Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο σου η εβδομάδα σου θα κυλήσει πολύ καλά! Η σημερινή διάθεσή σου είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δείς τα πράγματα πως εξελίσσονται για να πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης και πρέπει να τα προλάβεις!!!

 

Ταύρος
Σήμερα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Κριό και να ευνοείσαι πολύ, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλέ μου Ταύρε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δείς τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.

Δίδυμοι
Την σημερινή Τρίτη θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά με την Αφροδίτη να κινείται από εδώ και στο εξής στον Κριό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με ευχάριστα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου για τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα καλυτερεύουν να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Καρκίνος
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ καλά. Η νέα θέση Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα κάνει το μεταξύ σας κλίμα εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στην ζωή σου, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στην ζωή σου, που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στην δουλειά σου. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια μικρή βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Λέων
Η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου σήμερα και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στο ζώδιο του Κριού θα σου χαρίσει πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι καλό να περάσουν την ημέρα και το βράδυ τους μακριά από επίδοξους εραστές που λένε μεγάλα λόγια!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις, για κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε με καθαρό μυαλό να σκεφτείς τις διεξόδους που έχεις και μην εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε για τα σχέδια σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις την θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη σήμερα μετακινείται στο ζώδιο του Κριού και σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές
Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να περάσετε καλά μαζί αυτό το βράδυ. Να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο μόνο είναι να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ότι ή όποιον σε τραβάει πίσω.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενο σου και αυτοί με την σειρά τους θα σου δείξουν την απαιτούμενη σημασία που χρειάζεται για τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση.

Ζυγός
Η σημερινή Τρίτη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Κριού είναι ιδανική για σκέψη αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σου μέλλον βρίσκεται στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να «τακτοποιήσεις» τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ εκμεταλλεύσου αυτήν τη Τρίτη για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίζεις πιο σωστά το πρόγραμμα της εβδομάδας γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Έτσι λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

Τοξότης
Απόλαυσε μία μέρα όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο καλέ μου Τοξότη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να νιώθεις ισορροπημένος! Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά η Αφροδίτη που θα κάνει την είσοδο της στον Κριό και θα σε ευνοήσει. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Επαγγελματικές
Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση.

Αιγόκερως
Η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά εάν είσαι αδέσμευτος θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Υδροχόος
Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση και με περίσσια όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και δραστηριότητες. Μην αμελήσεις την ξεκούραση σου και αφιέρωσε κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σου στην οικογένεια σου. Πάν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με αγαπημένους φίλους.

Επαγγελματικές
Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθείς
Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα.