Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/6/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι πολλές δυσκολίες και εντάσεις δε θα σε αφήσουν ούτε να πραγματοποιήσεις επιδιώξεις σου, αλλά ούτε να χαλαρώσεις. Όλο αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις και τσακωμούς με τους γύρω σου, και θα πρέπει να προσέχεις πολύ, γιατί ίσως πεις βαριά λόγια που δεν εννοείς πραγματικά. Συγκράτησε λοιπόν τα νεύρα σου και κράτησε ουδέτερη στάση.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις την εύνοια των άστρων, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα με τον αγαπημένο σου, γεμάτη τρυφερότητα και ρομαντισμό. Δεν έχεις παρά να αφεθείς και να το απολαύσεις. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, βγες έξω καθώς η μέρα σου δίνει πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα εργασιακά σου, ώριμο θα ήταν από μέρους σου να προγραμματίζεις τις δουλειές σου καλύτερα, ώστε να ολοκληρώνεις αυτά που σου αναθέτουν στην ώρα τους και χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποσπούν και να σε αποσυντονίζουν. Ανάλογα θα πρέπει να κινείσαι και στα οικονομικά σου, αφού η αδυναμία σου να μειώσεις περιττά έξοδα, σε έχει φέρει σε αδιέξοδο.

 

Ταύρος
Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε γύρω σου και κατά συνέπεια στο μυαλό σου, μια άκρως ενοχλητική αναστάτωση. Έτσι, δεν ήσουν σε θέση να κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχεις πάρει λάθος αποφάσεις και να έχεις κάνει ακατάλληλες κινήσεις. Βρες λίγο χρόνο να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις δριμύτερος και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα κατακλύζεται σήμερα από απανωτές ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν απίστευτα. Ελεύθερος ή δεσμευμένος θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα βράδυ γεμάτο πάθος, οπότε δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα διαπρέπεις, πετυχαίνοντας στόχους που σε πάνε πολύ κοντά στην κορυφή και αποδεικνύοντας σε συνεργάτες και ανωτέρους τη δύναμη και την αξία σου. Τώρα που έχεις την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων των ατόμων του εργασιακού σου χώρου, τόλμησε να δρομολογήσεις καινοτόμες ιδέες που καιρό τώρα δίσταζες και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε πολύ καλή φάση και η αύξηση των εσόδων σου σε βοηθάει να ανακουφιστείς.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για έναν ειλικρινή και ώριμο εσωτερικό διάλογο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα, είτε συναισθηματικής είτε πρακτικής φύσεως. Η καθημερινότητά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου θα βελτιωθεί κι εσύ θα είσαι πιο ήρεμος. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, μεριμνώντας για τις ανάγκες και τα θέλω σου. Εστιάσου στην υγεία αλλά και στην εμφάνισή σου, ώστε να ανανεωθείς και να νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή περνάει σε μια νέα φάση, όπου ζεις τον ιδανικό έρωτα και περνάς τέλεια με τον αγαπημένο σου, ο οποίος σου προσφέρει όσα έχεις ανάγκη και με το παραπάνω. Αν από την άλλη αναζητάς να βρεις έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, κάνε εσύ το πρώτο βήμα και φλέρταρε χωρίς υπερβολές αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημαίνεις αξιόλογη άνοδο, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις να αναμειχθείς σε περίεργες συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, προκειμένου να συνεχίσεις να δουλεύεις χωρίς προβλήματα. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, επικρατεί μια εκνευριστική στασιμότητα και δεν είσαι ακόμη σε θέση να προβείς σε αγορές που επιθυμείς.

