Αντώνης Ρέμος: Αναβάλλεται η περιοδεία του εξαιτίας του κοροναϊού


Αναβάλλεται η περιοδεία του Αντώνη Ρέμου. 

Οι προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας του Αντώνη Ρέμου αναβάλλονται, με την εταιρεία παραγωγής να επικαλείται τη λήψη προληπτικών μέτρων για τη διάδοση του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκίνησε την περιοδεία του στις 12 Φεβρουαρίου από την Αθήνα και το Γήπεδο Tae Kwon Do.

Η περιοδεία του Αντώνη Ρέμου υπό τον τίτλο «Live Experience Tour 2020» επρόκειτο να συνεχιστεί σε Πάτρα (07/03), Λάρισα (10/03), Χανιά (13/03), Ηράκλειο (14/03), Ξάνθη (18/03), Βόλος (21/03), Κοζάνη (28/03) και Θεσσαλονίκη (11/04).

«Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κοροναϊού», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο (29/02).

Παρότι γίνεται λόγος για αναβολή, η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει εάν οι συναυλίες θα προγραμματιστούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες σύντομα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων ή αν τα εισιτήρια θα ισχύσουν για τις νέες ημερομηνίες, όποτε και αν ανακοινωθούν. Παράλληλα η σελίδα της περιοδείας του Αντώνη Ρέμου έχει κατέβει από την υπηρεσία προπώλησης εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου είναι το πρώτο μουσικό γεγονός που ακυρώνεται στην Ελλάδα, έστω για προληπτικούς λόγους, για τη διάδοση του κοροναϊού.

Στον αντίποδα, κανονικά θα διεξαχθούν οι δύο μεγάλες συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα, στις 11 και 13 Μαρτίου, οι οποίες αναμένεται να προσελκύσουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό θεατών.

Τα πρώτα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα της επιδημίας του κοροναϊού έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα, ωστόσο προέρχονται από άτομα που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και άτομα που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Πηγή : Hit Channel