Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη θα σου στείλει τις θετικές της επιρροές ώστε να βρεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε μπερδεύουν και σε αγχώνουν. Φρόντισε να μην πανικοβάλλεσαι κι κυρίως να μην έρθεις σε κόντρα με αυτούς που σε περιβάλλουν. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες και καθήκοντα, αλλά μην αφήνεις να σε απορροφούν πλήρως και να παραμελείς τον αγαπημένο σου. Αν εξακολουθείς να είσαι μόνος, πρόσεξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και δώσε προτεραιότητα στο να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Έχεις ορισμένες αμφιβολίες για την κατάληξη που θα έχει η προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Έχεις την εύνοια των άστρων, οπότε χαλάρωσε και όλα θα γίνουν χωρίς να το καταλάβεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Δώσε μεγάλη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί ίσως πέσεις σε παγίδες που θα σε φέρουν προ εκπλήξεων.

Ταύρος
Ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε πίεζαν, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους κι εσύ αποφορτίζεσαι. Μπαίνεις σε μια νέα φάση, άκρως δημιουργική, όπου κλείνεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν και κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα γεμάτος αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ειδικά αν απαλλαγείς από ανόητους δισταγμούς και απελευθερώσεις το πάθος που κρύβεις μέσα σου, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, δώσε επιτέλους μια ευκαιρία σε αυτόν που επιμένει να σε διεκδικεί, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις. Πού ξέρεις, ίσως τα πράγματα εξελιχθούν πολύ καλύτερα απ’ ότι φανταζόσουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι μια χαρά. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συναδέλφους σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς. Στα οικονομικά σου βάλε φρένο σε περιττά έξοδα. Κινήσου μεθοδικά και συντηρητικά, ώστε να μην ξαναβγείς εκτός πλάνου.

Δίδυμοι
Δυσκολίες και εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου θα απαιτήσουν να είσαι περισσότερο διαλλακτικός αλλά και αποφασιστικός. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, αρκεί να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και στην πορεία που έχεις χαράξει. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία που έψαχνες να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητά σου και θα κάνεις νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα προβλέπεται να είναι εξαιρετικά καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις μακριά από αυτήν καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις αξέχαστα παρέα με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και μην κλείνεσαι μες το καβούκι σου, γιατί έτσι δε θα αλλάξει τίποτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πάνε όλα πολύ καλά, ιδιαίτερα σήμερα που θα δεις πολλά σου σχέδια να οδηγούνται ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου ζητήματα πρέπει να φανείς πιο ώριμος και υπεύθυνος, ώστε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου μέσα από ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Καρκίνος
Η μέρα θα σταθεί αρωγός σου στην προσπάθεια να αντιμετωπίσεις κάθε προβληματική κατάσταση. Έχοντας λοιπόν την εύνοια των αστρολογικών όψεων, δράσε άφοβα, αλλά μην ξεχνάς να έχεις πάντα πυξίδα σου τη λογική. Μην κάνεις βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Επίσης, πρόσεχε άτομα που σε περιτριγυρίζουν και ενδέχεται να θέλουν το κακό σου, οπότε μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

Αισθηματικές
Σήμερα το πάθος που κρύβεις μέσα σου θα είναι ασυγκράτητο και θα σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσουν. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις να έρθουν όλα από μόνα τους και κάνε κάτι κι εσύ ο ίδιος προκειμένου να έρθεις πιο κοντά με τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Επαγγελματικές
Πολλά σχέδια που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό στην δουλειά σου, μπορεί να αργούν να πραγματοποιηθούν, αλλά σύντομα θα ξεμπλοκάρουν και θα δρομολογηθούν επιτυχώς. Στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι περισσότερο οργανωμένος και μαζεμένος, γιατί ίσως προκύψουν έξοδα που δεν περίμενες και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Ξέρεις ότι έχεις υψηλές ικανότητες και ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου και πεισμώσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Μην επιτρέψεις μόνο σε τυχόν εμπόδια να σε αποσυντονίσουν και να σε πτοήσουν, και κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να τα ξεπεράσεις γρήγορα. Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις πιο χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα γίνουν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις να πεις πράγματα που δεν πρέπει και να οδηγηθείς σε έντονους καυγάδες.

