Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον πέφτει περισσότερο στην καριέρα και στην κοινωνική σου ζωή. Είναι μια καλή στιγμή για να στρώσεις το έδαφος, έτσι ώστε οι φιλοδοξίες σου να βρουν τρόπο να πραγματοποιηθούν. Η αλήθεια είναι ότι θα είσαι αρκετά προσεκτικός και πειθαρχημένος, γεγονός που σε βοηθάει να επιτύχεις αργά και σταθερά όποιο εγχείρημα βάλεις στο μυαλό σου. Εκμεταλλεύσου τη θετική επιρροή, αλλά πρόσεξε λίγο την διάθεσή σου καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δίνει εκνευρισμό.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας δεν αναμένεται να βρίσκεται στο προσκήνιο σήμερα. Για αυτό φρόντισε να είσαι χαλαρός με τον σύντροφό σου και να μην του μεταφέρεις την πίεση των υποχρεώσεών σου. Αν είσαι μόνος προτίμησε να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ένταση με καλή παρέα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση και με τη σταθερότητα που σε χαρακτηρίζει μπορείς να κάνεις σημαντικά πράγματα. Καλό είναι να μείνεις ψύχραιμος, καθώς η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί διαμάχες. Στα οικονομικά, δέχεσαι θετικές επιρροές και μπορείς να κάνεις βήματα ανάπτυξης.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα που θα σε ωθήσει να ασχοληθείς αρκετά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς και με την κοινωνική σου υπόσταση. Σε πρακτικά ζητήματα μπορείς να κινηθείς πολύ μεθοδικά και υπεύθυνα, με αποτέλεσμα να φτάσεις στην επιτυχία. Πρόσεξε, όμως, γιατί η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη σου προκαλεί αναστάτωση και κακή διάθεση. Έτσι, αν δεν καταφέρεις να συγκρατηθείς οι συνέπειες θα είναι αρκετά άσχημες για την πορεία των σχεδίων σου, αλλά και για τη γενικότερη ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά δείξε αυτοσυγκράτηση και καλή διάθεση. Μην αφήσεις τη δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Άρη να σε κάνει κακόκεφο και επιθετικό, ειδικά με τον σύντροφό σου. Καλό είναι να κρατήσεις τα επαγγελματικά μακριά από την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά δέχεσαι τη θετική επιρροή από τη Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα ευνοήσουν τη δουλειά σου. Αν υπάρχουν συναντήσεις που πρέπει να γίνουν με πελάτες προκειμένου να κλείσει κάποια συμφωνία η ημέρα είναι κατάλληλη. Στα οικονομικά, κινήσου με αυτοσυγκράτηση και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να τα πας καλά στην εργασία σου και στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αλλά δημιουργεί κάποιους κλυδωνισμούς στην ψυχολογία σου. Από τη μια η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, ενώ η δύσκολη όψης της με τον Άρη από την άλλη, σε κάνει πιο νευρικό και κακοδιάθετο. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες προκειμένου να επωφεληθείς από τα θετικά της ημέρας, όπως για παράδειγμα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές
Η σχέση σου δεν θα είναι δύσκολο να δεχθεί την πίεση της ημέρας. Συνεπώς, αν δεν προσέξεις θα περάσει όλη αυτή η ένταση στον δεσμό σου και θα οδηγήσει σε τσακωμούς και καβγάδες. Χαλάρωσε λίγο και προτίμησε να πάρεις το χρόνο σου αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να νιώσεις πιο ήρεμος.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου επηρεάζονται θετικά και μάλιστα βρίσκονται στο προσκήνιο. Με καλή διάθεση και διατηρώντας την ψυχραιμία σου θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που θα ωφελήσουν το επαγγελματικό σου προφίλ. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα και απόφυγε τα επικίνδυνα ρίσκα.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό δίνει ποικιλία επιρροών, αλλά κυρίως όσον αφορά στο κοινωνικό σου προφίλ καθώς και στο επαγγελματικό. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξος, αλλά και υπεύθυνος σε ό,τι αναλαμβάνεις, γεγονός που φτιάχνει την εικόνα σου στα μάτια των ανωτέρων σου. Τις καθημερινές σου υποχρεώσεις θα μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς προβλήματα και εντός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων. Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου δεν φταίει σε τίποτα να επωμίζεται τη δική σου ένταση και ανασφάλεια. Ρίξου, λοιπόν, τους τόνους και άφησε έξω από τη σχέση σου ο,τιδήποτε κάνει την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Αν είσαι μόνος, βρες χρόνο για να βγεις με φίλους ή να περάσεις μοναχικές στιγμές ηρεμίας.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να γίνονται καλύτερα. Θα προκύψουν προτάσεις που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα πρέπει να τις μελετήσεις με προσοχή. Η οικονομική σου κατάσταση διανύει πολύ καλή περίοδο, αλλά θα πρέπει να κινηθείς πάνω στον προγραμματισμό που έχεις κάνει.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, οι δυνάμεις που ασκούν οι θέσεις των πλανητών είναι ποικίλες, αλλά ο τρόπος που θα διαχειριστείς τα δεδομένα και την ψυχολογία σου θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Έχεις την φιλοδοξία που χρειάζεσαι για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να δρομολογήσεις ό,τι απαιτείται για να φτάσεις στον στόχο σου. Όμως, δεν θα είναι δύσκολο να νιώσεις τον φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας και αυτό είναι κάτι που θα φρενάρει τις προσπάθειές σου. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξος, να επιστρατεύσεις το ψυχικό σου σθένος και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές
Δεν είναι απίθανο να νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου να μειώνεται και αυτό δεν θα αφήσει τη σχέση σου ανεπηρέαστη. Ίσως ακόμη ο φόβος της απόρριψης σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες που θα μεταφέρεις στο ταίρι σου. Χαλάρωσε, πάρε μια ανάσα και προτίμησε να περάσεις με πιο ενδιαφέρον τρόπο τη βραδιά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται να έχουν προβλήματα και αυτό είναι κάτι που θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πιο δημιουργικές ασχολίες στον τομέα αυτό. Ωστόσο, πρόσεξε μην κάνεις λάθος κινήσεις από τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να κινηθείς με εγκράτεια.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται πως θα είναι αρκετά ευνοϊκή προς το ζώδιό σου. Σου δίνει ώθηση στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στα κοινωνικά. Σχεδόν επιτάσσει να ασχοληθείς με αυτά, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τα θέματα της οικογένειας, που ναι μεν θα είσαι τυπικός, αλλά δε νιώθεις έντονη τρυφερότητα και στοργή. Μπορείς να σήμερα να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις στην εργασία σου που θα ωφελήσουν την καριέρα σου. Συγκράτησε συναισθήματα απαισιοδοξίας ή θυμού που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν διανύει την καλύτερη ημέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεσαι σε ένταση και να τσακώνεσαι με το ταίρι σου. Αν έχεις να πεις κάτι ευθέως κάν’ το. Ειδάλλως, πάρε τις αποστάσεις σου για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνος, διασκέδασε με φίλους μακριά από άγχη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ καλά και μάλιστα ακόμα και κάποια εμπόδια ή δυσκολίες θα αρχίσουν να μένουν πίσω σου. Στα οικονομικά σου είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις περισσότερο από τις οικογενειακές ή τις αισθηματικές. Έχεις την ψυχική αντοχή και το σθένος που χρειάζεται για να αγωνιστείς για την καριέρα σου και τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο. Ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι έχει μεγάλη σημασία για εσένα, για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Δημιουργώντας καλή εντύπωση στρώνεις το δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές
Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα απορροφάει πολλή από την ενέργειά σου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέπεις σε ο,τιδήποτε άλλο να εμπλέκεται στην αισθηματική σου ζωή. Κράτησε τις ισορροπίες, έτσι ώστε να μπορείς περνάς όμορφα με το ταίρι σου και αυτό να λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται θετικά και πολλές είναι οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Αν πρέπει να κάνεις αλλαγές, σήμερα μπορείς να τις δρομολογήσεις. Καλό θα ήταν, όμως, να μιλήσεις πρώτα με τους συνεργάτες σου και να ακούσεις τις απόψεις τους. Στα οικονομικά, κόψε τις σπατάλες και θα υπάρξει γρήγορα μια ανοδική πορεία.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει θετικά και το δικό σου ζώδιο δίνοντας έμφαση στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να κάνεις επιτυχημένες επαφές με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς ή που η συνεργασία σου μαζί τους θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία. Με την σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, ωστόσο, δημιουργείται ένα κλίμα έντασης που θα πρέπει να προσέξεις. Προτίμησε να μείνεις συγκρατημένος και να προσηλωθείς στις απαιτήσεις τις ημέρες.