«Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» Νέος κύκλος τραγουδιών σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου & στίχους Κώστα Μπαλαχούτη


Δύο δημιουργοί που μαζί έχουν καταθέσει ξεχωριστά δείγματα γραφής, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν («Φίλα Με», «Αρχιπέλαγος», «Κόκκινο Ποτάμι», «Γλυκάνισος», «Δυο Επιστροφές» κ.ά.), ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Μπαλαχούτης, υπογράφουν το album «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τα τραγούδια της νέας συνεργασίας τους αποδίδουν πηγαίοι ερμηνευτές, κλασικοί αλλά και νεότεροι, όπως οι Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννα Βασιλείου, Γιάννης Λεκόπουλος και Μαρία Πεΐδη. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αγκαλιάζοντας το έργο από την πρώτη στιγμή.

Το «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» περιλαμβάνει τραγούδια μακράς πνοής, βαθιά συναισθηματικά, ερωτικά, που αντλούν τις αφορμές τους από την καθημερινότητα και παράλληλα μεστά κοινωνικά. Όλα όσα μας αφορούν εμπεριέχονται στα τραγούδια του έργου «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» με τρόπο άμεσο αλλά και συνάμα υπερβατικό.

Ηχητικά ο δίσκος έχει αρώματα απ’ όλες τις γειτονιές της Μεσογείου, δοσμένα με την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του συνθέτη σε ένα «έθνικ» χαρμάνι όπου το τάνγκο συνυπάρχει με το κλαρίνο και η ηλεκτρική κιθάρα και ο βαλκανικός ήχος προσεγγίζουν το ροκ.

«Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες»:
μια εξαιρετική και, συνάμα, ευρηματική πρόταση.

Βρείτε το album στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3xZoj7y
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3KMXBXH
Deezer: https://bit.ly/3kB4MHF

Δείτε την album playlist: