Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/11/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται, όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου που προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, μόνο χρησιμοποίησε διπλωματικές οδούς. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή και άσε την γοητεία σου ελεύθερη να φλερτάρει απροκάλυπτα και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Επαγγελματικές
Φίλε Κριέ θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας αυτήν την Τρίτη. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε μην δείχνεις σήμερα δογματισμό γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται την σημερινή ημέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το βράδυ και να σε ευνοεί. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Οι συνάδελφοι σου υποστηρίζουν τις ιδέες σου και δίνουν χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Για σένα αγαπητέ Δίδυμε που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση η Αφροδίτη που επιμένει να κινείται στον Τοξότη σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

Επαγγελματικές
Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό και η διάθεση σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Τρίτη με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει χάρη στην βοήθεια που σου προσφέρει η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο μέχρι το βράδυ και λόγω της υποστήριξης που έχεις από κάποια σημαντικά πρόσωπα στην δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις σου δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο μέχρι το βράδυ ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα κοίτα να ξεδιπλώσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά αν είσαι Λέων. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες σου θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν αμετάβλητα μέχρι τώρα, αυτήν την Τρίτη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή σου και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα.. απλώς είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα με την επικοινωνία σου να βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βγάλει πολλές στιγμές από την δύσκολη θέση που θα σε φέρουν κάποιοι ανταγωνιστές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην κάθεσαι αμέριμνος και αμέτοχος χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να την βρεις. Θέλει και την δική σου συμμετοχή η αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου και αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα γιατί πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι είναι εις βάρος σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου, σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές σου υποχρεώσεις. Περνάς προβλήματα και εμπόδια που προσπαθείς να τα λύσεις. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους γιατί η περίοδος θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση σας στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα βρεις ένα πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου αλλά είναι παροδικές. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις ποιες γνωριμίες σου χτυπούν την πόρτα.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς -αν το θέλεις πραγματικά- να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν αυτήν την Τρίτη στη ζωή σου και είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα και με περισσότερη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την ημέρα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

Αισθηματικές
Σήμερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Εσύ που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά σου, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να έρθει στην ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συγκρατημένης συμπεριφοράς. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο στα καλά καθούμενα – χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο -θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Αγαπημένε Ιχθύ πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την Τρίτη. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.