Άννα Βίσση: Το μήνυμά της για την καραντίνα και τις μάσκες


Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση είναι μια «ειρωνικά διασκεδαστική ματιά στην καραντίνα και τις μάσκες».

Η Άννα Βίσση έστειλε το μήνυμά της για την καραντίνα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μέσα από τη μουσική της.

Αφορμή στάθηκε το music video για το νέο τραγούδι της «Λουλακί», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, το οποίο γράφτηκε μέσα στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε κι αποτελεί μια ξεχωριστή μίξη ήχων που συνδυάζεται με τη δυναμική ερμηνεία της.

Η Άννα Βίσση ευχαρίστησε τον κόσμο που αγάπησε και αυτό το τραγούδι της με ένα μήνυμα που έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια που διαβάζω από το πρωί που ανέβηκε το βίντεο.

Από τότε που μου το έπαιξε ο Νίκος στη κιθάρα, μετά όταν γραφόταν στο στούντιο με τους φίλους μουσικούς, τραγουδιστές, άλλους συνεργάτες και τον αγαπημένο μου Μπάμπη Στόκα μέχρι και σήμερα που ολοκληρώθηκε και έγινε εικόνα, μου προκαλεί ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που προκαλεί στους περισσότερους από σας.

Και είναι πολύ απλά χαρά που λείπει εδώ και καιρό από την καθημερινότητά μας και μια ειρωνικά “διασκεδαστική” ματιά στην καραντίνα, τις μάσκες, την εξάρτηση από τα κινητά και την “νταουνίλα” που μας χρωματίζει ένα χρόνο τώρα! Το λουλακί χρώμα μπορεί σαν λέξη να προκαλεί την περιέργεια αλλά τέτοια ήταν η έμπνευση τι να κάνουμε… και μου αρέσει πολύ! Αλήθεια, υπάρχουν στ’ αλήθεια τέτοια μάτια;

Εύχομαι το καλοκαίρι να έρθει σύντομα και να ‘ναι για όλους μας πιο “ελεύθερο”! Και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το “Λουλακί” παρέα, “ξορκίζοντας” τον χρόνο που πέρασε… έστω και με μάσκες για λίγο ακόμα.

Ευχαριστώ πάντα για την αγάπη που μου δείχνετε και τη διαρκή πίστη στη μουσική και καλλιτεχνική μου ταυτότητα που δεν παύω ποτέ να έχω και να υπερασπίζομαι απλά γιατί δεν μπορώ και αλλιώς», έγραψε η καταξιωμένη τραγουδίστρια.

Πηγή : hit-channel.com