Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/7/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Το σημερινό Σάββατο απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λεγόμενα σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο φίλε Κριέ. Η σεξουαλικότητα σου θα είναι έντονη και ο σύντροφος δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίας. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για το άτομο σου αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου τα οποία θα αφορούν τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια και να πεις πράγματα τα οποία δεν εννοείς. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πάρα πολύ μεγάλη πίεση ώστε να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, βάλε φρένο στα έξοδα σου και διαχειρίσου πιο ορθολογικά τα χρήματά σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται καθόλου για αλόγιστα έξοδα.

Ταύρος
Η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις αγαπητέ Ταύρε. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που ήταν άλυτα αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

Αισθηματικές
Για εσένα φίλε Ταύρε, που έχεις μόνιμο δεσμό η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στην σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις του και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να το διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει σχηματίσει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που πηγαίνεις χέρι χέρι με τη μοναξιά σου να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.. Εάν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να είναι χωρίς καμία βιασύνη. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σχεδόν αξεπέραστα τα οποία θα αφορούν και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να κάνεις επενδύσεις ή να παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες αγορές.

Δίδυμοι
Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει αγαπητέ Δίδυμε. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένους και φιλικά σου πρόσωπο. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Ο εκνευρισμός που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα έντονος τη σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και έντονη προσπάθεια από τη δική σου την μεριά για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Καρκίνος
Αυτό το Σάββατο θα σε φέρει στα όρια σου και θα σε βάλει σε διλήμματα αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο σου για τελευταίες μέρες ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφο σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική εάν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις σήμερα, αλλά θα αποδειχθείς απολύτως ικανός επειδή θα αντεπεξέλθεις στην τακτοποίηση τους με τον σωστό προγραμματισμό και την κατάλληλη οργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι έχεις το τρόπο ακόμη και στα δύσκολα, να βρίσκεις τις σωστές διεξόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που βέβαια αυτό είναι και το ζητούμενο!!! Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις μια σχετική οικονομία ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα χρέη σου.

Λέων
Αυτό το Σάββατο θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου που εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφο σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουνε ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις και θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή για νέες συνεργασίες. Η συγκέντρωση σου στο στόχο σου είναι απαραίτητη και είναι η μοναδική οδός που μπορεί να σε οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες και επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε έξοδα που κανείς γιατί πολύ εύκολα μπορεί να παρεκτραπείς.

Παρθένος
Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ότι κανείς ή ότι πεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου που τον έχεις και εσύ ανάγκη και αυτός. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, εάν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειες σου. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα μεταφέρεις για αργότερα. Η ημέρα είναι δύσκολη και δημιουργεί προβλήματα στις επικοινωνίες και σε πιθανές συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή στο χειρισμό τους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνεις περιττές αγορές ή σπατάλες.

Ζυγός
Θετικό θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα αγαπητέ Ζυγέ με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να σου δίνει να κίνητρα αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με τον σύντροφό σου που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και αυτόν. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου μην ξεχάσεις να βγεις έξω το βράδυ γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις αλλά με λίγο καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.

Σκορπιός
Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ότι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα φίλε Σκορπιέ θα γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις μπορεί ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου ημέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μέσα από αυτόν μπορεί να βρεις και ένα άτομο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά κάποιους συνεργάτες σου. Κράτησε ουδέτερη στάση, ειδικά αν δεν ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων τα οποία θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων να γνωρίζεις ότι με λογική σκέψη μπορείς να τα διορθώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Τοξότης
Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αισθηματικές
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφο σου και αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει την σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Επαγγελματικές
Αν υπάρχουν σχέδια και ιδέες στο συρτάρι σου που τα έχεις δουλέψει καλά και αρκετά, να γνωρίζεις ότι η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Βεβαιώσου για την καλή προετοιμασία που έχεις κάνει, επιστράτευσε την αυτοπεποίθηση σου και προχώρησε με τόλμη. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Μελέτησε καλά τις παραμέτρους πριν από κάθε οικονομική σου συναλλαγή ή επένδυση.

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ότι ακούς, γιατί όλοι δεν έχουνε τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται κιόλας να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντιθέτως σε εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τη σημερινή ημέρα για τις εργασίες που έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν ευνοούνται καθόλου. Οργάνωσε καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, τα πλάνα για την καριέρα σου και βέβαια τις κάθε λογής συμμαχίες, συμπράξεις και σχέσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα. Μην κάνεις σπατάλες γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ανάμεσα σας και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Μάλλον ανήσυχο αναμένεται το κλίμα μέσα στην ημέρα στον εργασιακό σου χώρο αν είσαι Υδροχόος. Εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα και έχεις επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία και ένα αντικείμενο, ξαφνικά και από το πουθενά θα προκύψει κάτι άλλο που θα πρέπει να διευθετήσεις. Μην σε πιάνει πανικός αλλά φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά να περιμένεις τα έσοδα σου να αυξηθούν αλλά πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες και προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης χρεών.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες γερές βάσεις στα σχέδια σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δεν στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές
Σταμάτησε να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα γιατί μπορεί να δημιουργήσουνε προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Πολέμησε την και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν μελλοντικά σας σχέδια τα οποία καθυστερούν. Μην πάρεις όμως σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία της δουλειάς σου. Οικονομικά πρέπει να κάνεις κράτη ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.