Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/6/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτού του Σάββατου για εσένα. Μετά το μεσημέρι να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, για αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις λίγο κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στην σχέση σου. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα ανήκει στο στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να κάνεις μία σχετική μικρή οικονομία για τις δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

 

Ταύρος
Οι αλλαγές που θα έχεις τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αισθηματικές
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου, καλό θα είναι να έχεις πολύ διαλλακτικότητα φίλε Ταύρε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος που έχεις και η σημερινή θέση της Σελήνης στους Ιχθείς και η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει με τον Ήλιο θα φέρει και την καινούργια γνωριμία που τόσο καιρό περίμενες στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά φρόντισε να αλλάξεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Ωστόσο απόφυγε επίσης να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτό το Σάββατο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης θα είναι μεγάλη φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που αισθάνεσαι γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και δεν θα το ήθελες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο σας επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

Επαγγελματικές
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αρκεί να βρεις τους σωστούς τρόπους για να τα διεκδικήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Σήμερα αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου που νιώθεις κάπως απόμακρες.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Καρκίνε θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφο σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Αν πάλι αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο στα άτομα εκείνα που σε θέλουν και σε διεκδικούν καιρό τώρα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και να φέρεις σε δύσκολη θέση κάποιους συναδέλφους σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου – πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Λέοντα, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου, γιατί τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα εν ριπή οφθαλμού. Για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου οφείλω να σου πω ότι οι μέρες της μοναχικότητας σου πολύ γρήγορα θα λάβουν τέλος, μιας και κάτι πολύ καλό έρχεται στην ζωή σου και θα είναι όπως το ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να μην βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

Παρθένος
Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει πολύ καλό. Το βράδυ απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν ολομόναχος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα δεις τον σύντροφο σου με άλλο μάτι – πιο ερωτικό -αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές με την γλυκύτητα που έχεις αυτή την περίοδο είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις, πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδιά σου που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η ημέρα θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Ζυγός
Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα αγαπητέ Ζυγέ. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Ζυγέ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Για εσένα που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία και παλεύεις μόνος σου, να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και θετικός στα άτομα που γνωρίζεις και όλο και κάποιος ή κάποια θα είναι ιδανικός για εσένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια των συνεργατών σου, οι οποίοι με την σειρά τους θα στην προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και φρόντισε να τις καλύψεις άμεσα.

Σκορπιός
Ημέρα κατάλληλη θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη στους Ιχθείς και η θετική της όψη με τον Ήλιο σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Σκορπιέ πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η ημέρα μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ερωτικές εκπλήξεις για εσένα! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά για να μην βρεθείς στην δυσάρεστη θέση, εκτός του προϋπολογισμού σου!

Τοξότης
Ημέρα ακατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία που έχεις σε παρασύρει σε κάποιο αποσυντονισμό ;

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι η Σελήνη σήμερα θα κινείται στους Ιχθείς και ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Έχε λοιπόν το νου σου και είναι βέβαιο ότι καλό θα προκύψει τώρα στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις σιγά-σιγά να αρχίζουν να λύνονται. Στα οικονομικά σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλύτερα στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στους Ιχθείς. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγάλη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις, σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει ο σύντροφος σου. Βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και θα επέλθει ηρεμία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε – από τον εκνευρισμό που θα έχεις, λόγω κάποιων καθυστερήσεων να έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Πρόσεξε λοιπόν και περιόρισε στο ελάχιστο περιττές αγορές.

Υδροχόος
Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ότι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα έχεις την ευκαιρία με συζήτηση που θα κάνεις με τον άνθρωπό σου, να λύσεις κάποιες αρνητικές πλευρές οι οποίες υπάρχουν σε μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να σε πλησιάσει το άτομο που θέλει να σε γνωρίσει και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, λόγω ανασφάλειας. Ο έρωτας απαιτεί ρίσκο!!!

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να κάνεις τολμηρά εγχειρήματα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά, γι αυτό μην χάνεις την υπομονή σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι ώστε να αποταμιεύσεις κιόλας.

Ιχθείς
Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι και αν έρθει στον δρόμο σου. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε φέρνει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματα σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στην σχέση σου, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα από άτομο του παρελθόντος που θα σας βάλει σε σκέψεις και η ημέρα είναι ιδανική για να το συναντήσετε και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια αυτά που θέλει να σας δείξει και να σας πει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια ουδετερότητα και να φανείς διπλωμάτης. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.