Αγώνες Σκυταλοδρομίας “Δίνω Σκυτάλη Στην Πρόληψη”


Το Round Table Κύπρου σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Κύπρου Περικλής Δημητρίου διοργανώνει Αγώνες Σκυταλοδρομίας με θεματικό “Δίνω Σκυτάλη Στην Πρόληψη”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 (Παγκόσμια Ημέρα Round Table)  στο γραμμικό πάρκο, με αφετηρία πίσω από το Δημαρχείο Στροβόλου, στη Λευκωσία και ώρα έναρξης στις 16:00 (Παράδοση αριθμών θα αρχίσει στις 15:00).

Οι απονομές βραβείων στις ομάδες γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών θα γίνουν στις 17:00.

Σκοπός της εκδήλωσης μας είναι να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε οικονομικά τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής και το πρόγραμμα «ΜΕΝΤΩΡ» που έχουν στόχο την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στο να σέβονται το σώμα τους και να αποφεύγουν τη χρήση ουσιών έτσι ώστε να προλάβουμε τις ανεπιθύμητες συνέπειες που έχουν αυτά στη ζωή των μικρών μας φίλων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ΚΕΖ και το πρόγραμμα «ΜΕΝΤΩΡ»  μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα :http://www.roundtable.org.cy/projects/kez/

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 10ευρω ανά αθλητή και οι εγγραφές γίνονται μόνο μέσω της ιστοσελίδας  https://worldsmarathons.com/marathon/roundtable  μέχρι την Πέμπτη 12/03/2020 (12:00 το μεσημέρι).

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο Δρομέων Κύπρου Περικλής Δημητρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.periclis.com.cy/

Το Round Table Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές και χορηγούς της εκδήλωσης, την Αστυνομία Κύπρου, τον Δήμο Στροβόλου, τον ΟΠΑΠ Κύπρου, το Υπουργείο Υγείας και τον ΚΟΑ.

Λίγα λόγια για το Round Table Cyprus και το έργο μας:

Πιστεύουμε στην αλλαγή και στην βελτιστοποίηση της κοινωνίας μας.

Με σλόγκαν μας το Adopt, Adapt, Improve φέρνουμε νέους ηλικίας 18-45 ετών κοντά, προκαλώντας μας έτσι να εμπνεόμαστε και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, να μοιραζόμαστε τις ιδέες μας ανοικτά  και με εμπιστοσύνη και ενδυναμώνουμε κάθε άτομο για να κάνει την διαφορά, με θετική συνεισφορά στο σπίτι, στην δουλειά και στην κοινωνία.

Αυτό το ονομάζουμε Tabling, και το κάνουμε τοπικά όπου κάνουμε και τις συναντήσεις μας. Προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε εκδηλώσεις για εμάς και για άλλους, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη, φιλία, διασκέδαση και τις υπηρεσίες μας προς την κοινότητα μας. Μαζί δημιουργούμε ένα εθνικό και κατ’ εξέλιξη ένα παγκόσμιο δίκτυο με νέους ανθρώπους.

Movember Cyprus, Κέντρα Εκπαίδευσης Ζωής (ΚΕΖ) “Μέντωρ”, “Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού”, Σύνδεσμος “Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς – Round Table”, Μονάδα Βαρήκοων Παιδιών Πάφου, Access City, «Δείπνο Ελπίδας», Ταμείο Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts – Round Table 7 Πάφου, είναι μόνο μερικές από τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες μας.

Το Round Table Κύπρου ιδρύθηκε το 1978 και έκλεισε 40 χρόνια ζωής, ιστορίας και κοινωνικής προσφοράς. Το έργο που έχει επιτελέσει από την ημέρα ίδρυσης του είναι τεράστιο τόσο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο: από τη φιλοξενία διεθνών συνεδριών/εκδηλώσεων του Round Table International στην Κύπρο, μέχρι τη συλλογή οικονομικής και άλλης βοηθείας σε διάφορες χώρες του κόσμου που είχαν ανάγκη. Το Round Table Κύπρου έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις το 2003 και το 2012 (Best Association of Europe-Mediterranean-America Region), έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις του Συμβουλίου του Round Table International (περιλαμβανομένου και αυτή του Προέδρου) και έχει συμβάλει τα μέγιστα στη προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό αλλά και στην κοινωνική προσφορά και φιλανθρωπία στην Κύπρο. Σήμερα υπάρχουν 6 ενεργές λέσχες στην Κύπρο με πέραν των 100 μελών – Tablers.

http://www.roundtable.org.cy/