Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/6/2017Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Είναι πολύ θετικό ότι τα γεγονότα συμβαίνουν αργά αλλά σταθερά. Οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα λύνονται εύκολα σήμερα. Επειδή τελευταία κουράζεσαι αρκετά, καλό θα ήταν να κοιτάξεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί ίσως εμφανιστούν προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μη κλειστείς στον εαυτό σου και καλό θα ήταν να μιλήσεις με το σύντροφο σου για όλα τα θέματα καλά ή κακά που σας απασχολούν. Κι εσύ που είσαι μόνος ή μονή σίγουρα θα έρθει στο δρόμο σου αυτό που αναζητάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για τους στόχους που βάζεις στην εργασία σου. Τη σημερινή ημέρα καλό θα ήταν να αποφύγεις καινούριες συνεργασίες. Οι φιλοδοξίες σου αυτόν τον καιρό πρέπει να είναι συγκρατημένες. Τα έξοδα σου είναι αρκετά και βεβαίως χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να καλυφτούν οι υποχρεώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα έχεις έντονα συναισθήματα και από το μεσημέρι και μετά ίσως εμφανισθούν και μελαγχολικά συναισθήματα . Η θετική σκέψη είναι το παν. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, φιλικά ή οικογενειακά, να συζητήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν και βεβαίως να τους μεταδώσεις αισιοδοξία. Να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Ρομαντισμός και όμορφο κλίμα θα είναι τα στοιχεία που εσύ και ο σύντροφος σου θα ζήσετε το αποψινό βράδυ. Νέες βάσεις στη σχέση σου είναι απαραίτητο να μπουν προκειμένου να σας φύγουν όλα τα άγχη. Για σένα που είσαι μόνος η διασκέδαση σε περιμένει καθώς και αγαπημένοι φίλοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία προμηνύονται αλλαγές και εξελίξεις θετικές. Οι συνεργάτες σου σε καταλαβαίνουν και τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερο επίπεδο από άλλωστε. Τις νέες προτάσεις πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν να πεις το ναι προκειμενου να αυξηθούν τα έσοδα σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιτυχία έρχεται όταν προχωράς με θάρρος σε ότι κάνεις. Μπορείς να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς αν το κάνεις με αισιοδοξία και χαμόγελο. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις με δικά σου άτομα φιλικά ή συγγενικά και βεβαία να προσέξεις τα λεγόμενα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Στα αισθηματικά πρόσεξε τις εντάσεις. Ο σύντροφος σου πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να τον φορτίζεις με διάφορα άλλα θέματα. Για σένα που είσαι μόνος σου ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα αν το αποφασίσεις δυναμικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα προβλήματα της δουλειάς τακτοποιούνται σήμερα, με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε τα έξοδα σου γιατί υπερβαίνεις τα όρια. Προστάτεψε όλα τα συμφέροντα σου και προσπάθησε να αποκρούσεις τους ανταγωνιστές σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία σου σήμερα δεν περνάει απαρατήρητη, φαίνεται καθαρά η διπλωματία και η εφευρετικότητα σου. Μην χαραμίσεις λοιπόν τα προσόντα σου στο να αντικρούεις κακίες και ζήλιες. Όλες οι κακόβουλες κριτικές πέφτουν σήμερα στο κενό αφού η ευφράδεια σου γοητεύει και τους πιο εχθρικούς απέναντι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μην παραμελήσεις τον σύντροφο σου και χάρισε του το χρόνο που χρειαζόσαστε και οι δύο, προκειμένου να περάσετε ένα τέλειο βράδυ. Για σένα που είσαι ελεύθερος έρχονται τέλειες και θετικές γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Απόφυγε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου αφού σίγουρα στην προκειμένη φάση δε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου δε λείπουν τα παραπάνω έξοδα. Δε χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

 

ΛΕΩΝ
