Ανοικτό Πανεπιστημίου Κύπρου – Ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεώς στο καινοτόμο δημόσιο ψηφιακό Πανεπιστήμιο της Κύπρου


4 Προπτυχιακά Προγράμματα, 22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα, 21 Ερευνητικές Περιοχές για Διδακτορική έρευνα, 300+ Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, τις Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες και τις Οικονομικές Επιστήμες και τη Διοίκηση.

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 εδώ: https://bit.ly/3HtWkzr ως και τις 24 Μαΐου 2022!
Στο Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο εξειδικεύεται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σπουδάζεις από τον προσωπικό σου χώρο, στον δικό σου ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη.
Επιλέγεις Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου το ψηφιακό δημόσιο πανεπιστήμιο της Κύπρου.
Για σπουδές εξ αποστάσεως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου.
 με ευρύ φάσμα επιλογών από αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών σε κλάδους αιχμής και σύγχρονα επιστημονικά πεδία, για ευελιξία στη φοίτησή σου με υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης και τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές & εργαλεία ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης, με καθοδήγηση και υποστήριξη από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό.

Στο ΑΠΚΥ επιλέγεις ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως με κύρος, χαμηλά δίδακτρα και εκπτώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (10-100% για ανέργους, μονογονείς, πολύτεκνους, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους ΑΠΚΥ, κ.ά.).

-Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/3t12n9r

 admissions@ouc.ac.cy


Περισσότερα δείτε στην σελίδα του youThink στο Facebook