Εκθρονίζει Σελίν Ντιόν & Μπρίτνεϊ: η άγνωστη Έλενα Φίσερ πιο ευπώλητη για το Forbes

Εκθρονίζει Σελίν Ντιόν & Μπρίτνεϊ: η άγνωστη Έλενα Φίσερ πιο ευπώλητη για το Forbes

Μπορεί κανείς να μην τη γνωρίζει πέρα από την πατρίδα της ωστόσο η Γερμανίδα  τραγουδίστριαΕλένε Φίσερ είναι πιο εμπορική, ευπώλητη και πλούσια από τις συναδέλφους της Σελίν Ντιόν και Μπρίτνεϊ Σπίαρς σύμφωνα με το περιοδικό  Forbes.

Η έκδοση έβγαλε την ετήσια λίστα της με τους καλύτερα αμειβόμενους μουσικούς του πλανήτη και με βάση τα εισοδήματά της βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του περιοδικού πίσω από τη Ριάνα και μπροστά από την Σελίν Ντιον και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αυτό, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στις επιτυχημένες περιοδείες της κατά τις οποίες η Φίσερ συγκέντρωσε επταψήφια ποσά ανά εμφάνιση.

Συνολικά, μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018 ο κύκλο εργασιών προ φόρων της τραγουδίστριας ανήλθε στα 32 εκατομμυρίων δολάρια (περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ), γράφει το Forbes.

Η Ελένε Φίσερ είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες της Γερμανίας.

Γεννημένη στις 5 Αυγούστου 1984 στη Σιβηρία η 34χρονη γερμανίδα Φίσερ είναι τραγουδίστρια, entertainer, τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός.

Το 1988, στην ηλικία των τριών και κάτι, η οικογένεια της επέστρεψε στην πατρίδα των προγόνων της, στη Γερμανία.

"Helene Fischer Live – Die Arena-Tournee" Trailer

Releaseday 🎉"Helene Fischer Live – Die Arena-Tournee" ist da!!! Für zu Hause als DVD, Blu-Ray und CD: http://bit.ly/DieArenaTournee#newrelease #dvd #bluray #helenefischerlive#diearenatournee #45degrees #helenefischer

Posted by Helene Fischer on Friday, 27 April 2018

Από το ντεμπούτο της το 2005 μέχρι σήμερα η Φίσερ έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων δεκαέξι βραβεία Echo, τέσσερα βραβεία “Die Krone der Volksmusik” και τρία βραβεία Bambi.

Έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατ. δίσκους.

Η Φίσερ κέρδισε τα πρώτα της χρήματα στα 14 της χρόνια.

Πηγή : CNN