Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά για τις προσδοκίες σου, καθώς σου δίνει την αίσθηση ότι θέλεις να ξεπεράσεις τα όριά σου και αυτό σε ωθεί σε μια διαρκή δραστηριότητα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, έχεις και τη δύναμη και την αντοχή να δουλέψεις σκληρά για να δικαιωθείς και να ανταμειφθείς αργά ή γρήγορα. Φρόντισε μόνο να είσαι περισσότερο καχύποπτος και λιγότερο ονειροπόλος, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα, γιατί και διάθεση καλή θα έχεις και το συναίσθημα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Όμως, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις που είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε καταστάσεις πέρα από την πραγματικότητα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να δείξεις λίγη προσοχή. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις, γιατί η ματιά σου είναι λίγο «ρομαντική». Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγεις την εκμετάλλευση μην προγραμματίσεις σημαντικές επαφές και συναντήσεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Προσοχή μην πλανηθείς!

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μπορείς να ασχοληθείς με διαφορετικά πράγματα από ό,τι συνήθως, έτσι ώστε να νιώσεις την αίσθηση της ελευθερίας. Η τάση σου προς τον τομέα της μόρφωσης θα είναι εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για αυτό μην εκπλαγείς αν νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις άμεσα μαθήματα που θα επεκτείνουν τη γνώση σου. Η Σελήνη στον Τοξότη, σε κάνει επίσης, ανυπόμονο και βιαστικό. Μην κινείσαι αυθόρμητα και απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, φρόντισε να οργανώσεις την ημέρα έτσι ώστε όσο χρόνο περάσεις με το ταίρι σου να το κάνεις ποιοτικά και εποικοδομητικά. Οποιοσδήποτε τρόπος που θα σας κάνει να «ταξιδέψετε» παρέα –μεταφορικά και ρεαλιστικά- θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά και να ευχαριστηθείτε τις στιγμές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, καθώς ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό και έτσι θα είσαι αρκετά δυναμικός και επίμονος. Όμως, δεν είναι καλή ημέρα για αποφάσεις και συναντήσεις. Καλύτερα να τις αποφύγεις. Στα οικονομικά δεν χρειάζεται βιασύνη. Κινήσου συντηρητικά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια ημέρα με αρκετό φως και αισιοδοξία. Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις θετικά τη ζωή, να κάνεις όνειρά, να είσαι μαχητικός, αλλά σε κάνει και λίγο ανυπόμονο, γεγονός που μπορεί να σε ρίξει σε παγίδες. Είναι καλύτερα να περιμένεις για να υλοποιηθούν τα όνειρά σου παρά να βιάσεις καταστάσεις που τα αποτελέσματα θα σε απογοητεύσουν. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σου δίνει πάθος σε ό,τι κάνεις, έτσι ώστε να βγεις νικητής.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για διασκέδαση και ρομαντισμό. Φρόντισε να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις το πάθος σου με κάθε τρόπο. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης λόγω του έντονου ρομαντισμού σου. Ας είσαι και λίγο καχύποπτος! Θα βοηθήσει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για σκληρή δουλειά και επαφές σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου για να στρώσεις το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Όμως, δεν είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τη λήψη αποφάσεων. Στα οικονομικά, θα είσαι αρκετά συγκρατημένος.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σε ένα γενικότερο πλαίσιο η ημέρα είναι αρκετά θετική. Θα έχεις καλή διάθεση, όρεξη για εργασία και κέφι για κοινωνικές επαφές. Έτσι, μπορείς να διασκεδάσεις, να προωθήσεις επαγγελματικά ζητήματα και να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, έχε κατά νου ότι η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σημαντικές συναντήσεις. Καλύτερα να το αναβάλλεις αν δεν θέλεις να πέσεις θύμα εξαπάτησης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου, γιατί η καλή διάθεση θα περισσεύει! Νιώθεις καλά, βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα και αυτό είναι κάτι που το μεταφέρεις στο ταίρι σου. Μια μικρή βόλτα μπορεί άνετα να προγραμματιστεί για απόψε. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να διασκεδάσεις χωρίς να αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα εξελιχθεί η πορεία των αισθηματικών σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, το κλίμα θα είναι αρκετά καλό με τη διάθεση όλων να είναι ανεβασμένη. Πρόσεξε μόνο τη συμπεριφορά σου, γιατί τείνεις να είσαι βιαστικός, αυθόρμητος και υπερβολικά ρομαντικός. Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως σου δημιουργήσουν προβλήματα. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κάνεις έξυπνες κινήσεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό σήμερα. Νιώθεις πλούσια συναισθήματα, έχεις καλή διάθεση και πάνω από όλα θέλεις να ξεπεράσεις όσα σε περιορίζουν. Η αίσθηση της ελευθερίας αποκτάει ξεχωριστό νόημα σήμερα και φαίνεται πως θα είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο θα κινηθείς. Εξάλλου, η Σελήνη στον Τοξότη σε εξαναγκάζει σχεδόν να σπάσεις τα όρια για να ανακαλύψεις τις ομορφιές που υπάρχουν πέρα από αυτά. Θα έχεις αρκετές αντοχές για να το κάνεις, για αυτό μην αφήσεις την ημέρα ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα αν είσαι ήρεμος, χαλαρός, αλλά και συνειδητοποιημένος! Άφησε την φαντασία να καθοδηγήσει τις επιλογές που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά. Αν είσαι μόνος, προσοχή στα μεγάλα λόγια!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα κατάλληλη για να δουλέψεις με πάθος και όρεξη, με σκοπό να φέρεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου. Ωστόσο, η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις γύρω από σημαντικά ζητήματα. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κάνεις σωστούς χειρισμούς που θα φέρουν ευημερία.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Τοξότη σου χαρίζει συναισθήματα διαφορετικά από αυτά που έχεις συνηθίσει. Σου δημιουργεί την ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά και να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα όρια. Είναι μια καλή ημέρα για να κυνηγήσεις ο,τιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος και δημιουργικός. Παράλληλα, το πάθος σου για σκληρή δουλειά εντείνεται και από εκεί προκύπτει η επιτυχία. Ωστόσο, φρόντισε να μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό, γιατί γίνεσαι αφελής και βιαστικός.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, να νιώσεις τον ρομαντισμό και το πάθος ταυτόχρονα. Αν είσαι μόνος, όμως, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις και σε κάνει υποψήφιο θύμα στα χέρια οποιουδήποτε θελήσει να σε εκμεταλλευτεί. Κινήσου με προσοχή.

Επαγγελματικές
Πολύ καλή η ημέρα στα επαγγελματικά, καθώς θα έχεις και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες, αλλά και την ευστροφία για να επιλύσεις προβλήματα. Όμως, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά, δεν θα έχεις πρόβλημα να κινηθείς πρακτικά και επιδέξια.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα θα είναι αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα όσο ανταποκρίνεσαι στην ανάγκη σου να ανακαλύψεις νέους κόσμους και να βγεις λίγο από το καβούκι σου. Μην προσπαθήσεις να αντισταθείς σε αυτό. Θα είναι μάταιο! Εκμεταλλεύσου την ημέρα και βρες τον δικό σου τρόπο να «ταξιδέψεις» σε νέα μέρη και καταστάσεις. Δεν χρειάζεται πάντα να οργανώσεις ένα ταξίδι για κάποιο εξωτικό μέρος. Μπορείς όμως να διαβάσεις, να δεις μια ταινία που θα σου ανοίξει τους ορίζοντες, να ξεκινήσεις μια νέα ενασχόληση που θα πυροδοτήσει τη φαντασία.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να περάσεις αρκετά καλά και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα θα είναι αρκετά, ενώ δεν θα λείψει το πάθος. Φρόντισε να είσαι εκδηλωτικός για να κάνεις το κλίμα ακόμη πιο θερμό. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε μην πέσεις θύμα εξαπάτησης. Είσαι υπερβολικά ρομαντικός και δεν βλέπεις καθαρά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά, γιατί με την αισιοδοξία που θα σε χαρακτηρίζει θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Στα οικονομικά, η είσοδος του Ήλιου στη Σελήνη σου δίνει την ικανότητα να χειρίζεσαι τα χρήματά σου έξυπνα και αποτελεσματικά.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκές, για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Μπορείς να κάνεις επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις, να δουλέψεις με δυναμισμό και αντοχή και να αξιοποιήσεις το μυαλό σου που θα είναι ιδιαίτερα οξυμένο. Εξάλλου, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου κάνοντάς σε ακόμη πιο ατρόμητο, αλλά και βαθιά συναισθηματικό. Προσπάθησε να ελέγξεις μόνο την καχυποψία σου και τον υπέρμετρο ρομαντισμό που σε διακατέχει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά αφέσου στο ευνοϊκό κλίμα που δημιουργεί η Σελήνη στον Τοξότη. Μπορείς να είσαι ευθύς με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για το συναίσθημά σου, σπάζοντας τους περιορισμούς σου. