Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/1/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στην ζωή σου να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Άρης από την νέα του θέση στον Αιγόκερω. Μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.

Ταύρος
Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ότι κι αν γίνει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολύ θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες που θα σε πάνε μπροστά. Κοίταξε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δείς πως μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τον σύντροφο σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σου. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και να μαζέψεις όσο περισσότερο μπορείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ… που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα και πρέπει να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα χρέη και τα δανεικά σου.

Λέων
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες γιατί ο σύντροφος σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε.. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις μια σειρά γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού και σε λίγο δεν θα ξέρεις πώς να τα μαζέψεις.

Παρθένος
Καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που πιστεύουν για εσένα. Προσοχή στα οικονομικά σου και στο πόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες.

Ζυγός
Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ καθώς θα δείς ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και το πλανητικό σκηνικό θα ανταμείψει το θάρρος και την τόλμη σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να τελειώνεις με όσα χρωστούμενα έχεις, για να βγεις και πάλι μπροστά!

Σκορπιός
Σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό, τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δείς την συμπαράστασή τους σε ό, τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πάς τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιό λόγο.

Τοξότης
Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα που σε βαραίνουν.

Αιγόκερως
Σήμερα σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα- χωρίς φόβο και ανασφάλεια – που θα βελτιώσουν κατά πολύ την σχέση με τον σύντροφο σου. Και για τις μοναχικές ψυχές επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητά σου αλλά και η έμπνευσή σου θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Υδροχόος
Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις με ευκολία ότι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδο με τον σύντροφο σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα ντρέπεσαι. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει που θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.

Ιχθείς
Η ανασφάλεια που θα αισθανθείς σήμερα και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παρέμεινε λογικός γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με τον σύντροφο σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μην σε παίρνει από κάτω… και δεν την συναντήσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, κυρίως χάρη στις κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και δεν θα χάσεις.

Πηγή: tlife.gr