Στηρίξου στις δυνάμεις σου σήμερα και δούλεψε σκληρά αφού οι υποχρεώσεις σου συνεχώς πληθαίνουν. Δεν χρειάζεται αδράνεια αλλά έντονη κινητικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Η διάθεση σου θα είναι στα ύψη και αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο. Βγες έξω και διασκέδασε. Όσο για σένα που έχεις σχέση, τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται σύννεφα σε αυτή γι΄ αυτό χρειάζεται σύνεση και συζήτηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις ιδιαίτερες προϋποθέσεις για οικονομικές επιτυχίες. Βέβαια τους καρπούς των προσπαθειών σου δεν θα τους βρεις κατευθείαν αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνεις οικονομία και να έχεις λιτές διαθέσεις για αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την δυναμική σου διάθεση μπορείς να φέρεις εις πέρας ότι αναλάβεις. Οι όποιες δυσκολίες και αν εμφανισθούν θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά σίγουρα θα έχει θετικό πρόσημο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να βάλεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί ενώ μπορείς να πετύχεις πολλά, φαίνεται πως αγχώνεσαι και κάπου το χάνεις. Εάν βάλεις ουσία όλα θα είναι καλύτερα. Εσύ που έχεις σχέση συζήτησε τα προβλήματα σου με τον σύντροφο σου και όλα θα είναι καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Σήμερα θα έχεις μία δύσκολη ημέρα στην εργασία σου και χρειάζεται να διαθέσεις γερό στομάχι. Τα οικονομικά σου είναι δύσκολα γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να φανείς σπάταλος.

 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή ημέρα θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη προκειμένου να επιλέξεις στη συνέχεια μία σωστή πορεία. Μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου σε γνωστούς και φίλους, αλλά μόνο στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Η σχέση που έχεις αυτόν τον καιρό με τον σύντροφο σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τα σύννεφα που παρουσιάζονται διαλύονται με σωστούς χειρισμούς. Εσύ που είσαι μόνος σύντομα θα έρθει στη ζωή σου αυτό που αναζητά η ψυχή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Το άγχος στην εργασία σίγουρα δεν βοηθάει και το ξέρεις καλά. Οι ικανότητες σου είναι πολλές και έτσι ξεπερνιούνται όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται. Μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που σε πλησιάζουν γιατί δεν ξέρεις τις προθέσεις τους. Περίμενε πρώτα να έχεις δείγματα της εμπιστοσύνης τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με ότι καταπιαστείς σήμερα θα έχεις τέλεια αποτελέσματα. Οι προτάσεις που σου γίνονται, πρέπει πρώτα να τις σκεφτείς καλά πριν πάρεις αποφάσεις ζωής. Τα άτομα που σε νοιάζονται πραγματικά, θα σε συμβουλεύσουν για το δικό σου καλό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Μη δειλιάζεις να πεις τα συναισθήματα σου στον σύντροφο σου γιατί κι αυτός σίγουρα έχει ανάγκη να αλλάξεις λίγο την τακτική σου και να σε νιώσει πιο κοντά του. Εσύ που είσαι μόνος ακόμη γίνε πιο ανοιχτός σε διασκέδαση και προτάσεις και θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις κάτι καλό για εσένα. Μην είσαι απότομος μπορεί κάτι να αξίζει πραγματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στα επαγγελματικά όλα είναι σχεδόν τέλεια. Μείωσε το άγχος όσο γίνεται. Η εγρήγορση είναι απαραίτητη προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις. Απέφυγε τα οικονομικά ρίσκα γιατί σίγουρα θα φέρουν προβλήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η μέρα είναι πολύ καλή για σένα αγαπητέ Τοξότη. Η διπλωματία σου είναι απαραίτητη προκειμένου να διαχειριστείς τις καταστάσεις που εδώ και πολύ καιρό σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Στη σχέση σου σήμερα μπορεί να εμφανισθούν κάποια καβγαδάκια αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είσαι μόνος το αποψινό βράδυ, με την