«Αγκάλιασέ Με»: Νέο τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου θα υποδεχτεί το νέο τραγούδι της λίαν συντόμως.

Δείτε υλικό από τα γυρίσματα του video clip!

Με νέα επιτυχία θα επεκτείνει τη δυναμική παρουσία της και στη νέα χρόνια η Έλενα Παπαρίζου. Η καλοκαιρινή «Fiesta» που έστησε, όπως ονομάζεται το τελευταίο τραγούδι της, παρέσυρε ολόκληρη την Ελλάδα στον εκρηκτικό, μεθυστικό και ακατανίκητο ρυθμό της.

Η άνοδος έως την κορυφαία δυάδα τόσο του ελληνικού όσο και του μικτού airplay chart ήταν απλά το επιστέγασμα ενός μεγάλου hit.

Αυτήν την περίοδο, παρακολουθούμε την Έλενα Παπαρίζου  να αποτελεί μία από τους τέσσερις «coaches» του «The Voice».

Εκεί πραγματοποιεί μία σαρωτική πορεία, αφού μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει στην ομάδα της τα περισσότερα άτομα. Όπως αποδεικνύεται συνεχώς, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανεξάντλητη γοητεία της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας!

Στο καλύτερο μομέντουμ, η Έλενα Παπαρίζου είναι έτοιμη να υποδεχθεί την επόμενη επιτυχία της. Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, ο τίτλος της είναι «Αγκάλιασέ Με». Να συμπληρωθεί ότι η μουσική ανήκει στο Σωτήρη Αγραφιώτη και οι στίχοι στον Φώντα Θεοδώρου.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ήδη πραγματοποίησει τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση της επερχόμενης κυκλοφορίας της, με σκηνοθέτη το Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, από τα παρασκήνια των οποίων μπορείτε να δείτε υλικό στο τέλος του άρθρου.

Το «Αγκάλιασέ Με» θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

elena-paparizou-agkaliase-me-video-clip-backstage-1-303x420 elena-paparizou-agkaliase-me-video-clip-backstage-2-356x420 elena-paparizou-agkaliase-me-video-clip-backstage-325x420

[ot-video][/ot-video]