Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/5/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά ασχολήσου αποτελεσματικά με την αναδιοργάνωση του χώρου που εργάζεσαι ή κινείται καθημερινά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλύτερα αυτό το απαιτητικό αλλά και αποδοτικό διάστημα.

Αισθηματικές
Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

 

Ταύρος
Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά τόλμησε να σκεφτείς λίγο έξω από τα καθιερωμένα και τα στερεότυπα. Η μέρα βοηθά να σκεφτείς διαφορετικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχεις θερμούς υποστηρικτές που πρέπει να είναι διορατικός για να τους αναγνωρίσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν την σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπο σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ότι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι…

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου σε ότι τους ζητήσεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

 

Δίδυμοι
Κάποιες δουλειές σου έχουν μείνει πίσω και θα πρέπει να ασχοληθείς πιο εντατικά μαζί τους ώστε να τις ολοκληρώσεις και να μην τις αφήνεις συνεχώς για την επόμενη ημέρα. Δυστυχώς ο χρόνος σου και σήμερα θα είναι περιορισμένος και θα έχεις πίεση και από τον σύντροφο σου. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις πάνω του και μετά το μετανιώνεις.

Αισθηματικές
Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για την σχέση σου και η διάθεση σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις.

 

Καρκίνος
Η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα του σπιτιού. Εκτός όμως από τις συνηθισμένες δουλειές τακτοποίησε σκέψεις και συναισθήματα που σε προβληματίζουν. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά και να σε ευνοεί αυτή η μέρα θα έχει σημαντικές θετικές εξελίξεις για εσένα και θα νιώσεις ικανοποιημένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Εάν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Μην διστάσεις να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου κάποιο ζήτημα που φέρνει εμπόδια στην δουλειά σου και αφορά και εκείνους. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

 

Λέων
Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει μέχρι στιγμής. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι η εμφάνιση ενός παλιού σου χρέους, περιουσιακές εκκρεμότητες ή οικονομικές διαφορές με συνεργάτες. Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται ευέλικτος και ψύχραιμος χειρισμός.

Αισθηματικές
Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στην σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε και μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους κλαίγοντας την μοίρα σας.

Επαγγελματικές
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

 

Παρθένος
Η μέρα χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να καλυτερέψεις αρκετά το βιοτικό σου επίπεδο. Κάτι αναπάντεχο που θα προκύψει στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να το διαχειριστείς αποτελεσματικά χάρη στο ένστικτο σου στην γενικότερη διαχείριση των χρημάτων.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στην σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για την σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Σε εσένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στην ζωή σου, η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι στο χέρι σου να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις αλλά και προσκλήσεις!

Επαγγελματικές
Τα νέα σχέδια και οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς σε βγάζουν από την ρουτίνα και δίνουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

 

Ζυγός
Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά επιδίωξε σήμερα νέες τακτικές στις συνεργασίες σου και στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Τα τυχόν εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξυπηρετήσουν περιέργως τα συμφέροντα σου. Επίσης θα έχεις ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή ένα τρίτο πρόσωπο θα σε υποστηρίξει στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές
Η σημερινή θετική όψη ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

 

Σκορπιός
Η μέρα με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά είναι ιδανική για να κάνεις δουλειές που δεν πρόλαβες μέσα στην εβδομάδα. Μην παραμελείς τις λεπτομέρειες που σήμερα έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε για την φυσική σου κατάσταση. Το βράδυ αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα αλλά μην παρεξηγείσαι γιατί θα είναι από αγάπη.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδο με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

 

Τοξότης
Η ενέργεια σου σήμερα θα είναι σε υψηλά επίπεδα και εσύ θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα πάντα. Αυτό όμως μπορεί να σε φέρει σε αμήχανη θέση γιατί μπορεί να ανακατευτείς σε πράγματα που δεν είναι δικής σου αρμοδιότητας. Να είσαι μετρημένος και ταπεινός και να μην έχεις άποψη για όλα και για όλους. Μην κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν.

Αισθηματικές
Η λάμψη και η γοητεία σου θα ελκύσει σήμερα το ταίρι σου που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό για υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

 

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να κάνεις πράγματα ομαδικά είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πασχίζεις μόνος σου για να τα βγάλεις πέρα αλλά να εμπιστευτείς λίγο τα δικά σου άτομα για να μπορέσετε ευκολότερα και γρηγορότερα να λύσετε τα προβλήματα σας ή να δρομολογήσετε αποδοτικότερα τα σχέδια σας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα τονίζει ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση. Αξιοποίησε την κατάλληλα για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα είναι ομαλή για τα επαγγελματικά σου. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενο σου και εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

 

Υδροχόος
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα πράγμα που θα καθορίσει και την διάθεση που θα έχεις. Κάθε πρόβλημα που υπάρχει θα πρέπει να ασχοληθείς εκτενέστερα και διεξοδικά μαζί του και να μην αφήσεις να σε παίρνει από κάτω. Ακολούθησε τον δρόμο της λογικής και μείνε εγκρατής στις συναισθηματικές σου παρορμήσεις.

Αισθηματικές
Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται και εσύ που νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και είναι βέβαιο ότι με πλάγιους τρόπους μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές
Καινούργιος αέρας φυσάει στον επαγγελματικό σου χώρο αφού πλέον έχεις αναπτύξει τις άμυνες σου σε κάθε πιθανή δυσκολία. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και οφείλεις να τις τακτοποιήσεις πρώτα και μετά να ονειρεύεσαι περιττά έξοδα.

 

Ιχθείς
Σήμερα σε ότι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά και σε εκείνες απέναντι στον εαυτό σου θα πρέπει να προχωράς σταδιακά και με σταθερά βήματα. Η βιασύνη μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα σου φέρει.

Αισθηματικές
Μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην γίνεσαι αχάριστος και εκτίμησε τα συναισθήματα του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και μετά θα στεναχωριέσαι. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και αν θέλεις να την αλλάξεις θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις.

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί εξαρτάται απόλυτα από εσένα η έκβαση κάποιων ζητημάτων. Αυτή η μέρα είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Στα οικονομικά σου η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.