Ο Ed Sheeran ηχογράφησε ντουέτο με το είδωλο των εφηβικών χρόνων του

Έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με όποιον καλλιτέχνη θέλει, όμως ο Ed Sheeran προτιμά ένα άτομο που σημαίνει πολλά για εκείνον.

Ο Ed Sheeran εκπληρώνει άλλο ένα όνειρο στη ζωή και ηχογραφεί ένα ντουέτο με το είδωλο των εφηβικών χρόνων του. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», ο 26χρονος hitmaker συμπράττει με τον Luke Concannon, τον πρώην κεντρικό τραγουδιστή της folk μπάντας των Nizlopi.

Πριν από δέκα χρόνια, όταν ο Ed Sheeran ήταν μόνο 16 ετών, είχε ικετεύει για τη συνεργασία, η οποία πραγματώνεται μετά από πολύ καιρό.

Όλα συνέβησαν μετά από μία συνάντηση που είχαν οι δύο καλλιτέχνες στη Βοστόνη, που κατέληξε στην ηχογράφηση ενός τραγουδιού με τον τίτλο «The Streets Of Boston», σε μουσική που υπογράφει βεβαίως ο Ed Sheeran.

«Είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης. Τον είδα πριν από δύο εβδομάδες, ήταν εδώ στη Βοστόνη. Ήμασταν ανυπόμονοι να συνδεθούμε. Είναι καλός άνθρωπος», δήλωσε ο -επίσης Βρετανός- Luke Concannon.

«Είχαμε μεσημεριανό γεύμα. Το σχέδιο μας ήταν να γράψω ένα τραγούδι, πήρε το μικρό μου μωρό (σ.σ. εννοεί την κιθάρα) και όταν την πήρε, δεν είδε ότι το κάλυμμα ήταν ανοιχτό και έσπασε στο πάτωμα», πρόσθεσε για το δυσάρεστο απρόοπτο που σημάδεψε τη συνάντησή τους.

Ο Ed Sheeran ζήτησε συγνώμη, απολογούμενος ότι δεν ήξερε πως το κάλυμμα ήταν ανοιχτό.

Όπως επιπλέον αποκάλυψε ο Luke Concannon, ο επιτυχημένος τραγουδιστής του έστελνε τραγούδια πριν γίνει διάσημος, ζητώντας να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία.