Είναι Επίσημο: Οι Minus One με απ’ ευθείας ανάθεση θα ροκάρουν στην Eurovision 2016

Είναι Επίσημο: Οι Minus One με απ’ ευθείας ανάθεση θα ροκάρουν στην Eurovision 2016

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου μετά την απόφαση του για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION 2016, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 10, 12 και 14 Μαίου 2016, ανακοινώνει ότι αναθέτει την εκπροσώπηση της Κύπρου στο δημοφιλές συγκρότημα MINUS ONE.
Το τραγούδι, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε χρόνο που θα ανακοινωθεί, θα είναι μια συνεργασία του συγκροτήματος MINUS ONE με τον επιτυχημένο Σουηδό συνθέτη Thomas G:Son.

Oι MINUS ONE είναι   από τα πιο αγαπημένα ροκ συγκροτήματα της Κύπρου. Εδώ και έξι χρόνια πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις με επιτυχία στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Πέρσι έφτασαν μέχρι την τελική φάση επιλογής του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει το ΡΙΚ για την EUROVISION 2015.

O Τhomas G: Son είναι από τους πιο γνωστούς συνθέτες της Σουηδίας. Ως συνθέτης έχει εκπροσωπήσει πολλές χώρες στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION και τραγούδια του έφτασαν στο ΤΟΡ 10 του βαθμολογικού πίνακα με αποκορύφωμα τη νίκη της Σουηδίας με τη σύνθεση του EUPHORIA.

Δείτε το τραγούδι του συγκροτήματος που έφτασε πέρσι μέχρι τον κυπριακό τελικό:

Πηγή: ΡΙΚ