Αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Sunshine Epic powered by Unicars & Skoda


Το βράδυ της Δευτέρας, 25 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, η διάσκεψη Τύπου  με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης του Cyprus Sunshine Epic που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου 2020 σε Πυργά, Κόρνο, Λυθροδόντα και Μαχαιρά. Πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ποδηλασίας στον κόσμο ο οποίος το 2020 εισέρχεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε μια νέα εποχή.

Η εταιρεία Unicars, επίσημος αντιπρόσωπος της Skoda στην Κύπρο, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποδηλασία διεθνώς αφού χορηγεί μεγάλους ποδηλατικούς αγώνες παγκοσμίως όπως το Tour de France, στηρίζει αυτή την τόσο σπουδαία διεθνή αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στη χώρα μας με τη συμμετοχή σημαντικών αθλητών διεθνούς εμβέλειας. 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων Αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ κ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Μιχάλης Κληρίδης, ο Marketing Manager της UNICARS – η οποία εισάγει τα αυτοκίνητα Skoda στην Κύπρο – κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης, ενώ το Υφυπουργείο Τουρισμού που είναι ο Διαχρονικός Χορηγός του αγώνα, εκπροσώπησε η κα Θάλεια Χριστοδουλίδου. 

Εκ μέρους της Unicars και Skoda επίσημων χορηγών της διοργάνωσης ο κ. Ανανιάδης αφού αναφέρθηκε στην παραδοσιακή στήριξη του αθλήματος της ποδηλασίας διεθνώς από την αυτοκινητοβιομηχανία της Skoda, εξήρε τη σημασία του Cyprus Sunshine Epic από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Unicars και Skoda. «Πιστοί στη στρατηγική μας για στήριξη του κυπριακού πολιτισμού και αθλητισμού, όπως κατ’ επανάληψη, έχει δηλώσει η CEO της Unicars κα. Χριστιάννα Διογένους, βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή διεθνούς κύρους που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τις απεριόριστες δυνατότητες της Κύπρου για την φιλοξενία τόσο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων!», δήλωσε ο κ. Ανανιάδης.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Κύπρια ποδηλάτης Άντρη Χριστοφόρου, η οποία έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Η Unicars και η Skoda είναι ενθουσιασμένοι που οδηγούν τόσο τις ιστορίες της Άντρης στο Τόκιο ως χορηγοί της αλλά και όλων των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτή την υπέροχη αθλητική διοργάνωση, το Cyprus Sunshine Epic!