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την έντασης της ημέρας και τις πολλές υποχρεώσεις. Όμως, αυτό θα πρέπει να το ελέγξεις και να κάνεις ό,τι μπορείς για να την προστατεύσεις. Το κλίμα είναι λίγο φορτισμένο, για αυτό προσπάθησε να δείξεις κατανόηση. Αν είσαι μόνος, καλύτερα να φροντίσεις να περάσεις καλά με φίλους, αφήνοντας τις ρομαντικές περιπέτειες προς το παρόν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα είναι μια ημέρα πολύ παραγωγική και χρήσιμη. Μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους έτσι ώστε να προωθήσεις τη δουλειά σου και να δείξεις τα προσόντα σου. Στα οικονομικά, είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις επενδύσεις, αλλά πρόσεξε μην κινηθείς παρακινδυνευμένα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα κρύβει παγίδες, αλλά δίνει και εύνοια σε κάποιους τομείς. Σε ωθεί να δώσεις σημασία στην καριέρα και στην κοινωνική σου ζωή, αλλά απαιτεί ψυχραιμία. Καλό είναι να αποστασιοποιηθείς από τις πηγές έντασης και εκνευρισμού, γιατί υπάρχει μια τάση για βιαιότητα και καβγάδες. Ασχολήσου με την εικόνα σου, κάνε τις επαφές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να χαλάσει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Αν υπάρχουν ζητήματα που σε αναστατώνουν είναι καλύτερα να μιλήσεις ευθέως με το ταίρι σου παρά να ξεσπάς επάνω σου την πίεση και το άγχος που σου δημιουργεί η καθημερινότητα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη φέρνει επίσης νεύρα και κακή διάθεση. Πάρε το χρόνο σου και αποσύρσου στο χώρο σου για να βρεις την ισορροπία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να βάλεις μια σειρά στη δουλειά σου. Τα ζητήματα που χειρίζεσαι θα κινηθούν με τον καλύτερο τρόπο και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται άμεσα, αν είσαι προσεκτικός και συγκρατημένος.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, θα έχεις αυτοσυγκράτηση και αυτοκυριαρχία, έτσι ώστε να συμπεριφέρεσαι με τους τρόπους που αρμόζουν στην κάθε περίσταση. Αν μάλιστα έχεις συναντήσεις ή συναναστροφές που περιλαμβάνουν καταστάσεις και πρόσωπα με υψηλό κύρος, είναι σίγουρο ότι θα σταθείς άψογα στο ύψος των περιστάσεων. Εκμεταλλεύσου αυτή την τάση για να κάνεις την καλύτερη «προώθηση» του εαυτού σου. Μην αφήσεις φόβους και αμφιβολίες να σε σταματήσουν. Επίσης, μην κάνεις σε κανέναν τη χάρη να σου χαλάσει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονται στο πρώτο πλάνο την ημέρα αυτή. Άλλα ζητήματα είναι που σε απασχολούν και για αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση. Προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ζητήσεις τη βοήθειά του αν αυτό είναι που χρειάζεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε βοηθούν να κάνεις πράξη τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς, αλλά οι εξελίξεις στον τομέα αυτό αναμένονται πολύ θετικές σήμερα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη για να προωθήσεις ζητήματα επαγγελματικά, αλλά και για να ενισχύσεις τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σου και να εκφράσεις φοβίες απόρριψης. Συγκράτησε τα νεύρα σου και προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένα κλίμα αναστάτωσης.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή δεν θα είναι στην καλύτερη φάση της. Λίγο η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση, λίγο η ένταση της ημέρας δημιουργείται ένα κλίμα ανασφάλειας, έντασης και αναστάτωσης. Φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο με τον σύντροφό σου και να «ρίξεις νερό στο κρασί σου» για να βρείτε την ισορροπία.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και οι συνεργασίες που κάνεις έχουν τις προϋποθέσεις να μπουν σε μια γερή βάση. Τα οικονομικά σου έχουν περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να κινηθείς αποφασιστικά και με μεθοδικότητα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα σε χαρακτηρίζει η σταθερότητα, η υπευθυνότητα και η φιλοδοξία. Οι προσπάθειές σου σε πρακτικά ζητήματα φαίνεται πως αποφέρουν καρπούς επιτυχίας. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με ανωτέρους, να βάλεις τη βάση μια νέα συνεργασία και γενικότερα να κάνεις βήματα προς όφελος της καριέρας σου. Ξέρεις να κινείσαι καλά ακολουθώντας τους τύπους και τις φόρμες συμπεριφοράς. Περιόρισε τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις προβλήματα.

Αισθηματικές
Όσο και αν ο σύντροφός σου νοιάζεται για εσένα και σε αγαπάει δεν πρέπει να πιστεύεις ότι είναι διατεθειμένος να δεχθεί κάθε σου ανασφάλεια και καπρίτσιο, ειδικά τη σημερινή ημέρα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένταση και μια ατμόσφαιρα που δεν δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για περιπτύξεις και ρομάντζο. Χαλάρωσε και πάρε το χρόνο σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φαίνεται πως είσαι αρκετά φιλόδοξος και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με ανωτέρους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά μπορεί να σε δυσκολεύουν, αλλά δέχονται εξαιρετικές επιρροές σήμερα, με πολύ καλές προοπτικές.