Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη (video)

Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη (video)

Γεμάτη ατάκες και άφθονο γέλιο ήταν η πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Άνοδος Live Stage χθες το βράδυ. Το κατάμεστο Άνοδος Live Stage υποδέχτηκε τους θαυμαστές του τραγουδιστή και ήταν όμορφο να παρατηρήσεις ότι από όπου και αν καθόσουν απολάμβανες το show με άνεση.

Η Μαρία Σολωμού έδωσε διακριτικά το παρόν ενώ ανάμεσα στους θεατές εντοπίσαμε και το Γιώργο Καπουτζίδη και την Έλενα Παπαρίζου.

Γεμάτος με ατάκες για το The Voice αλλά και βιωματικές εξομολογήσεις ο Πάνος κατάφερε όχι μόνο να μην κουράσει το κοινό αλλά να το “βάλει στο παιχνίδι” και να συμμετέχει στην βραδιά. Για το The Voice of Greece φρόντισε να τρολάρει τον ίδιο του τον εαυτό λέγοντας πως ευτυχώς που υπάρχει το show για να γεμίσει το μαγαζί του ενώ σε λογοπαίγνιο και τραγούδι με ρίμα, τόνισε πως η αναφορά του στον Stan ήταν χάριν αστεϊσμού και δεν έχει πρόθεση να προσβάλει τον τραγουδιστή.

Όμως ήταν πολύ συχνές οι αναφορές του στο θέμα πατρότητα και παιδί. Κάτι που ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς στο live του The Voice of Greece αλλά συνέχισε ο ίδιος επί σκηνής. Προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχει (ακόμα) επιβεβαίωση της είδησης.

Μουσικά τώρα, το πρόγραμμα είναι απολαυστικό και παρεΐστικο. Περνάς όμορφα ακούγοντας καλά τραγούδια αλλά και μεγάλες επιτυχίες της ροκ από το στόμα του Πάνου. Όμως και οι συνοδοί του δεν σε αφήνουν αδιάφορο: η Κωνσταντίνα Ζωμένη, η Μυρτώ Ναούμ και η Σοφία Δουκλιά αποδεικνύουν πως υπάρχουν υπέροχα νέα ταλέντα.

Η αγαπημένη μου στιγμή, πάντως, ήταν όταν ο Πάνος αποκάλυψε πως ήθελε να σπουδάσει μπαλέτο και μας απέδειξε την αγάπη του επί σκηνής!

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο, Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση, Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα, Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας Τρομπόνι στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Από τις 17/2 για 4 Παρασκευές μόνο!

Δείτε ένα απόσπασμα και φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Πηγή: mikrofono.gr