Ο Bradley των Stereo Soul διαγωνίσθηκε στο X-Factor της Ρουμανίας και πήρε τέσσερα «Ναι»

Ο Bradley των Stereo Soul διαγωνίσθηκε στο X-Factor της Ρουμανίας και πήρε τέσσερα «Ναι»

Κατά καιρούς έχω γράψει διάφορα άρθρα για το δίδυμο των Stereo Soul, γιατί εκτός από πολύ καλές φωνές, είναι κι εξαιρετικά παιδιά.

Φαίνεται ότι η τρίτη θέση στο μουσικό παιχνίδι του ΣΚΑΙ, δεν ήταν αρκετή, γι’αυτό κι ο Άγγλος τραγουδιστής των Stereo Soul, ως σόλο πια, κάνει το βήμα και στο Ρουμάνικο X-Factor!

Όχι, οι Stereo Soul δεν έχουν διαλυθεί αν αναρωτιέστε αυτό κι ετοιμάζουν πολλά πράγματα… Και το ένα από αυτά είναι το τραγούδι για τη συμμετοχή τους στη Γιουροβίζιον με τη χώρα μας τον επόμενο χρόνο που ελπίζουμε να διαλεχτεί!

Όμως ο Bradley ως μία προσωπικότητα που είναι αρκετά ανήσυχη θα λέγαμε, όσοι από εμάς τον έχουμε ζήσει λίγο, δεν κάθεται στα «αυγά» σου και συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό του.

Όπως λέει ο ίδιος σε μία ανάρτησή του στο facebook έχει πάρει μέρος στο Αγγλικό, το Αμερικανικό και εννοείται της χώρας μας X-FACTOR έως τώρα και θέλει να το επεκτείνει έως ότου νικήσει ένα ανά τον κόσμο…

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία μια και θα την έχει αφού ξεκίνησε την πορεία του στη Ρουμανία με τέσσερα ναι!

Μπορείτε να τον ψηφίσετε κι εσείς αν κατεβάσετε το ειδικό application και να διασφαλίσετε την παραμονή του στο παιχνίδι. http://a1.ro/xfactor/

Πηγή: hit-channel.gr