Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως τα δύσκολα πέρασαν και τα αφήνεις πίσω σου σιγά σιγά. Η καταιγίδα τελείωσε και τώρα στέκεις όρθιος νιώθοντας πιο δυνατός και σίγουρος. Θα είσαι σε θέση να συμβαδίσεις με το πρόγραμμά σου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μπορείς πλέον να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να θέσεις τα μακροχρόνια σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη ημέρα με ωραία κατάληξη στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Φρόντισε να μην αφήσεις την γκρίνια να μπει ανάμεσά σας χαλώντας τις ρομαντικές στιγμές. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, άφησε την προσωπικότητα σου να εκφραστεί και θα δεις ότι θα μπορέσεις να έλξεις ένα πρόσωπο πραγματικά ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως τα πας καλά και τα σχέδια που έχεις κάνει παίρνουν σιγά σιγά σάρκα και οστά. Δώσε περισσότερη προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με ώριμη σκέψη. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει λίγο παραπάνω και θα πρέπει να φροντίσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το υπέρμετρο άγχος δεν θα σε βοηθήσει.

Ταύρος 
Αγαπητέ Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να κάνεις τους καλύτερους χειρισμούς για να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Είσαι σε θέση να τις αξιολογήσεις σωστά, ενώ έχεις το δυναμισμό που απαιτείται για να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να χρειαστεί να συμβάλλεις σε μια κατάσταση που δεν θα σε αφορά άμεσα, αλλά θα είναι πολύ σημαντική για ένα τρίτο άτομο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα έχεις μια όμορφη ημέρα και μια ακόμη καλύτερη βραδιά. Η θετική σου διάθεση σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση , είτε όχι. Όποια και αν είναι η κατάστασή σου φρόντισε να μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει τις στιγμές. Κινήσου με δυναμισμό και μην επιτρέψεις σε κανέναν φόβο να σε σταματήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Από τη μια οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι αρκετές, αλλά από την άλλη θα πρέπει να ισορροπήσεις την επαγγελματική σου ζωή με την προσωπική. Βάλε ένα πρόγραμμα και προσπάθησε να παραμείνεις πιστός σε αυτό. Στα οικονομικά σου νιώθεις ένα άγχος την περίοδο αυτή, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι η κατάσταση σύντομα θα βελτιωθεί και θα σε απαλλάξει από το βάρος.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, έχεις περάσει μια περίοδο ολοκλήρωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι εμπειρίες της ζωής σε έκαναν πιο σοφό και σου έδωσαν μια πιο σφαιρική άποψη για πολλά ζητήματα της ζωής που μέχρι τώρα αδυνατούσες να κατανοήσεις. Κάνε αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον έχοντας τη γνώση της ζωής οδηγό των επιλογών σου. Φαίνεται πως σύντομα θα έρθουν ικανοποιητικές επιτυχίες ως αποτέλεσμα των αποφάσεών σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου τα πράγματα κινούνται σε χαλαρούς ρυθμούς και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ωραία. Απόλαυσε την κατάσταση και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το ωραίο κλίμα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, φρόντισε να αλλάξεις τα πράγματα εδώ και τώρα. Βελτίωσε τις συνθήκες της καθημερινότητά σου και κάνε βήματα πιο κοντά στον εαυτό σου. Έτσι, θα είσαι σε θέση να ξέρεις τι ζητάς από μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις την επικύρωση συμφωνιών σήμερα. Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά προτού υπογράψεις ο,τιδήποτε. Επίσης, είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και να μην αναλωθείς σε συζητήσεις και μελλοντικά σχέδια προς το παρόν. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σταθεροποιούνται, αλλά με λίγη ακόμη προσπάθεια είναι πολύ πιθανό να δεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι πιθανό να χρειαστείς τη βοήθεια κάποιου τρίτου που θα μπορέσει να σου προσφέρει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν αρκετά τελευταία. Φρόντισε να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που θα εμπιστεύεσαι αρκετά για να αποφύγεις τις εκπλήξεις! Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά και τώρα είναι περίοδος που θα πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί έχεις όλα τα φόντα να περάσεις καλά σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία για να κάνεις πράγματα που θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος μην διστάσεις να βγεις και να φλερτάρεις. Είναι σίγουρο ότι η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές
Τα θέματα της εργασίας σου προχωρούν πολύ καλά και από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Χαλάρωσε και ασχολήσου με τις τρέχουσες υποθέσεις. Οι οικονομικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, ενώ θα πρέπει να κοιτάξεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Έτσι, θα μπορέσεις να διώξεις την αγωνία σου.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ίσως βρίσκεσαι σε μια περίοδο αλλαγών ή σε μια κατάσταση κατά την οποία κάποιες παλιές συνήθειες αρχίζουν να κόβονται σιγά σιγά. Φαίνεται πως αυτό γίνεται για καλό, καθώς όλα εκείνα από τα οποία αποκόβεσαι σιγά σιγά δεν σου έκαναν καλό και κάπου μέσα σου το ξέρεις καλά. Κάνε τη νέα σου αρχή σε μια στέρεη βάση, κοιτάζοντας το μέλλον.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις ή θα αρχίσεις να βλέπεις σιγά σιγά σημαντικές αλλαγές. Όλα αυτά θα οφείλονται στην αλλαγή της δικής σου στάσης, η οποία επηρεάζει θετικά τη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες και να συναναστραφείς με κόσμο. Μην χάσεις την ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις τις επαφές σου και να ζητήσεις άμεσα ή έμμεσα τη βοήθειά τους για να σε βγάλουν από τη στασιμότητα που βρίσκεσαι τελευταία. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά η ισορροπία είναι ευαίσθητη. Φρόντισε να συνεχίσεις την προσεκτική διαχείριση για να μην χαλάσεις ό,τι έχτιζες μέχρι σήμερα.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε φαίνεται πως για σένα έχει ξεκινήσει ή μόλις ξεκινάει με νέα φάση στη ζωή σου. Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο μέλλον. Ίσως ακόμη, μια νέα περίοδος αρχίζει κατά την οποία πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους και τότε θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς πιο ξεκάθαρα την κατάσταση γύρω σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να πάψεις να ασχολείσαι με ανούσια ζητήματα ή λεπτομέρειες που δεν έχουν καμιά σημασία για τη σχέση σου. Θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις τα πράγματα, για αυτό φρόντισε να χαλιναγωγήσεις αυτή σου την παρόρμηση. Αν πάλι είσαι μόνος, φτιάξε το πρόγραμμά σου για απόψε και κανόνισε να βγεις με φίλους για να απολαύσεις την παρέα και να περάσεις καλά.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί βρίσκεσαι σε καλό σημείο καθώς πολλές υποχρεώσεις σου έχουν δρομολογηθεί. Φρόντισε να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς κάποια απρόσμενα έξοδα που θα προκύψουν. Με καθαρή σκέψη και οργάνωση όλα μπορείς να τα φέρεις εις πέρας.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, όσο και να θέλεις να αντιστέκεσαι στις αλλαγές που φέρνει η ζωή δεν θα καταφέρεις να διατηρήσεις τα πράγματα ως έχουν. Η στάση αυτή δεν έχει να σε ωφελήσει σε κάτι, καθώς δεν σε βοηθάει να προοδεύσεις. Όσο πιο σύντομα καταλάβεις, λοιπόν, ότι πρέπει να εγκλιματιστείς τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για εσένα. Έτσι, θα μπορέσεις να επωφεληθείς στο έπακρο από τις αλλαγές. Μην ξεχνάς βέβαια, ότι οι θυσίες είναι απαραίτητες για να δεις τις βελτιώσεις που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα είναι μια καλή ημέρα για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει, όμως, να δείξεις και εσύ καλή διάθεση απέναντί του. Αν πάλι είσαι μόνος, μην σε παίρνει από κάτω. Βάλε το καλό σου χαμόγελο και άφησε τους γύρω σου να δουν όλα εκείνα τα καλά που κουβαλάς μέσα σου. Είναι βέβαιο πως δεν θα αργήσει να τα εκτιμήσει ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να οργανωθείς λίγο περισσότερο. Τις τελευταίες ημέρες έχεις αμελήσει λίγο το πρόγραμμά σου και αυτό σε βγάζει εκτός προθεσμιών. Έχεις ακόμη χρόνο να επανορθώσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που σε πιέζουν για να νιώσεις πιο ήρεμα.

