Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/7/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα Κριέ πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ότι λέει ο σύντροφός σου. Για εσένα Κριέ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου κάποιο άτομο που θα εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου αλλά και την διάθεση σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Η μέρα δεν ενδείκνυται για κανενός είδους ρίσκα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Συνέχισε έτσι…

 

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται σιγά σιγά και αισθάνεσαι καλύτερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς, που έχεις παραμελήσει τελευταία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσεις, με τον καλύτερο τρόπο, όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Όσο για εσάς τους Ταύρους που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σας, αυτό το διάστημα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να την διώξετε. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και πολύ καλά και έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα αν δεν παρασυρθείς σε σπατάλες. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα σε ευνοούν.

Δίδυμοι
Την σημερινή Τρίτη θα σε χαρακτηρίζει μια έντονη αντικειμενικότητα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που σε διακατέχει θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που θα σας προσκαλέσει σε ένα ενδιαφέρον δείπνο. Μην το χάσετε!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Καρκίνος
Η σημερινή Τρίτη είναι μια καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που είσαι μόνος σου κινήσου με τον δικό σου τρόπο και θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν. Η γοητεία σου φίλε Καρκίνε είναι αυξημένη και η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στην πιο σωστή επιλογή.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αν το κρίνεις απαραίτητο δούλεψε περισσότερο για να τελειώνεις με τις αρμοδιότητες σου και μην περιμένεις από τους συναδέλφους σου να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση και χρειάζονται την προσοχή σου.

Λέων
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει τη σημερινή Τρίτη, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στην σχέση σου και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις απέναντι στο ταίρι σου. Για τις μοναχικές ψυχές των αδέσμευτων Λεόντων η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.

Παρθένος
Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα φίλε Παρθένε που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και μην στεναχωριέσαι άδικα γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μην τις αφήσεις άλλο γιατί θα το μετανιώσεις.

Ζυγός
Σήμερα πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε ψυχραιμία, φέρσου διπλωματικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στην σχέση σου γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δεν θα σου αρέσουν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι στην ζωή σου μην παρατάς τις προσπάθειες που κάνεις και πολύ γρήγορα οι κόποι και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεχε σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα για να τα διατηρήσεις σε αυτήν την καλή κατάσταση.

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ ενδέχεται να προκληθούν λάθη από βιασύνη και έντονες συζητήσεις, εξαιτίας της ανυπομονησίας ή της ανησυχίας σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις για αυτά που θέλεις και πιστεύεις ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Καλά θα κάνεις να το πράξεις, όμως δεν χρειάζεται να βγάζεις περισσότερο ανταγωνισμό απ’ όσο χρειάζεται.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που σε προβληματίζουν και να περάσεις ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό βράδυ στο πλάι του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, προσκάλεσε στο σπίτι σου το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει και η αποψινή νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτική.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα καταφέρεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από τα καλά αποτελέσματα που είχες τον τελευταίο καιρό, γιατί έχε υπόψη σου ότι δεν είναι αρκετά!!! Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Κάνε υπομονή!!!

Τοξότης
Κάποια γεγονότα θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις και προπάντων μην απαισιοδοξείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για τον σύντροφο σου. Εσύ αγαπημένε Τοξότη που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Η ημέρα σε ευνοεί.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρόσεχε σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να κάνεις οικονομία αν θες να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

Αιγόκερως
Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ φίλε Αιγόκερε που δεν είσαι σε μόνιμο δεσμό, μην τρελαίνεσαι και στεναχωριέσαι αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κάπου ανάμεσα τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα αγχωθείς πολύ.

Υδροχόος
Σταμάτα να αγχώνεσαι και για το πιο ασήμαντο συμβάν που γίνεται στην ζωή σου και γίνε λίγο πιο αισιόδοξος. Η καθημερινότητα σου έχει ήδη μπει σε μία σειρά και καλό θα είναι να την ευχαριστηθείς και να γίνεις πιο δημιουργικός, τώρα που μπορείς. Η ημέρα είναι καλή τόσο για αυτά που θες να δρομολογήσεις όσο και για την λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές
Μην διστάσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των Υδροχόων που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτήν, αρκεί να δεχτείτε τις ερωτικές προσκλήσεις που σας γίνονται.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βάλε μέτρο στα έξοδα σου και ταχτοποίησε τις οφειλές σου.

Ιχθείς
Η σημερινή Τρίτη θα είναι περίεργη και πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα τεκταινόμενα γύρω σου και να μην κινείσαι καθόλου παρορμητικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Αν θέλεις να καλυτερεύσεις τις συνθήκες που ζεις και κινείσαι, πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν και να μην περιμένεις από το μαγικό ραβδάκι να σου ανανεώσει την ζωή.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις και τις συνθήκες της σχέσης σας. Για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες, γι αυτό μην κάθεσαι λεπτό σπίτι!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Εξέτασε όλα σου τα δεδομένα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια και μετά τόλμησε να ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

tlife.gr