Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η πίεση του τελευταίου καιρού σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ και έχεις φτάσει στα όριά σου. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις με ειλικρίνεια για να δείξεις στους γύρω σου τι πραγματικά θες. Στο ερωτικό κομμάτι ευνοείσαι αρκετά και σε όλα σου τα ζητήματα θα έχεις την αμέριστη βοήθεια του αγαπημένου σου.

Αισθηματικές
Δώστε στον εαυτό σας την χρόνο που χρειάζεται για να αποβάλλετε το στρες και την πίεση που νιώθετε. Αφοσιωθείτε στη σχέση σας για να ξεφύγετε και να περάσετε όμορφα. Αν χειριστείτε σωστά το πάθος και τη φαντασία σας, το ερωτικό κλίμα της σχέσης σας θα απογειωθεί. Όσοι είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και ενδεχομένως να οδηγηθείτε και σε μια όμορφη ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις σήμερα, αλλά θα φανείς ικανός να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων ενεργώντας πάντα με μεθοδικότητα. Οι ικανότητές σου είναι πραγματικά υψηλές και αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς πραγματικά να καταφέρεις ό, τι σχεδιάσεις! Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις περισσότερη οικονομία ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές εκκρεμότητές σου.

Ταύρος
Οι εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη με απίστευτη ταχύτητα, οπότε και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι το ίδιο άμεσες. Μην κινείσαι επηρεασμένος από τα νεύρα σου και κράτησε χαμηλούς τόνους. Θα χρειαστεί αυτές τις μέρες να δώσεις τη βοήθεια και τις συμβουλές σε ένα άτομο από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορεί να είσαι κάπως πιεσμένος αλλά μην αρνηθείς να του αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου.

Αισθηματικές
Νιώθεις ότι δίνεις στη σχέση σου πολύ περισσότερα απ’ όσα παίρνεις και αυτό προκαλεί παράπονα και εκνευρισμούς. Συζήτησε ανοιχτά με το ταίρι σου ώστε να βρείτε μια λύση και να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Οι ελεύθεροι, απολαύστε τα φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας και μην προσπαθήσετε να μην επιδιώξετε κάτι μονιμότερο γιατί θα δυσκολευτείτε πολύ.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα τις εντάσεις στην δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις για νέες ιδέες σου, γιατί έχεις ήδη απασχολήσει το μυαλό σου με πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Οργανώσου σωστά και μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση πλάνων που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο σε περιττά έξοδα. Βαρύτητα θα χρειαστεί να δώσεις και σε οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σας χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια για να βελτιωθεί. Αρκεί φυσικά να αποβάλλετε την απαισιοδοξία που σας διακατέχει και οι λύσεις θα βρεθούν άμεσα. Όσοι είστε μόνοι το τελευταίο διάστημα, νέες γνωριμίες θα προκύψουν που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Σημαντική θα είναι η ημέρα για την επαγγελματική σου καταξίωση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες με άτομα που μελλοντικά θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την υλοποίηση των ιδεών σου, αλλά τελικά θα καταφέρουν να σε επηρεάσουν ελάχιστα.

Καρκίνος
Τα θέματά σου σήμερα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για επίλυση. Επίσης, κάποιο από τα σχέδια που προσπαθείτε εδώ και καιρό να υλοποιήσετε εδώ και καιρό επιτέλους θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας ηθική ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να βρεις χρόνο για τη σχέση σου, όσο πιεσμένος κι αν είσαι. Έχετε ψυχρανθεί πολύ με τον αγαπημένο σας κι αν δε κάνετε κάτι άμεσα θα πράγματα προβλέπετε να πάρουν άσχημη τροπή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε συνάντηση με άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, γεγονός που θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Αν έχεις καινοτόμες ιδέες στα σκαριά, να γνωρίζεις ότι η σημερινή Πέμπτη είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Βεβαιώσου ότι έχεις οργανωθεί σωστά, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και προχώρησε με τόλμη. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Μελέτησε καλά τυχόν ανοίγματα και περιόρισε τα έξοδά σου.

