Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η θέση των πλανητών σήμερα σε καλεί σε δράση. Πριν τη δράση, όμως απαιτείται προετοιμασία και αυτό είναι ακριβώς που οφείλεις να κάνεις. Κατάστρωσε σχέδια, κάνε τον προγραμματισμό σου και ξεκίνα τη δουλειά για να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Αρκετά επαναπαύτηκες μέχρι τώρα. Πλέον οφείλεις να αποζημιώσεις τον εαυτό σου με όλα όσα αξίζει. Κινήσου με μέθοδο και πειθαρχία.

Αισθηματικές
Κάποια θέματα στην αισθηματική σου ζωή σε προβληματίζουν και ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσεις με μια- εφ’ όλης της ύλης- κουβέντα. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα ανακουφιστείς. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκαθάρισε τις προθέσεις μέσα σου και διεκδίκησε αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Το επαγγελματικό σου μέλλον φαίνεται αβέβαιο στα μάτια σου και αναρωτιέσαι πως θα προχωρήσεις στο μέλλον και μάλιστα με τι αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου, έτσι ώστε να μην επωμιστείς τις άσχημες συνέπειες στο μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτό αποδεικνύεται με τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στα δεδομένα που επικρατούν γύρω σου. Καλό είναι να κάνεις τις παρατηρήσεις σου με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκράτηση και να δεις πως μπορείς να επωφεληθείς στο έπακρο από όλα αυτά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σου και αφορούν εσένα. Μην επιτρέψεις σε τρίτες να εμπλακούν και να σε αναστατώσουν. Προχώρα με αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα δεις αλλαγές να γίνονται στον δικό σου τρόπο σκέψης και ειδικά απέναντι σε κάποια δεδομένα που τα έβλεπες με καχυποψία. Αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε τις αναστολές και την ανασφάλεια κατά μέρος και κινήσου προς το στόχο σου.

Επαγγελματικές
Συνεχείς ανατροπές χαρακτηρίζουν τα επαγγελματικά σου, ενώ εσύ είσαι ανυπόμονος να κατακτήσεις το στόχο σου το συντομότερο δυνατό. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις καταναλώνουν πολλή από τη σκέψη σου δεδομένου ότι είναι αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα δεδομένα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ήθελες. Για την ακρίβεια, σου δημιουργούν εμπόδια στην δραστηριοποίησή σου καθώς δεν σου επιτρέπουν να οργανωθείς. Προκειμένου, όμως, να ανταπεξέλθεις, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να καθορίσεις τις προτεραιότητες και βήμα-βήμα να διευθετήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Θέλει χρόνο για να φτάσεις στον απώτερο σκοπό, αλλά δείξε υπομονή.

Αισθηματικές
Οι άλλοι τομείς της ζωής σου εμπλέκονται με τα αισθηματικά σου και ως αποτέλεσμα δεν έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να αφιερώσεις, ώστε να αποσαφηνίσεις κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, με την εύνοια που δέχεσαι είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της εργασίας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ ευνοούνται συνεργασίες και ξεμπλοκάρονται υποθέσεις που ως τώρα δεν προχωρούσαν. Στα οικονομικά σου, έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις τρόπους αύξησης των κερδών σου. Επίσης, ευνοούνται γραφειοκρατικά ζητήματα και υπογραφές συμβολαίων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την περίοδο αυτή νιώθεις ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σου και μπορείς να δεις τα πράγματα ως έχουν. Αυτό σου δημιουργεί απογοήτευση καθώς τα σχέδιά σου δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό ίσως επιβαρύνει λίγο το συναίσθημά σου, για αυτό φρόντισε να διευθετήσεις άμεσα και επιδέξια τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες. Κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν θα έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα.