Αισθηματικές
Έχεις κάθε ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Το μόνο που πρέπει να αλλάξεις, είναι να είσαι πιο ανοιχτός και να εκδηλώνεις χωρίς εγωισμούς τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που αναζητάς, μη σε παίρνει από κάτω γιατί η βραδιά θα φέρει στο προσκήνιο άτομα του παρελθόντος που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα με την παρουσία τους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα κυλούν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα να σε αγχώνει. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και κάνε μια νέα αρχή, γεμάτη φιλοδοξίες και αποφασιστικότητα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να οργανωθείς ακόμη πιο σωστά, για να ξέρεις ακριβώς που βαδίζεις και να μην ξαναβρεθείς σε αδιέξοδο.

Παρθένος
Η ημέρα θα σε βρει ιδιαίτερα αγχωμένο, λόγω των πολλών καθηκόντων που έχεις αναλάβει. Πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και σωστά προετοιμασμένος, ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Μην αφήσεις τα νεύρα σου και την απελπισία που αισθάνεσαι να κυριαρχήσουν και να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Αισθηματικές
Σήμερα διαφωνίες και προστριβές θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Κράτησε ουδέτερη στάση και μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να σε οδηγήσει σε λόγια και πράξεις που θα μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τόλμησε να δείξεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει από τον επαγγελματικό σου χώρο και να είσαι σίγουρος ότι δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου εξακολουθείς να αγχώνεσαι για ορισμένα ζητήματα που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μην απελπίζεσαι και όλα θα βρουν σύντομα το δρόμο τους, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης στον φιλικό για εσένα Ταύρο. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να είναι αμφίρροπα, γι’ αυτό πρέπει να σχεδιάσεις ένα πλάνο ώστε να νιώθεις πιο σίγουρος και να ελέγχεις απόλυτα τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Ζυγός
Σήμερα φρόντισε να μείνεις μακριά από ακρότητες και υπερβολές, γιατί ίσως έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε τη δυνατότητα σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά καλό θα ήταν από μέρους σου να έρθεις ακόμη πιο κοντά στον σύντροφό σου και να κάνεις συχνές εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, βγες από το σπίτι σου, καθώς η ημέρα ευνοεί γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια από αυτές είναι αυτό που αναζητάς και εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου διανύει μια περίοδο ευημερίας και ανόδου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ θα καταφέρεις να δώσεις και ένα οριστικό τέλος σε ό, τι αρνητικό σε κρατούσε πίσω. Τα οικονομικά σου θα έλεγε κανείς ότι δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια αφενός να κρατήσεις τις ισορροπίες και αφετέρου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Τα πράγματα στη ζωή σου είναι κάπως ασταθή και αυτό σου προκαλεί μια γενικότερη ανασφάλεια. Μην επηρεάζεσαι από σχόλια τρίτων, συγκεντρώσου και μόνος σου προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα. Απανωτές εξελίξεις θα αναταράξουν τη ζωή σου και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, και να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθετί που θα σπάσει τη ρουτίνα σου.

Αισθηματικές
Ζητήματα και προβληματικές καταστάσεις που σε εμπόδιζαν καιρό τώρα να απολαύσεις τη σχέση σου, μπαίνουν σε τάξη. Εσύ επιτέλους ανακουφίζεσαι και ήρεμος πια αφοσιώνεσαι στο ταίρι σου. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που σε έχει κυριεύσει, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, μάθε να περνάς πάντα όμορφα και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ωφέλιμες συνεργασίες και να διευθετήσεις κάθε ζήτημα που εκκρεμεί. Όσον αφορά τώρα τα οικονομικά σου, τα πράγματα κινούνται σε σταθερά επίπεδα. Μην επαναπαύεσαι όμως, καθώς μπορείς να αυξήσεις κι άλλο το εισόδημά σου, αξιοποιώντας κάθε μέσο και γνωριμία.

