Η ερωτική εξομολόγηση της Jennifer Aniston που δεν περίμενες με τίποτα

Η ερωτική εξομολόγηση της Jennifer Aniston που δεν περίμενες με τίποτα

Πριν από δέκα μήνες, στις αρχές του 2018 η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς (μετά τον πριγκιπικό γάμο βέβαια).

Όμως η Jennifer Aniston, ακόμη και στα 49 της φαίνεται πως έλκει ακόμη τον ανδρικό πληθυσμό και έχουμε και αποδείξεις γι’ αυτό.

Η 49χρονη ηθοποιός δέχθηκε –κατά κάποιον τρόπο- μία ερωτική εξομολόγηση, και μάλιστα από συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Murder Mystery. O David Williams, δεν έχει τίποτα κακό να πει για την συμπρωταγωνίστριά του, αντιθέτως είπε πάρα πολλά καλά, τα οποία μας προβλημάτισαν κάπως –με την καλή έννοια-.

Ο 47χρονος ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό Heat, πως αρχικά δεν είχε και δεν μπορούσε να πει τίποτα στην γοητευτική και αξιαγάπητη star. «Είναι ένα όνειρο. Ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος, επειδή είναι τόσο διάσημη. Ήμουν κάπως: ω Θεέ μου είναι η Jennifer Aniston. Τι πρέπει να της πώ;», αναφέρει ο David. Ο ηθοποιός που έχει έναν γιο 5 ετών με την πρώην σύζυγό του ανέφερε επίσης:

«Κάποιοι φίλοι μου μου έλεγαν, πως πρέπει να της ζητήσω να βγούμε, όμως αυτό θα ήταν κάπως υποτιμητικό για εκείνη μετά από δύο γάμους με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για εκείνη». Ο David δηλώνει επίσης πως αυτή είναι η καλύτερη εργασιακή εμπειρία που είχε ποτέ, και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς να σε ρωτήσουμε.

Μήπως η συνέντευξη αυτή κρύβει κάτι περισσότερο από έναν απλό ενθουσιασμό και θαυμασμό; Και τι έχει η Jennifer να πει για όλα αυτά;

Πηγή : QUEEN.GR