 

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για να κόψεις λίγο ρυθμούς και να κάνεις ανάπαυλα, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να περάσεις καλά ή να τα πεις με τον εαυτό σου. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και για να ανταπεξέλθεις το διάλλειμα κρίνεται απαραίτητο. Μην πιέζεις τα όριά σου ολοένα και περισσότερο προκειμένου να αποδείξεις τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Ο σύντροφός σου νιώθει παραμελημένος και θα πρέπει να κάνεις εσύ κάτι για να φτιάξεις το κλίμα. Μια χαλαρή συζήτηση με ωραία ατμόσφαιρα θα σε βοηθήσει όπως πρέπει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε τα ρίσκα σου και κάνε την κίνηση που θέλεις για να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα τα πας ακόμη καλύτερα αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη με κάποιες υποθέσεις που σε πιέζουν και σχετίζονται με κάποιες συνεργασίες σου. Διευθέτησε εδώ και τώρα ό,τι πρέπει χωρίς αναβολή. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Περιόρισε τα έξοδά σου και σιγά σιγά θα δεις την βελτίωση που θέλεις.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να έχεις την ανάγκη σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις γύρω σου και να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι τέτοιες φάσεις είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να συντονιστείς με τους ρυθμούς γύρω σου. Θα βάλεις κάποια πράγματα στη σειρά και έτσι θα είσαι έτοιμος μετά να περάσεις καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια καλή περίοδο με τον σύντροφό σου, ο οποίος δείχνει κατανόηση και διαλλακτικότητα. Η αγάπη κυριαρχεί και κατευθύνει τη σχέση σου. Διατήρησε το κέφι σου και απόλαυσε τη σημερινή βραδιά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις αν είσαι μόνος. Συνάντησε φίλους και διασκέδασε με την ψυχή σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να βγάλεις τη δυναμική σου πλευρά και να αποδείξεις τί είσαι ικανός να κάνεις. Πάρε δυναμικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τη σταθερότητα και θα σε πάνε ένα βήμα πιο κάτω στην καριέρα σου. Με τα έξοδά σου θα πρέπει να φανείς προσεκτικός και να μην ρισκάρεις. Τα οικονομικά ανοίγματα δεν ευνοούνται.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως η ανοχή σου στα λάθη των άλλων σε βοηθάει να εξελιχθείς και να πας παρακάτω. Τί σημαίνει αυτό; Ανεχόμενος τα σφάλματα τρίτων είσαι σε θέση να αναπτύξεις εσωτερικές δυνάμεις και αντοχές που δεν ήξερες ότι έχεις. Με αυτές τις ικανότητες θα μπορέσεις σήμερα να ανταπεξέλθεις σε μεγαλύτερα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η θετική πορεία συνεχίζεται και η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί σε βρίσκει σε πολύ καλή κατάσταση στο πλευρό του συντρόφου σου. Μια χαλαρή και ρομαντική βραδιά μόνο για τους δυο σας θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, μην διστάσεις να βγεις και να φλερτάρεις… Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να δουλέψεις με περισσότερο πάθος και όρεξη για να καταφέρεις όλα όσα έχεις στο νου σου ή έχεις βάλει απλά στο πρόγραμμά σου. Οι ικανότητές σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας ό,τι έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά θα πρέπει να δείξεις αυτοπεποίθηση και πείσμα για να τα βάλεις σε μια σειρά. Τα αλόγιστα έξοδα δεν έχουν θέση στη σημερινή ημέρα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μια ευχάριστη ημέρα σε περιμένει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί. Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού είναι στο προσκήνιο και με αυτόν θα ασχοληθείς σήμερα περισσότερο από κάθε άλλον. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις, καλά θα κάνεις να τις αναβάλεις για αργότερα που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια ευχάριστη ημέρα. Και εσύ και ο σύντροφός σου είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση χρειαστεί σε ένα κλίμα ηρεμίας και κατανόησης. Αν είσαι μόνος, δείξε περισσότερη αυτοπεποίθηση και μην υποκύπτεις στη θλίψη της μοναξιάς.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά τα πας καλά και μπορείς να έχεις ελπίδες για το μέλλον. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα, ενώ ευκαιρίες που αναζητάς θα παρουσιαστούν κάπου παρακάτω. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποιο θέμα χρειάζεται εχεμύθεια και εμπιστοσύνη από τρίτους. Φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να υποπέσεις σε πλάνη, για αυτό φρόντισε να κινείσαι με τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση. Αν χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια, θα πρέπει να απευθυνθείς σε πρόσωπα εμπιστοσύνης. Για να είσαι σίγουρος, όμως, σήμερα θα ήταν καλύτερα να μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τον οποιονδήποτε.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία. Καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις σε βάθος ή εκείνες που σχετίζονται με ευαίσθητα ζητήματα. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε παρασύρει. Προγραμμάτισε μια έξοδο με φίλους και νιώσε ανοιχτός σε ό,τι προκύψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κινήσου πολύ προσεκτικά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα. Προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι καλό είναι να τις σκεφτείς σοβαρά. Η ομαδική εργασία δεν ευνοείται σήμερα, για αυτό μην στηριχτείς σε αυτήν για να βγάλεις τη δουλειά. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή, ενώ ρίσκα και επενδύσεις είναι εκτός πλάνου για τη σημερινή ημέρα.

Πηγή: tlife.gr