Αμαρυλλίς: Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής του νέου της video clip!


Η Αμαρυλλίς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα της επιτυχία, που θα έχει τίτλο «Μου Έλειψες» και για το video clip ζητά τη συμμετοχή του κόσμου, που θα είναι ο πρωταγωνιστής!

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας, η αγαπημένη τραγουδίστρια  ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να γράψουν σε ένα χαρτί ποιος ή τι τους  έχει λείψει όλες αυτές τις μέρες και να στείλουν μία selfie φωτογραφία ή βίντεο στο moueleipses.amaryllis@gmail.com ή στο Ιnstagram της, μέχρι την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου.

Το «Μου Έλειψες», έχει την υπογραφή του APON και του IAMSTRONG στη μουσική και τους στίχους όπως και η προηγούμενη επιτυχία της Αμαρυλλίς, το «Matado» και θα κυκλοφορήσει, μαζί με το video clip, από την Panik Platinum, μετά το Πάσχα.

View this post on Instagram

Εσένα τι σου έχει λείψει περισσότερο; Γράψε σε ένα χαρτί τι ή ποιός σου έχει λείψει πιο πολύ, βγες μια selfie φωτογραφία ή βίντεο με αυτό, για να φτιάξουμε όλοι μαζί το βιντεο κλιπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο "ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ" Να κάπως έτσι! (swipe left) Περιμένω τα δικά σας βίντεο/φωτογραφίες μέχρι την Μ. Τρίτη 13,04 στο moueleipses.amaryllis@gmail.com ή στο instagram. To "ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ" θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Panik Platinum.

A post shared by Amaryllis (@amaryllis.official) on