Τοξότης
Θα πιεστείς πολύ προκειμένου να δώσεις οριστικό τέλος σε θέματα που χρόνιζαν και σε άγχωναν. Μην είσαι τόσο συντηρητικός και τόλμησε να κάνεις την επανάστασή σου, επιφέροντας εκείνες τις ανατροπές που θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει υποστεί μεγάλη φθορά, λόγω ρουτίνας και απανωτών προβλημάτων που προκύπταν. Σήμερα θα βρεις επιτέλους την ευκαιρία και το χρόνο που έψαχνες, προκειμένου να κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφό σου, θέτοντας πιο γερά θεμέλια αυτή τη φορά και αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Αν είσαι μόνος, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και μίλησε σε αυτόν που ποθείς χωρίς να φοβάσαι. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η μέρα φέρνει στο χώρο της εργασίας σου πολλές προτάσεις και νέες δυναμικές εξέλιξης. Φέρσου έξυπνα και μεθοδικά για να τις εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε πιέζουν, αν δεν βάλεις άμεσα σε τάξη εκκρεμότητες και δεν βάλεις φρένο σε περιττά έξοδα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις τόσα πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να φέρεις σε πέρας, που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Οργάνωσε τον χρόνο και τις δουλειές σου για να είσαι αποτελεσματικός και ταυτόχρονα συνεπής, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δείξε μεγάλη επιφυλακτικότητα προς άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθροί σου.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως ευχάριστη, ενώ ξεκαθαρίσματα σχετικά με τη σχέση σου, θα γίνουν μέσα σε ήρεμο και χαλαρό κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ψάχνεις την τελειότητα, αφού είναι αδύνατο να τη βρεις. Όλοι έχουν τα ελαττώματά τους, οπότε συμβιβάσου με αυτό και δώσε την ευκαιρία σε αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, χωρίς κανένα παράγοντα να σε επηρεάζει αρνητικά. Μην επιχειρήσεις όμως νέα ξεκινήματα, καθώς δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Έχεις πιεστεί αρκετά τελευταία από εμπόδια που συναντούσες διαρκώς στο δρόμο σου και αγχώνεσαι πολύ για το μετά. Σήμερα όμως θα απαλλαγείς από καθετί αρνητικό και θα επικεντρωθείς στο μέλλον σου. Ευχάριστα γεγονότα επίσης θα λάβουν χώρα και στον χώρο της οικογένειάς σου και αυτό σε χαροποιεί.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν αρμονικά και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι μόνος, σταμάτα να πιέζεις καταστάσεις και χαλάρωσε. Όλα θα γίνουν αβίαστα και θα έχεις αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Ορισμένες δυσκολίες θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα στον χώρο τη εργασίας σου. Κινήσου πολύ προσεκτικά κι επιφυλακτικά, ενώ καλό θα ήταν να μετράς τα λόγια σου προς τους συνεργάτες σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου σημειώνουν άνοδο, αφού θα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Ιχθείς
Η επαναστατική σου διάθεση σήμερα σε οδηγεί σε πολυπόθητες ανατροπές που δημιουργούν μια νέα, πιο ευχάριστη πραγματικότητα. Αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα γίνεις πιο θετικός στο εξής.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ καλά, οπότε απόλαυσέ το μένοντας μακριά από καθημερινά άγχη. Αν είσαι αδέσμευτος, απελευθέρωσε την γοητεία και τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου και θα καταπλήξεις αναμφισβήτητα όποιον βρεθεί κοντά σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα και νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου. Δώσε βάση σε άλυτα προβλήματα και κατόπιν κάνε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου διανύουν μια δύσκολη περίοδο, οπότε κινήσου οργανωμένα και με πειθαρχεία.