Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη η εύνοια που δέχεσαι είναι αρκετά ευνοϊκή. Είσαι σε θέση να ελέγξεις τον παρορμητισμό και το συναίσθημά σου. Η λογική παίρνει τη σκυτάλη για άλλη μια φορά και οργανώνεις τον χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο, φτάνοντας στα αποτελέσματα που θέλεις. Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή, ωστόσο, στον τρόπο που εκφράζεις την αντίθεσή σου ή ακόμη και την οργή σε θέματα που σε αφορούν. Καλό είναι να βρεις έναν εποικοδομητικό τρόπο να το κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα και να απολαύσεις τη σχέση σου. Χαλάρωσε και δημιούργησε μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες και για εσένα που είσαι μόνος την περίοδο αυτή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Μην ανησυχείς, όμως, καθώς είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις και να λειτουργήσεις με τον απαιτούμενο δυναμισμό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να δεις τα έξοδά σου να μειώνονται.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Το θέμα βέβαια, δεν είναι το τί ακριβώς θα δει το φως της αλήθειας, αλλά ο τρόπος που θα καταφέρεις να το χειριστείς. Εν ολίγοις, κράτα την ψυχραιμία σου και επιστράτευσε την μοναδική σου ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές. Περιόρισε τις εκρήξεις στις αντιδράσεις σου για να κυλήσει η ημέρα ομαλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να διαθέσεις χρόνο και υπομονή για να ακούσεις όσα έχει να σου πει το ταίρι σου. Υπάρχουν παράπονα από την πλευρά του και ο μοναδικός τρόπος να τα αντιμετωπίσεις είναι να δείξεις διαλλακτική στάση και πολλή κατανόηση. Άφησε την ένταση να εκτονωθεί σιγά σιγά για να επέλθει η ισορροπία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά σκέψου το ενδεχόμενο να σταθείς πιο αποφασιστικός στη διεκδίκηση όσων σου αξίζουν. Κινήσου πιο μαχητικά στις συζητήσεις σου με συνεργάτες και ανωτέρους, καθώς δεν θα σου χαρίσει κανείς αυτό που σου αντιστοιχεί. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις για να δεις αύξηση στα έσοδα.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία με τους γύρω σου και αυτό θα το καταφέρεις μόνο αν κάνεις λίγο πίσω σε κάποια ζητήματα. Είναι καλό να διεκδικείς με πάθος αυτό που σου αξίζει, αλλά να ξέρεις και που πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Το καλό είναι ότι το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη σοφία που χρειάζεσαι για να συμπεριφερθείς έτσι όπως πρέπει, ζυγίζοντας τα πράγματα. Επίσης, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τις προθέσεις των άλλων και αυτό σε βοηθάει ακόμη περισσότερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπημένη στάση και ειδικά στα λεγόμενα σου, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να πεις λόγια που δεν πιστεύεις και να δημιουργήσεις ένα άσχημο κλίμα πληγώνοντας τον σύντροφό σου. Αντί αυτού, προτίμησε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές πάθους και αγάπης.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να αναπτύξεις την οικονομική σου δραστηριότητα και γενικότερα να κάνεις ενέργειες που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, γεγονός που σημαίνει ότι με καλή διαχείριση έχεις πιθανότητες ακόμη και να βάλεις χρήματα στην άκρη.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα σχέδιά σου σε δράση και να κινηθείς με αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων σου. Είσαι ορμητικός στις πράξεις και στα λόγια, για αυτό πρόσεξε τα όριά σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις για να αποφύγεις συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Κρυμμένα μυστικά, βρίσκουν το δρόμο της αλήθειας και αυτό σε πλουτίζει σε γνώση, ενώ σου δίνει τις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν. Ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος, για αυτό πρόσεξε μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να πολεμήσεις για την ευτυχία σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς τη δέσμευση. Άφησε το συναίσθημα να εκφραστεί έχοντας ως βάση την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Με τον τρόπο αυτό είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσεις το συνομιλητή σου ή θα δώσεις νέο νόημα στη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις αρκετές νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Έτσι, η ηθική ικανοποίηση δεν θα αργήσει να έρθει. Στα οικονομικά σου τα πράγματα βελτιώνονται και εσύ μπορείς να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις για να δεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα σου φέρνει ικανοποίηση για όλα όσα έχεις επιτύχει μέχρι τώρα και αυτή η αίσθηση μπορεί να λειτουργήσει ενθαρρυντικά για να κάνεις ακόμη πιο σταθερά βήματα. Πάρε τις αποφάσεις σου, εμπιστεύσου την κρίση σου και διεκδίκησε ό,τι πιστεύεις ότι σου αξίζει στην ζωή σου. Σήμερα θα βρεις τον καλύτερο τρόπο για να το κάνεις, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη σε κάνει διεκδικητικό, αλλά και ικανό να ελέγξεις απόλυτα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν μέσα σε ένα κλίμα καλής διάθεσης και κατανόησης. