Από τον «Ρωμαίο» στον… Μακεδόνα και τους Μαρινέλλα-Ζαχαράτο!

Διαβάστε περισσότερα μόνο εδώ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πιο… πολυσχιδής, καίγεσαι! Ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος «χτυπάει» και φέτος σε διάφορα και διαφορετικά project και «μαγειρεύει» ακόμα περισσότερα και πιο δυνατά! Να τα πάρω από την αρχή: Ο μικρός Γιαννάκης που «τα έσπαγε» στην «Μελωδία της ευτυχίας» της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει εξελιχτεί σε έναν εξαιρετικό δημιουργό που μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις δουλειές του. Φέτος επαναλαμβάνεται το «Για όνομα» που έντυσε με εξαιρετικές μουσικές του και ένα υπέροχο κομμάτι, έγραψε συναρπαστικές μουσικές για το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Λιγνάδη -από τους πιο γερούς άσσους της εν λόγω δουλειάς!-, ενώ ζηλευτή είναι και η μουσική που έφτιαξε για την ισχυρότατη «Δεύτερη φωνή» των Παπαθαναασίου και Ρέππα που σκηνοθέτησε για το «Αποθήκη» ο Μαρκουλάκης. Και δεν σταματά! Γράφει μουσική για το υποσχόμενο «Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν» που θέλει μαζί στη σκηνή τις Πιττακή-Πατεράκη (αποκλειστικό μου) με σκηνοθέτη τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ενώ ετοιμάζει μουσικές και τραγούδια και για το «Στον καθρέφτη του Παλλάς» που θα δούμε με Μαρινέλλα-Ζαχαράτο. Τον λες και …Mister Theater, αλλά σου έχω κι άλλα νέα.

ΠΗΓΕΣ μου λένε πως ετοιμάζει την νέα δισκογραφική δουλειά του άξιου Κώστα Μακεδόνα (στίχοι-μουσική παρακαλώ!) που έρχεται να μας «κλέψει»! Αναμένουμε.

ΜΠΑΜ. Το μπαμ-καραμπάμ όμως αφορά μια συνεργασία του που «μαγειρεύεται» με πολύ μεγάλη προσοχή και όρεξη και αφορά μια αγγλίδα ντίβα! Για την ώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αλλά θα επανέλθω!

Πηγή: enikos.gr