 

Καρκίνος
Στη ζωή σου γενικότερα τα πράγματα κυλούν πολύ αρμονικά και ομαλά, αλλά αυτό φυσικά οφείλεται στις δικές σου ενέργειες. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό και ήρεμο κλίμα μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε σύντομα να δεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή σου πορεία. Να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση και το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, βρες σήμερα την ευκαιρία να σχεδιάσεις ένα μικρό ταξιδάκι με τον σύντροφό σου, που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη δύσκολη πραγματικότητα και θα σε ανανεώσει. Άφησε στην άκρη όλα σου τα προβλήματα και φρόντισε να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς. Αν είσαι μόνος, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου καταφέρνεις επιτέλους να αντιμετωπίζεις και να απαλλαγείς οριστικά από εμπόδια που σε κρατούσαν στάσιμο. Έτσι, βλέπεις τα σχέδια και τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά, και η ηθική σου ικανοποίηση είναι μεγάλη. Μόνο φρόντισε στο εξής να είσαι πιο επιφυλακτικός με συνεργάτες σου, διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Τα οικονομικά σου είναι πολύ καλύτερα απ’ ό, τι πιστεύεις, οπότε χαλάρωσε.

 

Λέων
Επιτέλους οι πεσιμιστικές τάσεις σου ανήκουν στο παρελθόν και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά. Αυτό σε βοηθάει να ξεμπλοκάρεις δύσκολες καταστάσεις και να πραγματοποιήσεις όσα καιρό τώρα επιδιώκεις και αποτυγχάνεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν ήρεμα και αρμονικά. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να περνάς όμορφα κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σου και να έρχεστε όλο και πιο κοντά. Αν βέβαια δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, φρόντισε να είσαι καλά άσχετα από την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου. Κοίτα να κάνεις πράγματα που θες και σε ευχαριστούν κι αν είναι να προκύψει κάτι θα προκύψει.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να μην κλείσεις συμφωνίες που θα προκύψουν, όσο δελεαστικές και αν είναι, γιατί ίσως να μην είναι τελικά αυτό που φαίνονται. Γενικότερα προσπάθησε να είσαι προσεκτικός και να μελετάς πολύ καλά κάθε σου κίνηση. Τα οικονομικά σου είναι σε σχετικά καλό επίπεδο, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες για πλήρη ανάκαμψη.

 

Παρθένος
Η ψυχολογία σου σήμερα είναι πολύ ανεβασμένη, ενώ φροντίζεις να βρεις χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις και να συνεχίσεις να είσαι καλά για αρκετό καιρό. Πάντα να έχεις ως γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, και δε θα βγεις χαμένος.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να αλλάξεις στάση ως προς τον αισθηματικό τομέα και να πάψεις να αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Ουσιαστικά βρίσκεις ανόητες αφορμές για να δημιουργείς εσύ ο ίδιος τα προβλήματα. Μαλάκωσε λοιπόν τη στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου και γίνε πιο θετικός. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να περάσεις καλά με φίλους και ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η βραδιά.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά και εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι. Τυχόν υποχρεώσεις που θα κληθείς να αναλάβεις σήμερα, προτιμότερο θα ήταν να τις τακτοποιήσεις άμεσα και χωρίς αναβολές. Επιδίωξε επίσης να βάλεις και μια τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε να ανακουφιστείς.

 

Ζυγός
Η πίεση που έχεις δεχτεί τελευταία, σε έχει φέρει στα όριά σου και δεν έχεις άλλες αντοχές για να λύσεις φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Κάνε επειγόντως ένα διάλειμμα, ώστε να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ζωής σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια πολύ ευχάριστη περίοδο, όπου αφενός σε ευχαριστεί η κατανόηση και τρυφερότητα του συντρόφου σου και αφετέρου ο διάχυτος ερωτισμός σε τονώνει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια των άστρων, ώστε να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Μπορεί να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και οράματα στα επαγγελματικά σου, αλλά δεν πρέπει να σε απορροφά η δουλειά σου και να ξεχνάς ότι έχεις και προσωπική ζωή. Οφείλεις να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Τα οικονομικά σου, αν συνεχίσεις να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου, θα σταματήσουν να σε αγχώνουν τόσο.

 

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα ίσως δεν είναι και από τις καλύτερες για σένα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πάρεις τις αποστάσεις σου από όσα διαδραματίζονται γύρω σου, για να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα η μέρα. Δες το σαν μια ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση με τον εαυτό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη καθημερινά άγχη και προβλήματα, θα μπορέσεις να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με τον αγαπημένο σου, γεμάτη ερωτισμό και πάθος. Αν από την άλλη δεν διατηρείς μόνιμη σχέση, το αποψινό βράδυ θα μπορέσεις να βρεις επιτέλους τον άνθρωπο που ψάχνεις και που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ σκληρά ακόμη, προκειμένου να φτάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς, Γνωρίζεις όμως ότι έχεις τις ικανότητες να τα καταφέρεις και δίνεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου. Αν θες να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και στα οικονομικά σου, οφείλεις και σε αυτόν τον τομέα να προσπαθήσεις πολύ και να κάνεις ό, τι μπορείς για να βρεις νέες πηγές εσόδων.

