Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/6)

Βιώνουμε στιγμές σαφήνειας μέσα σε ομιχλώδεις καταστάσεις.

 

ΚΡΙΟΣ
Ιδανική ημέρα για να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σου στο γραφείο. Θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που συμπαθείς και η παρουσία τους θα δράσει θετικά στην ψυχολογία σου. Δώσε περισσότερη σημασία στη διατροφή σου και μην παραμελείς τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μία μικρή, αλλά αισθητή βελτίωση. Στα αισθηματικά σου πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα με πολύ άγχος και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις που αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα δεις τα οικονομικά σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις πολλές υποχρεώσεις και αδυνατείς να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να μην «πελαγώσεις». Τα έξοδα που κάνεις είναι πολλά και για αυτό βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε περισσότερο τις κινήσεις σου. Με υπομονή και διάλογο θα ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κινητοποιήσου σε θέματα που μένουν σε ακινήσια το τελευταίο διάστημα. Τακτοποίησε με πιο προσεκτικό τρόπο υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου διακρίνεται μία όμορφη μέρα, την οποία θα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου.

 

ΛΕΩΝ
Μην προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο κάνοντας βιαστικές κινήσεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τραγικά λάθη και να γυρίσεις πάλι στο μηδέν. Θα έχεις κάποιες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν, θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι οι εντάσεις δεν κάνουν καλό. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε να το λύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και δεν έχεις χώρο και χρόνο για άσκοπους καβγάδες. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις προσηλωμένη στο πρόγραμμά σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την πρόοδό σου. Κάνε βελτιωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε ανταμείψουν. Μετά από αρκετές ημέρες, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σου και αυτές θα είναι η αρχή για κάτι πολύ σημαντικό στην καριέρα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα χαλάσουν τον οικονομικό προγραμματισμό σου. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λαμβάνεις πολλά μηνύματα ζήλειας στον επαγγελματικό σου χώρο, όμως μην πτοείσαι. Η πρόοδός σου είναι αξιοθαύμαστη. Συνέχισε έτσι. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες ενδέχεται να αυξηθούν. Είναι πιθανό με τον αγαπημένο σου να κάνεις μία συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητά σου αναμένεται να αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να κάνεις λίγη υπομονή. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές, δεν είναι κατάλληλη η μέρα. Δώσε περισσότερη σημασία στην υγεία σου. Θα κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Να είσαι προσεκτική σε όσα πεις, για να μην δημιουργεί ένταση χωρίς λόγο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα, δείξε αυτοσυγκράτηση κι εξήγησε τη δική σου πλευρά στους συνεργάτες σου, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Έχεις πολλά έξοδα, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτική στις κινήσεις που θα κάνεις στο άμεσο μέλλον. Μην αφήσεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μπλεχτείς σε συζητήσεις που μόνο εντάσεις μπορεί να φέρουν. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και κοίταξε να προχωρήσεις τα σχέδια που έχεις αφήσει σε αναμονή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Μην παραμελείς (πάλι) τον αγαπημένο σου. Είναι στο πλευρό σου και όχι απέναντί σου.

 

ΙΧΘΥΣ
Είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σου και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθείς. Προσπάθησε να αυξήσεις τα οικονομικά σου, εν ανάγκη αναζήτησε και νέες πηγές εσόδων. Σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις από τον αγαπημένο σου