Πάνος Καλίδης: «Με τρομάζει να υπάρχουν ανίδεοι άνθρωποι στην εξουσία που δεν γνωρίζουν την ιστορία” (Video)

Πάνος Καλίδης: «Με τρομάζει να υπάρχουν ανίδεοι άνθρωποι στην εξουσία που δεν γνωρίζουν την ιστορία” (Video)

Χείμαρρος δηλώσεων από τον γνωστό ερμηνευτή που θέλησε να δώσει την δική του απάντηση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων.

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας στο Epsilon Tv σε μια από τις πιο σπάνιες συνεντεύξεις του και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο γνωστός ερμηνευτής με την Ποντιακή καταγωγή, θέλησε να τοποθετηθεί για τη πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Παιδείας ότι η σφαγή των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία με την επιστημoνική έννοια του όρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν δεν γινόταν η γενοκτονία, δεν θα έρχονταν τόσες χιλιάδες άνθρωποι να μείνουν στην Ελλάδα. Ήρθαν διωγμένοι στην Ελλάδα για να μην τους σκοτώσουν όπως ακριβώς αυτή τη στιγμή φεύγουν διωγμένοι οι Σύριοι για να γλυτώσουν τις ζωές τους. Με τρομάζει να υπάρχουν ανίδεοι άνθρωποι στην εξουσία που δεν γνωρίζουν την ιστορία”, εξήγησε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να απαντήσει όμως και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ερμήνευσε το διαχρονικό ποντιακό τραγούδι “Σα ξένα είμαι Έλληνας” του Στέλιου Καζαντζίδη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εμφάνιση του στο video που ακολουθεί:

Πηγή: tralala.gr

Category SHOWBIZ & LIFE