Ακόμη περισσότερη ενέργεια και πλούσια γεύση από το χυμό Λανίτης Active

Print

Ο χυμός της Α/φοι Λανίτη με περισσότερα φρούτα και περισσότερες βιταμίνες, σε καλεί να ανακαλύψεις το δικό σου, δυναμικό εαυτό

«Περισσότερα φρούτα, περισσότερες βιταμίνες, περισσότερο εσύ»!

Η νέα καμπάνια του χυμούΛανίτηςActive δίνει το έναυσμαστους καταναλωτές να ανακαλύψουν το δυναμικό εαυτό τους, μέσα από το χυμό που δημιουργεί νέες τάσεις και επαναπροσδιορίζει την απόλαυση.

Μέσα από τη μοναδική του συνταγή, η οποία αποτελείται από 10 διαφορετικά φρούτα, ο χυμός ΛανίτηςActive προσφέρει στον καταναλωτή 10 διαφορετικές βιταμίνες μέσα από την αυθεντική και ιδιαίτερη γεύση του, παρακινώντας τον παράλληλα να επεκτείνει τα όριά του και να ζήσει μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον – μέσα και έξω από το σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο πάρκο, μόνος, με την οικογένειά του ή με τους φίλους του και αγαπημένα πρόσωπα.

Ο χυμός Λανίτης Active αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ξεχωριστή γεύση σε συνδυασμό με πολλαπλά οφέλη. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο χυμός της Α/φοι Λανίτη αποτελεί την απόλυτη πρόταση ενέργειας, ευχαρίστησης και ευεξίας.

Ο χυμός Λανίτης Active διατίθεται σε δύο συσκευασίες (1L και 330ml) και συνδυάζει γευστικές νότες από μήλο, ανανά, πορτοκάλι, μάνγκο, μανταρίνι, passion fruit, καρότο, γκουάβα, μπανάνα, λεμόνι και ακτινίδιο, μέσα σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες, κατάλληλες και για on-the-go δραστηριότητες, αφού το πρακτικό καπάκι κλεισίματος εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.

«Με 10 φρούτα και 10 βιταμίνες, ο Λανίτης Active αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο των χυμών, αφού συστήνει στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου ένα δραστήριο τρόπο ζωής που τους συνοδεύει σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Είμαστε όλοι υπερήφανοι καθώς ο Λανίτης Active ενσωματώνει όλες τις αξίες της 76χρονης ιστορίας της Α/φοι Λανίτη, συνδυάζοντάς τις με το σύγχρονο τρόπο ζωής», τόνισε ο Ανδρέας Χριστοφή, Senior Brand Manager των χυμών Λανίτης.