Αμαρυλλίς – «Matado» feeling by Rania Kostaki


Η νέα μεγάλη της επιτυχία απέκτησε remix!

Η Αμαρυλλίς πρωταγωνιστεί στη μουσική πρόταση – έκπληξη της χρονιάς, το «Matado», που κυκλοφορεί τώρα και σε remix, από την Panik Platinum!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Matado», που υπογράφουν ο APON και ο IAMSTRONG, προκάλεσε αίσθηση, καθώς συνδυάζει trap και uptempo ρυθμούς σε ιδιαίτερα μουσικά «παντρέματα» και την ιδιαίτερη χροιά της Αμαρυλλίς, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και τα DJ sets. Παράλληλα, το ιδιαίτερο music video που το συνοδεύει «τρέλανε» το YouTube, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο views σε λίγες μέρες, ενώ πλέον μετρά πάνω από 4,6 εκατομμύρια views.

Το super sexy «Matado», προπομπός του επερχόμενου album της αγαπημένης τραγουδίστριας, απέκτησε και remix, το οποίο επιμελήθηκε η Rania Kostaki, παρασύροντάς μας ακόμα περισσότερο στο ρυθμό του!

Αυτή την περίοδο, η Αμαρυλλίς συνεχίζει τις επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις της στο «Omega Club», αποτελώντας, Σάββατο και Κυριακή, τον πιο hot προορισμό για live clubbing στην Αθήνα.

CREDITS
Μουσική, στίχοι:  APON & IAMSTRONG
Ενορχήστρωση, παραγωγή: APON & IAMSTRONG
Κλαρίνο: Απόστολος Μαλλιάς
Recorded at Soundgarden Studios
Mixed by Τάκης Αργυρίου (Argyriou Recording Studio 111), IAMSTRONG
Mastering by Κώστας Σαββίδης
Remix by Rania Kostaki

2020 PANIK PLATINUM