Στην Οδησσό η Demy για τα γυρίσματα των video clips για τη Eurovision!


Η Demy στην Ουκρανία πριν τη Eurovision!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Demy για τον ελληνικό τελικό της 6ης Μαρτίου, όπου οι Ελληνες τηλεθεατές μέσω televoting αλλά και 9 επιτροπές ομογενών θα επιλέξουν το ένα από τα τρία τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό 62ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου στην Ουκρανία.

Παρ’ όλα αυτά η Demy έφυγε το πρωί της Δευτέρας για την Ουκρανία. Όχι για το Κίεβο όπου θα πραγματοποιηθεί η Eurovision αλλά για τον Οδησσό.
Η τραγουδίστρια μαζί με όλη την ελληνική αποστολή, μεταξύ των οποίων ο συνθέτης της Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και ο σκηνογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και για τα τρία κομμάτια που θα ερμηνεύσει στον ελληνικό τελικό της 6ης Μαρτίου, εκ των οποίων το ένα θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Τα βιντεοκλίπ
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ θα είναι ο Γιάννης Παπαδάκος ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σταν και το γκρουπ των «Onirama». Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θα βρίσκεται στην Οδησσό δύο – τρεις μέρες νωρίτερα από την ελληνική αποστολή, έτσι ώστε να επιλέξει τις κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα. Οσον αφορά την τελική εικόνα που θα δούμε στους δέκτες μας, θα είναι μείξη γυρισμάτων από την Αθήνα και την Οδησσό.
Τα πρώτα γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τα τελευταία θα πραγματοποιηθούν μετά το ταξίδι στην παραθαλάσσια πόλη της Ουκρανίας όπου στο παρελθόν είχε έντονη παρουσία ο Ελληνισμός.
Πολύτιμος σύμμαχος της Demy στη φετινή Eurovision είναι ο περσινός εκπρόσωπος της Ρωσίας στον διαγωνισμό Σεργκέι Λαζάρεφ που με το τραγούδι «Υοu are the only one», στίχους Δημήτρη Κοντόπουλου και χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού, κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση. Μάλιστα ο συνθέτης ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με τον τραγουδιστή από τη Μόσχα την ώρα που ο Λαζάρεφ άκουγε τα τραγούδια της Demy.

Πηγή: Αλέξης Μίχας / ethnos.gr