Ακροάσεις για την καλοκαιρινή παραγωγή «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα


Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, η οποία θα ανέβει στο τέλος Ιούνιου 2024 σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 18 έως 50 ετών.

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΦΟΙΝΙΣΣΕΣ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτρια της παράστασης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (α΄ φάση), και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 (β΄ φάση). Οι  ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail.

Από όσους/ες επιλεγούν για ακρόαση ζητείται να προετοιμάσουν ένα σύντομο απόσπασμα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας της επιλογής τους (μέχρι 3 λεπτών) και ένα ελληνικό ή κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι ή ελληνικό τραγούδι με παραδοσιακά στοιχεία, επίσης της επιλογής τους.

Προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης: Απρίλιος 2024 – Ιούλιος 2024

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.