Αισθηματικές
Το ταίρι σου σήμερα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την άσχημη ψυχολογία και με τα πλάνα που κάνει για να περάσετε καλά θα έχετε μια πολύ ερωτική και ρομαντική ημέρα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι κάτι ενδιαφέρον σε περιμένει αρκεί να του επιτρέψεις να κάνει την εμφάνισή του.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς νέες συνεργασίες, ώστε να αποφύγεις τα μοιραία λάθη. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, πάρε μια ανάσα και βρες το χρόνο για να ανασυγκροτηθείς. Ρίξε μια ματιά γύρω σου, στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, τις σχέσεις σου και τις συνθήκες που υπάρχουν και δες τί από όλα αυτά θέλεις να αλλάξεις. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις νέα αρχή, αν μετά από σοβαρή σκέψη διαπιστώσεις ότι το έχεις ανάγκη. Σε προσωπικό επίπεδο, μην αναβάλεις για αργότερα την επίλυση προβλημάτων. Ασχολήσου με αυτά τώρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, μη διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη αυτό για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι θετικές επιρροές για να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες , τις οποίες θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά και να δεις ποια από αυτές αξίζει να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου, συνεχίζουν να σου ασκούν πίεση δεδομένου ότι τα έξοδα και οι υποχρεώσεις παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου, στο οποίο δέχεσαι την εύνοια της τύχης μέσα από πόρτες που σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις. Μπορείς έτσι, να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις με επιτυχία παρακάτω. Βέβαια, όλα αυτά είναι στα δικά σου χέρια και έγκεινται στις αποφάσεις που θα πάρεις. Για αυτό φρόντισε να χειριστείς την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, αναζητά την προσοχή σου. Το τελευταίο διάστημα τα φώτα έχουν πέσει σε άλλους τομείς και το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν είσαι αδέσμευτος, πάψε να αδιαφορείς για την προσωπική σου ζωή και διεκδίκησε το δικαίωμα στη συντροφικότητα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και η πρόοδός τους είναι σταθερή. Κινήσου με αυτούς τους ρυθμούς και μην βιαστείς ή μην πιέζεις καταστάσεις. Δεν είναι ώρα αλλαγών. Τα οικονομικά σου δεν είναι έτσι όπως θα ήθελες. Έρχονται καλύτερες ημέρες, για αυτό πάρε μια ανάσα και κινήσου με αισιοδοξία.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νιώθεις μια παρόρμηση και μια εσωτερική ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μέχρι τώρα ίσως να μην έχεις πάρει τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι υπόλογος για αυτό θα πρέπει να είσαι εσύ και όχι οι γύρω σου. Επομένως, κάνε μια αυτοκριτική και ξεκίνα τώρα τη δράση με σκοπό να βάλεις τη ζωή σου σε έναν άλλο ρυθμό και να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Από την δική σου συμπεριφορά θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρεις να επιτύχεις ή όχι.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μέσα από μια συζήτηση που θα κάνεις μαζί του. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, δέχεσαι θετική εύνοια από τη θέση των πλανητών και μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων στα επαγγελματικά. Θα έχεις την αίσθηση ότι νιώθεις αρκετά πιεσμένος και κουρασμένος με αποτέλεσμα να μην έχεις και την υπομονή να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις με ευκολία. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετά έξοδα και προβλήματα που σε βάζουν σε σκέψεις. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, θα κληθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα σε προβληματίσουν σχετικά με μια υπόθεση που δημιουργείται εξαιτίας ενός προσώπου που έρχεται από το παρελθόν. Γενικότερα, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με τις δημόσιες σχέσεις σου και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε προσοχή και υπομονή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες υποθέσεις που σε αφορούν.