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να μην πέσεις θύμα πλάνης. Βλέπεις πολύ ρομαντικά τα πράγματα και ίσως να μην αποδειχθεί καλό…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να αξιοποιήσεις την εργατικότητά σου και το πείσμα που θα σε διακατέχει, έτσι ώστε να ασχοληθείς με απαιτητικές υποθέσεις. Στα οικονομικά σου φαίνεται πως θα καταφέρεις να κινηθείς με στρατηγική και φειδώ ως προς τα έξοδα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια μέρα που απαγορεύει –σχεδόν- να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εμποδίζει την ρεαλιστική οπτική σου ως προς τις καταστάσεις. Έτσι, δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν μπερδέματα και να βρεθείς θύμα επιτήδειων. Απόφυγε, επίσης, συνεργασίες και σημαντικά ραντεβού. Προτίμησε να διασκεδάσεις, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να οργανώσεις ταξίδια ή να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην καλή διάθεση, στην αισιοδοξία και στο πάθος που δίνει το πλανητικό σκηνικό. Το συναίσθημα θα είναι πλούσιο και έντονο, γεγονός που χαρίζει μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να είσαι λίγο επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες για να μην εξαπατηθείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις επαφές για να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, να οργανώσεις εκδηλώσεις και να ασχοληθείς με την εικόνα σου. Οι σημαντικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να είσαι εγκρατής, γεγονός που θα σε ωφελήσει σύντομα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στον Τοξότη, δημιουργεί μια τάση αυθορμητισμού και βιασύνης προκειμένου να φτάσεις πιο γρήγορα στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Όμως, η στάση αυτή δεν θα σε ωφελήσει. Προτίμησε να κινηθείς αργά και μεθοδικά για να φτάσεις εκεί που θέλεις χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις τον ρομαντισμό σου και να προσπαθήσεις να γίνεις πιο ρεαλιστής. Έτσι, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αποφύγεις την εκμετάλλευση από τρίτους.

Αισθηματικές
Αίσθημα, πάθος, κέφι, χαρά και αισιοδοξία φαίνεται πως θα συνθέσουν το σκηνικό της σημερινής ημέρα στον τομέα των αισθηματικών σου. Τί καλύτερο για να απολαύσεις τη βραδιά παρέα με το ταίρι σου! Αν είσαι μόνος, μη φοβηθείς να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων. Δεν είσαι σε θέση να λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους και να δεις τα πράγματα ως έχουν. Για αυτό προτίμησε να κάνεις επαφές που θα «φτιάξουν» την επαγγελματική σου εικόνα και θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, φαίνεται πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα είσαι αρκετά προσεκτικός για να μην βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, να πλησιάσεις τους γύρω σου, να νιώσεις πλούσιο συναίσθημα και να ξεπεράσεις τα όρια που σου θέτουν ή θέτεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Θα νιώσεις ιδιαίτερη χαρά αν καταφέρεις να ξεφύγεις από την πλήξη της καθημερινότητας. Κοινωνικοποιήσου και κάνε τις σωστές επαφές με τα σωστά άτομα. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την εξέλιξη της μόρφωσής σου. Μήπως η μελέτη ενός νέου αντικειμένου είναι το επόμενο εγχείρημά σου;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να περάσεις καλά, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να διώξεις για λίγο μακριά σκοτούρες και ανασφάλεια. Οργάνωσε μια βραδιά για τους δυο ή κανόνισε να πάτε κινηματογράφο. Το κλίμα είναι ιδανικό για όποια από τις δυο επιλογές διαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ειδικά για αλλαγές. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εκπλήξεις στο μέλλον.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια μέρα που η λογική δεν έχει χώρο στη ζωή σου. Νιώθεις αρκετά αυθόρμητος και ενθουσιώδης για το μέλλον και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και αντιξοότητα. Επίσης, είσαι αρκετά αυθόρμητος και εξωστρεφής με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου πιο επιτυχημένες. Πρόσεξε, όμως, μην πέσεις από τα σύννεφα με τις εξελίξεις. Μη βιάζεσαι, γιατί η πραγματικότητα μπορεί να μην σε ικανοποιήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να περάσεις καλά, να ξεχαστείς από τα καθημερινά προβλήματα και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Έχεις καλή διάθεση και το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολικά ρομαντικός και ονειροπόλος, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να φέρεις εις πέρας απαιτητικές ασχολίες και αρμοδιότητες. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς με σοφία και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να αποφύγεις τις σπατάλες.