Ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες στην Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, σας προσκαλεί σε Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) για να ανακαλύψετε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Η Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη,  21 Ιουλίου 2021, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολη στη Λάρνακα.

Το Πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που παρέχει σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα εκπαίδευσης. Παράλληλα, παρέχει τη μοναδική ευκαιρία στους φοιτητές του να αποκτήσουν αυθεντικό βρετανικό πτυχίο, εξοικονομώντας τα 2/3 του κόστους σπουδών τους σε σύγκριση με πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως αποτέλεσμα της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την κατάργηση του βρετανικού φοιτητικού δανείου.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου και μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται. Η απόκτηση 2 πτυχίων, ενός από το Πανεπιστήμιο UCLan στο Ηνωμένο Βασίλειο και ενός από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, εγγυόνται την περαιτέρω αναγνώριση των αποφοίτων και αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Κτισμένο σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια, το μητρικό μας Πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο απαριθμεί περισσότερα από 190 χρόνια ιστορίας. Συγκαταλέγεται για 6η συνεχή χρονιά ανάμεσα στα 1000 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings 2021 και βρίσκεται στο 6.5% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως (CWUR 2021/2). Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σύγχρονα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη φοιτητική του κοινότητα να απαριθμεί περισσότερους από 35.000 φοιτητές από 150 και πλέον χώρες.

Οι Ημέρες Γνωριμίας, σας δίνουν την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα  που έχετε, επιλέγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου για τις σπουδές σας, αλλά και να δείτε από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ‘’ΗΟGAN’’, το οποίο θα προσδιορίσει το επάγγελμα και τις σπουδές που σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας. Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση των οποιωνδήποτε ερωτήσεων που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα κριτήρια εισδοχής για τον Σεπτέμβριο 2021, τις προοπτικές εργοδότησης, αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες, οι οποίες βρίσκονται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την Πανεπιστημιούπολη.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί, ότι στον χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσουν στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, θα μοιραστούν μαζί σας τη φοιτητική τους εμπειρία στη ραγδαία αναπτυσσόμενη πόλη της Λάρνακας.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια όλων, συμπεριλαμβανομένων των παρευρισκόμενων και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.