Λέων
Στην ατμόσφαιρα υπάρχει έντονη σύγχυση κι εσύ δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα, ώστε να τακτοποιήσεις τα ζητήματά σου. Μην ξεχνάς ότι τα νεύρα και ο θυμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι, γι’ αυτό όσος δύσκολο κι αν είναι φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος. Τα συναισθήματά σου είναι επίσης ανάμεικτα, οπότε κανονίστε απλά να περάστε καλά με φίλους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου τελευταία περνάει πολύ δύσκολη φάση. Τολμήστε να το παραδεχτείτε και κάντε κάτι για να βρείτε λύσεις. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα δεν ευνοεί καθόλου τα ερωτικά σου. Μείνε με φίλους και οικεία άτομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επέλεξε σήμερα να δουλέψεις μόνος σου και να διευθετήσεις όσα από τα θέματα σου αναβάλλονται εδώ και καιρό και σε πάνε πίσω. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττές σπατάλες.

Παρθένος
Μεγάλη προσοχή απαιτείται σήμερα σε όλα τα ζητήματά σου. Μην δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, γιατί ίσως οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο αγνές. Απανωτές αλλαγές θα εκτυλίσσονται που θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα υπάρξουν διαφωνίες και προστριβές στη σχέση σας ακόμη και στα οικογενειακά σας. Οι αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τον ρομαντισμό σας που βρίσκεται στα ύψη σήμερα για να έρθετε πιο κοντά με νέα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ σήμερα για όσα έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο καινούργια ξεκινήματα. Βεβαιώσου ότι κινείσαι με σωστό πρόγραμμα και μελέτησε καλά τα πλάνα για το μέλλον της δουλειάς σου. Μην κάνεις σπατάλες γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ζυγός
Η διάθεσή σας σήμερα είναι άκρως θετική. Τα οικονομικά σου ζητήματα από την άλλη, απαιτούν πολλή προσοχή και οργάνωση. Περιόρισε τα περιττά έξοδα. Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ελάχιστος, αλλά προσπάθησε να βοηθήσεις ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζεται.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σας σήμερα είναι πιο έντονος, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να αποτραβηχτείτε από τα προβλήματά σας και να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας. Όσοι βαδίζετε σα μοναχικά μονοπάτια, είναι καιρός να καταλάβετε ότι με το να κλείνεστε στο σπίτι σας και τον εαυτό σας δεν θα αλλάξετε τα ερωτικά σας.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα δεν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για νέα ξεκινήματα. Μείνε προσηλωμένος στον να πραγματώσεις τα σχέδιά σου χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε αυτά. Μόνο έτσι θα οδηγηθείς με βεβαιότητα στην επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε τα έξοδά σου γιατί σύντομα θα έχεις έντονο πρόβλημα.

Σκορπιός
Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις με τον εαυτό σου. Τα πράγματα μέσα σου είναι πολύ θολά και θα σου πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τα ξεκαθαρίσεις. Προσπάθησε μόνο όλη αυτή η σύγχυση να μην σε οδηγήσει σε ακρότητες και υπερβολές.

Αισθηματικές
Οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν το δεσμό σας θα επιφέρουν προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση. Να είστε περισσότερο συγκαταβατικός και δίκαιος ώστε να βρείτε μια άκρη. Όσοι από εσάς ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα είναι πολύ δημιουργική όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες για κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, ενδέχεται να δεχτείς σημαντική βοήθεια από τρίτους.

Τοξότης
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να προφυλαχθείς από τυχόν προβλήματα, εντάσεις ακόμη και ατυχήματα. Τα αισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, γεγονός που θα σε κάνει πιο εσωστρεφή όσο κι αν δεν το θες αυτό.

Αισθηματικές
Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν παρέα με τον σύντροφό σου και μην προβληματίζεσαι από τα ζητήματα που σε απασχολούν τελευταία. Πλησίασε κοντινά σου άτομα που σε αγαπούν για να νιώσεις καλύτερα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διορθώστε την τακτική σας και βγείτε έξω να κυνηγήσετε τον έρωτά σας.

