Αμαλία Μόερμαν Παυλίδη – Μια κλασσική ερμηνεύτρια με δράση σε όλη την Ευρώπη


Η Αμαλία Μόερμαν Παυλίδη είναι μισή Ελληνίδα μισή Κύπρια. Αγαπούσε πάντα το χορό, το θέατρο και το τραγούδι. Ετσι από μικρή ξεκίνησε να μαθαίνει τεχνικές στο χώρο του Θεάτρου και της μουσικής.

Αρχίζοντας από μικρή ηλικία (3 ετών), η Αμαλία ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού χορού και θεάτρου στην Αθήνα. Στην ηλικία των 18 αποκτά επαγγελματικό δίπλωμα χορεύτριας σε κλασσικό και σύγχρονο χορό. Αυτό μεγάλωσε την αγάπη της για τη μουσική και αποφάσισε να συνεχίσει την εκπαιδευσή της στο κλασσικό τραγούδι και την υποκριτική.

Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στην Φλωρεντία της Ιταλίας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο σπουδών που ξεκίνησαν στην Αθήνα. Ακολούθησαν masterclasses στην Ιταλία κερδίζοντας εμπειρία σε παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαλία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε Θεωρία της μουσικής (grade 8) και πιάνου (grade 6). Ολοκλήσωσε με επιτυχία σπουδές σε Vocal Coaching (Prof. Diploma in teaching Contemporary Singing) με βαθμό Merit, από ακαδημία φωνητικής του Λονδίνου, με δασκάλα την Ria Keen.

Αναζητώντας να είναι ένα βήμα μπροστά εκπαιδεύεται και γίνεται Certified Υoga teacher σε γιόγκα για τραγουδιστές, γιόγκα για παιδιά και εγκύους.

Τελειώνοντας το Γαλλικό σχολείο Λεόντειο, σπουδάζει εξ’ αποστάσεως δημοσιογραφία και αποκτά δίπλωμα εξειδίκευσης στις Δημόσιες σχέσεις και το management από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Αμαλία είναι η ιδρύτρια της Pavlidi Vocal Academy, και εργάζεται σαν τραγουδίστρια σε θέατρα και events σε όλη την Ευρώπη.

Η Αμαλία είναι επίσημο μέλος της AOTOS the Association of Teachers of Singing in the UK.

Agencies links:
Scarlett Entertainment

International Artist Promotion

Προσωπική Σελίδα:
www.amaliamoermanpavlidi.com