Φίλος Παντελίδη: «Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή»

Φίλος Παντελίδη: «Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή»

Οργισμένοι είναι οι στενοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη που αναζητούν να βρουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του. Τις ίδιες απαντήσεις που ψάχνουν και οι γονείς του άτυχου τραγουδιστή.
Χθες, στενοί του φίλοι εκτός του ότι ζήτησαν από όσους γνωρίζουν για την υπόθεση, να ρίξουν φως με τις πληροφορίες που ίσως γνωρίζουν, ζητούν τη δικαίωση των γονιών του και να λάμψει η αλήθεια.

Τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου; Πόσο «φιλικό» ήταν το σπίτι όπου έπαιζε λίγη ώρα πριν χαρτιά ο Παντελής, όπως αποκαλύφθηκε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες στα media;

Γιατί άργησαν τόσο πολύ να δουν το φως αυτές οι φωτογραφίες-στιγμιότυπα και ποια ήταν η πραγματική κατάσταση του Παντελή την ώρα που έφευγε από το συγκεκριμένο σπίτι; Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και οι φίλοι και συγγενείς του απαιτούν από όσους γνωρίζουν να βγουν και να μιλήσουν.

«Είμαστε φίλοι, έχουμε βγει κι έχω πιει. Θα με αφήσει ο φίλος μου να φύγω, να οδηγήσω, από τη στιγμή που θα δει ότι είμαι χάλια; Είδαμε δύο φωτογραφίες με τις κοπέλες και τον Παντελή.

Πώς κυκλοφόρησαν; Ποιος τις έβγαλε; Γιατί μετά από τόσο καιρό;

Το σπίτι είναι στη Βουλιαγμένη, πώς βρέθηκαν αλλού;», αναρωτήθηκε ο φίλος του Παντελή Παντελίδη, Π. Πατσώρης, στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”. «Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή», συμπλήρωσε άλλος φίλος της οικογένειας, ο Β. Γκιόκας.

Πηγή: gossip-tv.gr

Category SHOWBIZ & LIFE