Επαγγελματικές
Σε περιμένουν απαιτήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο τη σημερινή ημέρα και πιθανώς προκληθεί ανταγωνισμός με σημαντικά άτομα. Ίσως αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο που θα αυξήσει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου και θα χρειαστείπρόγραμμα και συνέπεια από τη μεριά σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις ισορροπίες.

Αιγόκερως
Η σημερινή Πέμπτη θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση σε ό, τι σε ταλαιπωρεί. Φρόντισε μόνο να μην προσπαθείς περισσότερο απ’ όσο μπορείς και εξαντληθείς. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για να αποφορτίζεσαι παράλληλα. Μην πτοείσαι και απόφυγε την εσωστρέφεια.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορέσεις επιτέλους να βρεις την γαλήνη που αποζητάς. Έλα πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, κάντε σχέδια για το μέλλον σας και περάστε ευχάριστα. Οι αδέσμευτοι, μην πιέζεται τον εαυτό σας με την αναζήτηση μόνιμης σχέσης. Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι πιο σημαντικό να περνάτε καλά και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο αισθάνεσαι τρομερά φορτισμένος. Αυτό γιατί έχεις πιεστεί πολύ αυτό το διάστημα προκειμένου να είσαι αποδοτικός και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προγραμμάτισε καλά τις δουλειές και τον χρόνο σου και δούλεψε με ηρεμία. Στα οικονομικά πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Σήμερα πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δυνατότητες για αλλαγές θα έρθουν στο προσκήνιο. Μελέτησε λοιπόν τα σχέδιά σου με βάση τα νέα δεδομένα και προχώρησε στην πραγματοποίησή τους που τόσο σε δυσκόλευε. Όλα θα γίνουν αρκεί να είσαι πιστός στις ικανότητές σου. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα σκληρής δουλειάς, μην παραλείψεις να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Τη σημερινή Πέμπτη βρες την ευκαιρία να δώσεις στη σχέση σου την τροπή που θες μιας και το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου. Μην παρασύρεσαι από τον γενικότερο εκνευρισμό που αισθάνεσαι και συζήτησε με ψυχραιμία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σας πάνε πίσω. Για τουςαδέσμευτους του ζωδίου, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, καθώς αν συνεχίσετε να ακολουθείτε την τακτική σας, σύντομα θα γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα επικρατήσει σταθερότητα. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα και θα μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για όλα όσα σχεδιάζεις. Φρόντισε να αποφύγεις ανταγωνιστικές τάσεις και δείξε τους εμπιστοσύνη. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις και σε αποσυντονίζουν.

Ιχθείς
Το ηθικό σας σήμερα θα πτοηθεί κατά πολύ, λόγω της ευρύτερης αναστάτωσης που κυριαρχεί. Ένταση και διαφωνίες στις κάθε τύπου επαφές σου θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ. Μην κινείσαι και φέρεσαι υπερβολικά και επιπόλαια, διότι θα οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια από τα οποία αργότερα θα είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις. Επικεντρώσου στα θετικά και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές
Η σημερινή Πέμπτη θα καλλιεργήσει το έδαφος ώστε να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Είναι κάτι που το έχετε και οι δύο μεγάλη ανάγκη για να ηρεμήσετε. Πρόσεχε μόνο μην πεις κάτι που θα στενοχωρήσει το ταίρι σου και χαλάσεις την όλη ατμόσφαιρα. Άσε στην άκρη την κτητικότητα που σε διακατέχει και τις αμφιβολίες που προκαλούν γκρίνια και εντάσεις. Όσοι είστε μόνοι, θα βρείτε αυτό που καιρό αναζητάτε στο άμεσο φιλικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, θα διαπιστώσεις πως σήμερα το κλίμα δεν είναι καλό για ξεκινήματα και αναθεωρήσεις σχεδίων. Άφησε για αργότερα ό, τι προγραμματίζεις για να έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, λόγω περιττών εξόδων που κάνεις, γι’ αυτό οργανώσου καλύτερα.

Πηγή: t-life