Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/5/2017Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το ηθικό σου σήμερα θα πτοηθεί κατά πολύ, λόγω της ευρύτερης αναστάτωσης που κυριαρχεί. Ένταση και διαφωνίες στις κάθε τύπου επαφές σου θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ. Μην κινείσαι και φέρεσαι υπερβολικά και επιπόλαια, διότι θα οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια από τα οποία αργότερα θα είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις. Επικεντρώσου στα θετικά και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ότι λέει ο σύντροφος σου. Για εσένα Κριέ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου κάποιο άτομο που θα εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου αλλά και την διάθεση σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κανενός είδους ρίσκα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Συνέχισε έτσι…

 

Ταύρος
Σήμερα πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δυνατότητες για αλλαγές θα έρθουν στο προσκήνιο. Μελέτησε λοιπόν τα σχέδιά σου με βάση τα νέα δεδομένα και προχώρησε στην πραγματοποίησή τους που τόσο σε δυσκόλευε. Όλα θα γίνουν αρκεί να είσαι πιστός στις ικανότητές σου. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα σκληρής δουλειάς, μην παραλείψεις να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφο σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Όσο για εσάς τους Ταύρους που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σας, αυτό το διάστημα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να την διώξετε. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και πολύ καλά και έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα αν δεν παρασυρθείς σε σπατάλες. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα σε ευνοούν.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή Κυριακή θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση σε ό, τι σε ταλαιπωρεί. Φρόντισε μόνο να μην προσπαθείς περισσότερο απ’ όσο μπορείς και εξαντληθείς. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για να αποφορτίζεσαι παράλληλα. Μην πτοείσαι και απόφυγε την εσωστρέφεια.

Αισθηματικές
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου, γιατί η απομόνωση που σε διακατέχει θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που θα σας προσκαλέσει σε ένα ενδιαφέρον δείπνο. Μην το χάσετε!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

 

Καρκίνος
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να προφυλαχθείς από τυχόν προβλήματα, εντάσεις ακόμη και ατυχήματα. Τα αισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, γεγονός που θα σε κάνει πιο εσωστρεφή όσο κι αν δεν το θες αυτό.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που είσαι μόνος σου κινήσου με τον δικό σου τρόπο και θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στην πιο σωστή επιλογή.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν το κρίνεις απαραίτητο δούλεψε περισσότερο για να τελειώνεις με τις αρμοδιότητες σου και μην περιμένεις από τους συναδέλφους σου να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση και χρειάζονται την προσοχή σου.

 

Λέων
Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις με τον εαυτό σου. Τα πράγματα μέσα σου είναι πολύ θολά και θα σου πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τα ξεκαθαρίσεις. Προσπάθησε μόνο όλη αυτή η σύγχυση να μην σε οδηγήσει σε ακρότητες και υπερβολές.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στην σχέση σου και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις απέναντι στο ταίρι σου. Για τις μοναχικές ψυχές των αδέσμευτων Λεόντων η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.

 

Παρθένος
Η διάθεσή σας σήμερα είναι άκρως θετική. Τα οικονομικά σου ζητήματα από την άλλη, απαιτούν πολλή προσοχή και οργάνωση. Περιόρισε τα περιττά έξοδα. Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ελάχιστος, αλλά προσπάθησε να βοηθήσεις ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζεται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφο σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και μην στεναχωριέσαι άδικα γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μην τις αφήσεις άλλο γιατί θα το μετανιώσεις.

 

Ζυγός
Μεγάλη προσοχή απαιτείται σήμερα σε όλα τα ζητήματά σου. Μην δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, γιατί ίσως οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο αγνές. Απανωτές αλλαγές θα εκτυλίσσονται που θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου.

Αισθηματικές
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στην σχέση σου γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δεν θα σου αρέσουν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι στην ζωή σου μην παρατάς τις προσπάθειες που κάνεις και πολύ γρήγορα οι κόποι και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεχε σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα για να τα διατηρήσεις σε αυτήν την καλή κατάσταση.

 

Σκορπιός
Στην ατμόσφαιρα υπάρχει έντονη σύγχυση κι εσύ δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα, ώστε να τακτοποιήσεις τα ζητήματά σου. Μην ξεχνάς ότι τα νεύρα και ο θυμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι, γι’ αυτό όσος δύσκολο κι αν είναι φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος. Τα συναισθήματά σου είναι επίσης ανάμεικτα, οπότε κανονίστε απλά να περάστε καλά με φίλους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που σε προβληματίζουν και να περάσεις ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό βράδυ στο πλάι του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, προσκάλεσε στο σπίτι σου το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει και η αποψινή νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτική.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα καταφέρεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από τα καλά αποτελέσματα που είχες τον τελευταίο καιρό, γιατί έχε υπόψη σου ότι δεν είναι αρκετά!!! Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Κάνε υπομονή!!!

 

Τοξότης
Τα θέματά σου σήμερα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για επίλυση. Επίσης, κάποιο από τα σχέδια που προσπαθείτε εδώ και καιρό να υλοποιήσετε εδώ και καιρό επιτέλους θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας ηθική ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για τον σύντροφο σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Η ημέρα σε ευνοεί.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρόσεχε σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να κάνεις οικονομία αν θες να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

 

Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση πλάνων που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο σε περιττά έξοδα. Βαρύτητα θα χρειαστεί να δώσεις και σε οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ που δεν είσαι σε μόνιμο δεσμό, μην τρελαίνεσαι και στεναχωριέσαι αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσα τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα αγχωθείς πολύ.

 

Υδροχόος
Οι εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη με απίστευτη ταχύτητα, οπότε και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι το ίδιο άμεσες. Μην κινείσαι επηρεασμένος από τα νεύρα σου και κράτησε χαμηλούς τόνους. Θα χρειαστεί αυτές τις μέρες να δώσεις τη βοήθεια και τις συμβουλές σε ένα άτομο από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορεί να είσαι κάπως πιεσμένος αλλά μην αρνηθείς να του αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου.

Αισθηματικές
Μην διστάσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των Υδροχόων που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτήν, αρκεί να δεχτείτε τις ερωτικές προσκλήσεις που σας γίνονται.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βάλε μέτρο στα έξοδα σου και ταχτοποίησε τις οφειλές σου.

 

Ιχθείς
Η πίεση του τελευταίου καιρού σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ και έχεις φτάσει στα όριά σου. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις με ειλικρίνεια για να δείξεις στους γύρω σου τι πραγματικά θες. Στο ερωτικό κομμάτι ευνοείσαι αρκετά και σε όλα σου τα ζητήματα θα έχεις την αμέριστη βοήθεια του αγαπημένου σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφο σου και θα θέλεις να βελτιώσεις και τις συνθήκες της σχέσης σας. Για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες, γι αυτό μην κάθεσαι λεπτό σπίτι!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Εξέτασε όλα σου τα δεδομένα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και μετά τόλμησε να ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: tlife.gr