Αισθηματικές
Σήμερα μην διστάσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου κάνοντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων. Και το ταίρι σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να κινηθείς πιο διεκδικητικά στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί μια νέα γνωριμία να σου αναπτερώσει το ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οι συνεργασίες και σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να συγκρατηθείς και να περιορίσεις τις σπατάλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση και ανάλαβε δράση. Οι συνθήκες της τελευταίας περιόδου σε έχουν κάνει να νιώθεις αφόρητα πιεσμένος και να τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις σου με άγχος για να τις προλάβεις. Ανασυγκροτήσου, βρες τον τρόπο να ισορροπήσεις και να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Μόλις βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα θα προκύψει μια συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με τη σχέση σας. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείς σωστά, ώστε να βγάλετε από κοινού τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η εύνοια των πλανητών δημιουργεί αναπάντεχα γεγονότα και ξαφνικά μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πας πολύ καλά. Θα χρειαστεί, ωστόσο να προσέξεις τα λόγια που ανταλλάσσεις στο χώρο της δουλειάς, γιατί είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν διαφωνίες και διαμάχες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πιο υπεύθυνους χειρισμούς και προτεραιότητα αποτελούν τα νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, πιο φωτεινό και καλότυχο. Μπορεί να κοιτάς το παρελθόν με ένα συναίσθημα γλυκόπικρο, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά που έγιναν δεν αλλάζουν. Κοίτα το μέλλον και άσε την αισιοδοξία να σε οδηγήσει στους στόχους σου. Προσπάθησε, ωστόσο, να παραμείνεις προσγειωμένος και να είσαι λιγότερο αιθεροβάμων, καθώς η στάση αυτή δε σε κάνει αποτελεσματικό.

Αισθηματικές
Η ημέρα προμηνύεται ερωτική και άκρως συναισθηματική. Η ρομαντική σου διάθεση σε κάνει εκδηλωτικό και προσεγγίζεις το ταίρι σου με αγάπη. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις καταπληκτικά, δείχνοντας στον σύντροφό σου πως νιώθεις για εκείνον. Αν πάλι είσαι μόνος, η εύνοια των πλανητών, σε κάνουν άκρως γοητευτικό και λαμπερό , ώστε μια νέα γνωριμία να είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα πηγαίνεις πολύ καλά και μπορείς να προσεγγίσεις τους συνεργάτες σου για να συζητήσεις μαζί τους για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Η οικονομική κατάσταση τείνει να ισορροπήσει, για αυτό μην επιτρέπεις τις σπατάλες που σου χαλάνε τον προϋπολογισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα αποτελεί κομβικό σημείο μέσα στο χρόνο της ζωής σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις επάνω του όσα ονειρεύεσαι. Στρέψου προς τα έσω και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου -με ειλικρίνεια- για να ανακαλύψεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Έτσι, στηριζόμενος στα δικά σου θέλω, θα καταστρώσεις τα σχέδιά που θα σε οδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να μετριάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να δεις πιο αισιόδοξα κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα αισθηματικά σου αφήνοντας ,ίσως, μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν υποθέσεις που καθυστερούν και σε αγχώνουν. Δεν χρειάζεται να νιώθεις, όμως, έτσι αφού σύντομα θα δεις να διευθετούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις την προσπάθεια που κάνεις για να ισορροπήσεις τα έξοδά σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

 

ΙΧΘEIΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, έφτασε η ώρα που θα πρέπει να αναλάβεις δράση και να κινητοποιηθείς. Αρκετά κράτησες τα σχέδιά σου στο συρτάρι. Τώρα θα πρέπει να τα συμβουλευτείς και να προετοιμάσεις ένα πρόγραμμα που με απόλυτη πειθαρχία θα καταφέρει να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Έχεις όλα τα φόντα για να φτάσεις εκεί που θες , απολαμβάνοντας τα συναισθήματα χαράς που θα σου γεννηθούν.

Αισθηματικές
Καλό είναι στην αισθηματική σου ζωή να διώξεις την ανησυχία που σε επηρεάζει αρνητικά και να στραφείς προς τον σύντροφό σου με περισσότερο ενδιαφέρον και καλή διάθεση. Έτσι θα καταφέρεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, άφησε τις ανασφάλειές σου και δώσε το χώρο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα στην εργασία σου διευθετούνται χωρίς προβλήματα και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Μπορείς να τακτοποιήσεις, επίσης, θέματα σχετικά με γραφειοκρατία. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και προκειμένου να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού, απόφυγε τις σπατάλες.

Πηγή: tlife.gr