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις τον τρόπο να το εκφράσεις σωστά, έτσι ώστε να δώσετε από κοινού λύσεις στα ζητήματα αυτά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια χωρίς να το περιμένεις. Όμως, θα είσαι σε θέση να μείνεις ψύχραιμος και να χειριστείς τις καταστάσεις όπως τους πρέπει. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις την ορμή σου και να αποφύγεις τις σπατάλες.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα θα είναι άψογη για εσένα καθώς η εύνοια των πλανητών σου δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να βάλεις τάξη στη ζωή σου και μάλιστα κρατώντας την ιδανική στάση απέναντι στα προβλήματά σου. Ελέγχεις απόλυτα την έκφρασή σου και αυτό θα σου δώσει το πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις σου, είτε αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, είτε προσωπικά. Πληροφορίες που αποκαλύπτονται ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και πέρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου για όλα όσα σε αναστατώνουν. Έτσι, θα μπορέσεις και εσύ να ξεμπλοκάρεις και τη σχέση σου να βελτιώσεις, διώχνοντας μακριά τα μαύρα σύννεφα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν αναπάντεχα ζητήματα που θα χρειαστούν τη συμμετοχή σου για να διευθετηθούν. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, σου προσφέρουν τη μαχητικότητα που χρειάζεσαι για να σταθείς στο ύψος σου. Με τον ίδιο δυναμισμό θα χειριστείς και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και να κλείσεις συμφωνίες. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις τη θέση των άλλων και να αντιληφθείς τις προθέσεις τους, γεγονός που σε φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στις συζητήσεις και τους διακανονισμούς. Διατήρησε τις ισορροπίες και προσπάθησε να ελέγξεις την οργή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς είναι πιθανό κάποιες ειδήσεις να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα, διατηρώντας την ένταση της καθημερινότητας μακριά από τη σχέση σου. Έτσι, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να βρεις τη γαλήνη που χρειάζεσαι. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται ισορροπία και ο δεσμός σου ισχυροποιείται. Ακόμη και αν είσαι μόνος, φρόντισε να βρεις την εσωτερική γαλήνη διώχνοντας τις άσχημες σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα είσαι αρκετά επιτυχημένος σήμερα και αυτό οφείλεται στην δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Έχεις τη δύναμη να αντισταθείς στην παρόρμηση που γεννιέται μέσα σου και να κρατήσεις την πολυπόθητη ισορροπία με συναδέλφους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, μείωσε τις σπατάλες και θα δεις μεγάλη βελτίωση.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, όσα προβλήματα και αν προκύψουν σήμερα να ξέρεις ότι έχεις και τη σοφία και την αυτοσυγκράτηση για να τα διαχειριστείς χωρίς να υπάρξουν ανεπανόρθωτες συνέπειες. Κάποιες πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες, είναι πιθανό να αποκαλυφθούν ταράζοντας τα νερά της καθημερινότητάς σου, αλλά χωρίς να σου δημιουργήσουν προβλήματα και δυσχέρειες. Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι πιο εκφραστικός και χειμαρρώδης από ό,τι πρέπει, για αυτό κράτα τη συμβουλή αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μείνε συγκρατημένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και μαζί με αυτόν πρωτοβουλίες που θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη. Πρόσφερε χαρά και ευχαρίστηση στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθείς για αυτό. Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου και θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ γαλήνια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είσαι μαχητικός, διεκδικητικός και έτοιμος να υπερασπιστείς τη θέση σου. Κινήσου διακριτικά και προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να πείσεις και να περάσεις τα δικά σου «πιστεύω» στις συζητήσεις σου. Στα οικονομικά, πρέπει να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη γενικότερη κατάστασή σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται πλούσια σε εμπειρίες και ίσως αρκετά γεγονότα να δημιουργήσουν αναταραχή. Ωστόσο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη σου προσφέρουν έλεγχο στα συναισθήματά σου και καθαρότητα στη σκέψη για να αντιμετωπίσεις σωστά ο,τιδήποτε χρειαστεί. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα εκδίκησης και οργής, αλλά καλά θα κάνεις να μην ξεφύγεις και δημιουργήσεις προβλήματα σε εσένα και τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ευκαιρία να σταθείς με αγάπη στο πλευρό του συντρόφου σου. Άφησε τα παράπονα και τη μιζέρια και τόλμησε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς δισταγμό. Αφέσου στο πάθος και ξέχνα για λίγο ό,τι σε προβληματίζει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί ίσως να κάνεις κάποιες αλλαγές για να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Βάλε πρόγραμμα, δείξε πειθαρχία και η ημέρα θα σε αποζημιώσει. Και τα οικονομικά χρειάζονται πειθαρχία, αν θέλεις να δεις αύξηση στα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι και αν συμβεί σήμερα καλά θα κάνεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να σου κάμψουν το ηθικό και να σε κάνουν να ξεφύγεις στη συμπεριφορά σου. Αν κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, λάβε υπόψη σου και άλλες οπτικές, κοιτώντας τα πράγματα πιο σφαιρικά και με πιο ανοιχτό μυαλό. Η διαίσθησή σου είναι ανεπτυγμένη και σου δίνει την ικανότητα να αντιληφθείς τις προθέσεις των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές που σχετίζονται με το ρόλο του καθενός μέσα σε αυτήν. Η αλλαγή αυτή ίσως είναι συνέπεια μιας εξωτερικής επίδρασης που θα σταθεί ως αφορμή να αναθεωρήσετε πολλά δεδομένα. Απόφυγε τις υπερβολές και δέξου τις εκπλήξεις με ηρεμία και λογική.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά και κάποιες νέες προοπτικές φαίνονται να ανοίγουν σήμερα μπροστά σου. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες δρομολογούνται, γεγονός που σου φτιάχνει τη διάθεση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, ενώ πρέπει να σταματήσεις εδώ και τώρα τα περιττά έξοδα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις νέα σχέδια και γενικότερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, παλιές και νέες. Ο συναισθηματικός σου κόσμος βρίσκεται σε αρμονία, γεγονός που σε κάνει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου με άνεση και να ελέγχεις τη συμπεριφορά σου. Δύσκολα θα καταφέρει να σε βγάλει κάποιος εκτός εαυτού. Βέβαια, καλό είναι να προσέξεις καταστάσεις που υποβόσκουν καθώς προσπαθούν να βρουν διέξοδο και εκτόνωση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να υπάρξει καλό κλίμα, στο οποίο η επικοινωνία να είναι ουσιαστική και να αποφέρει καρπούς. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου. Σε γενικές γραμμές, έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς το συναίσθημά σου, αλλά ίσως κάποιες στιγμές σου ξεφύγουν λόγια που θα πληγώσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας καλά. Μπορεί να έχεις κουραστεί και να νιώθεις εκνευρισμό, αλλά καλά θα κάνεις να τον κρατήσεις υπό έλεγχο. Σήμερα μπορείς να κλήσεις συμφωνίες με ευνοϊκούς όρους για εσένα, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία. Στα οικονομικά, διανύεις μια απαιτητική περίοδο, για αυτό προτίμησε να είσαι εγκρατής, ώστε να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, όσο εκνευρισμό και αν νιώσεις σήμερα προσπάθησε να τον διατηρήσεις υπό έλεγχο, αλλιώς δεν θα σου βγει σε καλό. Εξάλλου, έχε υπόψη σου ότι το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να διατηρήσεις μια αξιοπρεπή συμπεριφορά. Όσο έντονες και αν είναι κάποιες καταστάσεις, με συνέπεια και ψυχραιμία το τέλος της ημέρας θα σε αποζημιώσει το δίχως άλλο!

Αισθηματικές
Τα προβλήματα της καθημερινότητας καλό είναι να μείνουν μακριά από τη σχέση σου, έτσι ώστε το κλίμα να παραμείνει ήρεμο. Αφιέρωσε το χρόνο σου σε ευχάριστα πράγματα και για τους δυο και προτίμησε ακόμη και τη σιωπή σε κάποιες περιπτώσεις, προκειμένου να αποφύγεις τους αναίτιους τσακωμούς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα μέσα από κάποιες συνεργασίες. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν και θα μπορέσουν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στα οικονομικά, συνέχισε να κινείσαι εντός προϋπολογισμού και θα δεις σύντομα σημαντική βελτίωση.