Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/11/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Κριέ υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφος σου θα είναι διαθέσιμος για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Διεκδίκησε σήμερα το δίκιο σου στην δουλειά και μην διστάσεις να αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα όλους όσους σε αδικούν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός του προϋπολογισμού σου.

Ταύρος
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Αισθηματικές
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου φίλε Ταύρε θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο και πρέπει να τα εξετάσεις εξονυχιστικά αν πάρεις την απόφαση να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα που ο Άρης κινείται στον Υδροχόο και σε ευνοεί, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιάφορο και σκληρό, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!!!

Επαγγελματικές
Μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στην δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά φίλε Καρκίνε. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις για να φτάσεις στους στόχους σου χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων
Η διάθεσή σου σήμερα αγαπητέ Λέοντα δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές
Το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σου φίλε Λέοντα είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητας σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία σου ευνοούνται αυτήν την Τρίτη. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Παρθένος
Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου αγαπητέ Παρθένε, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες που παγιώνουν την ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφο σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια άσχημα ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρήξεις λίγο την πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κρεβάτι σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά!

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου φίλε Παρθένε. Αν έχεις αμφιβολίες συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο και να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να κινηθείς με γνώμονα την λογική σου.

Ζυγός
Απόψε αγαπητέ Ζυγέ κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν την σχέση σας πουθενά. Μην κάνετε πισωγυρίσματα για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες.

Επαγγελματικές
Ο χώρος της εργασίας σου σήμερα είναι αποδοτικός και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μετρίασε λίγο τις αντιδράσεις ενθουσιασμού σου και μην δίνεις στους άλλους να καταλάβουν την ικανοποίηση σου. Υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης! Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Σκορπιέ και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές
Σήμερα αν είσαι Σκορπιός θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από την ζωή σου και από τους γύρω σου.

Επαγγελματικές
Ευνοϊκή θα είναι η ημέρα για την επίτευξη των στόχων σου αγαπητέ Σκορπιέ. Βάλε πλώρη, ακολούθησε το ένστικτο σου και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Τοξότης
Η ημέρα απαιτεί από εσένα αγαπητέ Τοξότη, αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου γιατί η μέρα θα φέρει ανεπιθύμητες εξελίξεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές
Ο έρωτας σήμερα ευνοείται αν είσαι Τοξότης. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει στο δεσμό σου και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Εάν είσαι μόνος σου, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξε την!!!

Επαγγελματικές
Επιστράτευσε όλη σου την προσοχή σήμερα στα θέματα της δουλειάς σου φίλε Τοξότη. Μην αφήσεις καμία λεπτομέρεια να σου ξεφύγει γιατί ενδέχεται να υπάρξουν όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε η μέρα σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ότι κι αν σου πούνε και βάλε σχέδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σου χαλούνε την διάθεση, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στην σχέση σου και άλλαξε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διστάσεις να έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο που γνωρίζεις χρόνια, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα χρειαστεί να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις και κάτι στην τακτική σου. Τόλμησε να προβείς σε αλλαγές με σίγουρα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές
Αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου, φρόντισε άμεσα να τους απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Εσύ φίλε Υδροχόε που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Τα εμπόδια που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου απαιτούν μία πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από την πλευρά σου, αν θέλεις να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ότι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Ιχθύ δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφος σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε για το καλό της σχέσης σου, να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα σου φέρει καλές εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Για εργασιακά θέματα που σε αγχώνουν, συμβουλεύσου ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου και θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ότι κάνεις για να μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.