διάθεση που έχεις και την γοητεία που εκπέμπεις σίγουρα θα κάτι ερωτικό θα προκύψει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία τα καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Με την υπευθυνότητα σου δίνεις λύσεις σε πολλά εργασιακά θέματα που παρέμειναν για καιρό στάσιμα και συμφέρουσες λύσεις. Οι συζητήσεις με συνεργάτες είναι ότι καλύτερο προκειμένου να σε αυξηθούν τα έσοδα σου. Να θυμάσαι ότι όλοι οι κόποι σου από μέρα σε μέρα θα αρχίσουν να ανταμείβονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία προκειμένου να πραγματοποιήσεις ενδοσκόπηση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο περίγυρος πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Συνέχισε ότι κάνεις με αποφασιστικότητα, ενέργεια και δύναμη και μη παρασύρεσαι. Ακολούθησε την πεπατημένη που έχεις και όλα θα πάνε τέλεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Με την σχέση σου σήμερα θα αντιμετωπίσεις σημαντικά προβλήματα. Ο χρόνος που δεν αφιερώνεις έχει συσσωρεύσει αποθέματα αρνητικότητας και έχει σπάσει το φράγμα της υπομονής, γι αυτό πρέπει να διαχειριστείς επιδέξια την κατάσταση και ότι υποσχεθείς να το κάνεις πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνος, μάλλον φαίνεται πως είναι από επιλογή σου, καθώς έχεις πολλές ευκαιρίες να δράσεις σε καθημερινή βάση αυτή τη περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη σημερινή ημέρα για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να είσαι πιο χαλαρός τις επόμενες. Οι συνεργάτες σου με την θετική σου αύρα, θα είναι οι παράγοντες βοήθειας και σίγουρης εξασφάλισης. Να μην είσαι σπάταλος γιατί οι υποχρεώσεις μαζεύονται συνεχώς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη “τρέλα” που έχεις την τελευταία περίοδο βλέπεις ότι σου βγαίνει σε καλό διότι έχεις δημιουργήσει άμυνες και αποβάλλεις τα αρνητικά κύματα που σου χτυπούν τη πόρτα. Είσαι σε μία δυναμική περίοδο και αυτό φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, συνέχισε έτσι γιατί έχεις μόνο οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Προσπάθησε να είσαι συμβιβαστικός με την σχέση σου γιατί το εκρηκτικό σου ταπεραμέντο είναι η θρυαλλίδα που σου προκαλεί προβλήματα. Δείξε τρυφερότητα και κατανόηση και δεν θα σου βγει σε κακό. Εσύ που είσαι μόνος, ήρθε η περίοδος να δράσεις γιατί η θετική σου διάθεση και το χαμόγελο σου είναι οι οδηγοί της επιτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Είσαι πολύ κοντά στο να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία για την εργασία σου, πρέπει να έχεις υπομονή και διπλωματικότητα γιατί αυτοί είναι οι δρόμοι που θα σε οδηγήσουν στην οδό της χρηστής διαχείρισης της υπόθεσης. Αυτή τη περίοδο μπορείς να ξεφύγεις λίγο από τα οικονομικά σου διότι σου αξίζει να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για τους κόπους σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσπάθειες σου τον τελευταίο καιρό σου έχουν αποφέρει σημαντικές επιτυχίες. Η σημερινή ημέρα θα είναι σαν τις προηγούμενες αρκεί να μην ξεχάσεις το δόγμα που σε ανεβάζει. Απέφυγε τις επαφές που θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις, διότι μόνο τρικλοποδιές θα σου βάλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ: Η σημερινή ημέρα θα είναι για σένα όπως και οι υπόλοιπες. Με θετική διάθεση αντικρούεις τις όποιες αρνητικές σκέψεις του συντρόφου σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, οι μετοχές σου είναι πολύ ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ: Στην εργασία σου σήμερα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί θα έχεις μία δύσκολη μέρα. Με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται, δώσε έμφαση εκεί που χρειάζεται και ανακάλυψε το μαργαριτάρι που θα σου εμφανίσει αυτή η δύσκολη ημέρα. Στα οικονομικά σου είσαι σφιγμένος λόγω των υποχρεώσεων, έτσι πρέπει να είσαι για να έχεις τα πράγματα σε μία διαχειρίσιμη κατάσταση.