχτή αίθουσα έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και να παραλάβουν τα βραβεία τους κοντόθεν. Η επιλογή όμως του Union Station αντί του Dolby Theatre, το οποίο χρησιμοποιήθηκε μόνο για την απονομή του ανθρωπιστικού βραβείου, αφαίρεσε αρκετή από την ενέργεια που προσφέρουν συνήθως οι απονομές στους θεατές. Κι αυτό το κατάλαβε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που τα έχωσε στην παραγωγή και στον Στίβεν Σόντεμπεργκ, τον σκηνοθέτη.

Κατά την εξ αποστάσεως παρουσία του το βράδυ της Τρίτης στο σόου του Τζίμι Κίμελ, ο Big Arnie μπήκε κατευθείαν στο ψητό και στα πρώτα δευτερόλεπτα είχε αποκαλέσει την απονομή βαρετή, αδιάφορη και επίτευγμα, αυτό το τελευταίο με σαφή ειρωνική διάθεση και από τα λεγόμενα του φάνηκε πως το πρόβλημα ήταν ο χώρος που έγιναν και η παντελής έλλειψη κάποιου σόου.

«Πρέπει να είδα μόνο το 1/3 κι αυτό από τη δική σου εκπομπή Τζίμι. Μετά το έκλεισα. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω καν αν πήρα Όσκαρ. Μήπως πήρα;» ρώτησε με καυστικό τρόπο ο Σβαρτσενέγκερ, που δεν ήταν βέβαια υποψήφιος, αλλά χρησιμοποίησε αυτό το σχήμα λόγου για να δείξει πόσο τον κούρασε η φετινή απονομή.

«Ήταν μια αίθουσα γεμάτη με ταλέντο και κατάφεραν να το κάνουν τόσο βαρετό. Πώς μπορείς να κάνεις τόσο βαρετό κάτι τόσο ταλαντούχτο; Ίσως την επόμενη φορά να τα απονείμουν στο Muscle Beach (παραλία στην Καλιφόρνια που φημίζεται για τα καλολαδωμένα και ημίγυμνα κορμιά των παρευρισκομένων). Πώς σου φαίνεται;»

Πηγή: reader.gr