Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με show στην τηλεόραση!

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και συγκεκριμένα από τις 30 του μήνα όπως μας πληροφορεί το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE,θα συμμετάσχει στην εκπομπή που θα προβληθεί στη Σουηδία και θα έχει τίτλο «My way».

Η Έλενα μαζί με τον Claes Malmberg – ο οποίος δηλώνει πως θαυμάζει την Έλενα ως καλλιτέχνη αλλά και ως άνθρωπο – και τον Jan Malmsjö,θα συνοδεύονται από μια οχταμελή μπάντα στο show που φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις,και θα διαρκέσει έως τις 17 του Δεκέμβρη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 83χρονος Jan Malmsjö είναι από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς και τηλεοπτικές περσόνες της Σουηδίας.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε να θυμίσουμε τη θέση του κριτή στη Ελλάδα, στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Dancing on ice» πριν μερικά χρόνια,ενώ είχε επίσης συμμετοχή και το 2012 στο Σουηδικό «dancing with the stars που το ονομάζουν «Lets dance» αλλά εκεί ως παίκτρια.

Τη τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε υπήρξαν και στην Ελλάδα φήμες ότι θα την βλέπαμε και πάλι ως κριτή στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού «Your face sounds familliar»που ξεκινά τον Μάρτιο στην Ελλάδα από γνωστό ιδιωτικό κανάλι.