 

Τοξότης
Σήμερα οι ευαισθησίες αλλά και οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνεσαι αρκετά εσωστρεφής. Αυτή σου η απομόνωση όμως δεν οδηγεί πουθενά και καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις να συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, για να δεις ότι πραγματικά σε νοιάζονται και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά και καλά θα κάνεις να προσέξεις πολύ, ώστε να διατηρήσεις αυτό το όμορφο κλίμα για αρκετό καιρό. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, δέξου φιλικές προτάσεις για εξόδους που θα σε χαλαρώσουν.

Επαγγελματικές
Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα και να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Έτσι, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και κυρίως θα αποκτήσεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και ανωτέρων.

 

Αιγόκερως
Σταματάς πλέον να έχεις παθητική στάση απέναντι σε σημαντικά ζητήματα και παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντας τη στα μέτρα σου. Σε κάθε περίπτωση να λειτουργείς με βάση τη λογική και να αποφεύγεις επιπολαιότητες, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Αν κάπου δυσκολευτείς πολύ μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη κοντινών σου ανθρώπων, αφού με πιο αντικειμενική κρίση θα σου δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή παίρνει επιτέλους άλλη τροπή και αυτό είναι με το μέρος σου. Αυτό οφείλεται φυσικά σε εσένα, που αντιμετωπίζεις πλέον τη σχέση σου με περισσότερη ωριμότητα και καλύτερη διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η ημέρα σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για μόνιμη σχέση.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να εξελιχθείς ακόμη περισσότερο, αρκεί να αξιοποιήσεις στο μέγιστο αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να λύσεις ζητήματα που καιρό τώρα σε προβληματίζουν και σε κρατάνε στάσιμο. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθείς.

 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με επαναστατική διάθεση, αφού παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και αλλάζεις ό, τι δε σε ικανοποιεί. Ωστόσο αν φερθείς επιπόλαια, λόγω του μεγάλου σου ενθουσιασμού, θα κάνεις ενέργειες που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Κάνε αργά και σίγουρα βήματα, ώστε να πετύχεις όσα θες χωρίς να πέσεις σε παγίδες.

Αισθηματικές
Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα. Θα βρεις την κατανόηση που θες από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και όλα θα φτιάξουν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα ήταν προτιμότερο να δεχτείς τις καταστάσεις όπως έρχονται και να μην επιχειρήσεις παρεμβάσεις ή αλλαγές, γιατί θα αποτύχεις. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, εφόσον δεν καταφέρνεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, πιέσου και περιόρισε τα έξοδά σου.

 

Ιχθείς
Οι διάφορες αποκαλύψεις και συγκρούσεις με κοντινά σου άτομα, θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε απογοητεύσουν. Πρόσεχε πολύ τι λες και τι κάνεις, για να μην προκαλέσεις καταστάσεις που δεν επιθυμείς. Μείνε λοιπόν ψύχραιμος και κράτησε χαμηλούς τόνους, για να κυλήσει όσο πιο ήρεμα γίνεται η σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Βρες την ευκαιρία σήμερα που έχεις το χρόνο και τη διάθεση, να σχεδιάσεις κάτι όμορφο για το βράδυ, ώστε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή σου διάχυτη γοητεία για να προσελκύσεις νέα άτομα, τα οποία με το φλερτ σου θα σε τονώσουν πολύ.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Εσύ οφείλεις να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα και τις ιδέες και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε δικαιώσουν. Στον οικονομικό τομέα, μείνε μακριά από αποφάσεις ή συμφωνίες που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου. Δώσε προτεραιότητα σε παλιά χρέη για να ανακουφιστείς και κατόπιν κάνεις νέα ανοίγματα.