Απίστευτες αποκαλύψεις: «Ο Γουΐλ Σμιθ και η γυναίκα του είναι ομοφυλόφιλοι»

O Will Smith με τη σύζυγό του Jada Pinkett-Smith είναι παντρεμένοι σχεδόν 20 χρόνια και θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Γι’ αυτό το λόγο μία πρόσφατη ανάρτηση στα social media προκάλεσε το ενδιαφέρον των site του εξωτερικού, καθώς δείχνει μια άλλη “πραγματικότητα” για το γάμο τους.

Πρόκειται για μία επιθετική ανάρτηση από την transgender ηθοποιό και ακτιβίστρια Alexis Arquette η οποία έγραψε στο προφίλ της στο facebook:

“Όταν η Jada πει ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο μουσάτος άντρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος διαλύθηκε όταν τον έπιασε να “ευχαριστεί” τον Sugar Daddy του Benny Medina τότε θα τους ακούσω”.

Ο λόγος της επίθεσης ήταν η τοποθέτηση της συζύγου του ηθοποιού για τα Όσκαρ και τις διακρίσεις για τους έγχρωμους ηθοποιούς. H Alexis Arquette μάλιστα συνέχισε την επίθεση αναφέροντας: “Οι γκέι έχουν εχθρούς. Παραμονεύουν σε επιχρυσωμένες ντουλάπες. Το να βγαίνεις από την ντουλάπα είναι υγιές. Είτε είσαι με εμάς είτε εναντίον μας. Εσύ αποφασίζεις. Σήμερα”.

alexis_post

 

Πηγή: protothema.gr