Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική και θετική. Αυτό σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Έτσι, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί πολύ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις υπερβολές και ακρότητες, καθώς έχεις τις δικές σου αντοχές, που δεν πρέπει να ξεπεράσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου σήμερα θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσένα που είσαι παρορμητικός και λες πράγματα χωρίς να τα σκεφτείς καλά, καταλήγοντας να στενοχωρείς το σύντροφό σου. Πρόσεχε πιο πολύ λοιπόν στο εξής τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα απαλλαγείς από την απαισιοδοξία που σε διακατέχει και θα πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά καλό θα είναι σήμερα να αποφορτιστείς από τα προβλήματά σου και να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σου θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητά σου, καθώς πρόκειται να πάρεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, που θα αποβούν ιδιαίτερα ωφέλιμες και κερδοφόρες.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να προβείς άφοβα σε αλλαγές συμπεριφοράς και στρατηγικής, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ευκολία και σιγουριά προς το δρόμο της επιτυχίας. Γίνε πιο θετικός και έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για ό,τι σας κρατάει σε απόσταση και να το αντιμετωπίσετε από κοινού. Έτσι, θα καταφέρετε να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο και η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος, θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα, με πολλά άτομα να διεκδικούν τη συντροφιά σου.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ άγχος, αφού θα έχεις πολλά πράγματα και υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά και επιπόλαια, καθώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μελέτη σε κάθε σου κίνηση και πράξη. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά, αρκεί να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Η μέρα σε διευκολύνει πολύ να τακτοποιήσεις ζητήματα, που αφορούν είτε εργασιακά είτε προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα άτομα.

Αισθηματικές
Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα υψηλή κι αυτό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις με δυναμισμό κάθε πρόβλημα της σχέσης σου και να δώσεις άλλη τροπή στα πράγματα, ώστε να είσαι πιο ικανοποιημένος. Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη από το μεσημέρι και μετά, ακόμη κι εσύ που είσαι αδέσμευτος επηρεάζεσαι θετικά, οπότε τόλμησε να πλησιάσεις το άτομο που θες άφοβα, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Επιστράτευσε το ένστικτο και τη διορατικότητά σου για να κρίνεις πιο σωστά ορισμένες προτάσεις που αφορούν την καριέρα σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και ζήτησε παράλληλα και τη βοήθεια των συνεργατών σου, που μπορεί να σου δώσουν πολύ αποτελεσματικές λύσεις. Συνέχισε να κινείσαι συνετά και συντηρητικά στα οικονομικά σου και γρήγορα θα ανακάμψεις.

Καρκίνος
Σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να μη διαταραχθεί η αρμονία και η ισορροπία της ζωής σου. Ευνοούνται επίσης οι γενικότερες συναναστροφές είτε με άτομα που ήδη γνωρίζεις, είτε με νέους ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν.

Αισθηματικές
Η ημέρα μπορεί εύκολα να προκαλέσει διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι πιο εσωστρεφής και φυσικά να κρατήσεις διπλωματική στάση σε κάθε διαφωνία που θα προκύψει ανάμεσά σας. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, μην το βάζεις τόσο εύκολα κάτω και τόλμησε να διεκδικείς αυτά που θες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στόχο, αφού η ημέρα σε καθιστά ιδιαίτερα δυναμικό και αποφασιστικό. Η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου πλέον είναι εξαιρετικά καλή, οπότε με συνεχή προσπάθεια και προσοχή αυτό δε θα αλλάξει. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι πιο υπεύθυνος, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις ανοίγματα και έξοδα, στα οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Λέων
Αυτό το Σάββατο θα έρθουν στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές. Έχεις την τύχη και τα άστρα με το μέρος σου, και κάθε σου εγχείρημα θα καταλήγει σε θρίαμβο. Βλέπεις πως ό,τι θελήσεις γίνεται πραγματικότητα και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε κάνει να αποβάλλεις την απαισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Σήμερα το τοπίο στα ερωτικά σου γίνεται πιο ξεκάθαρο και βλέπεις από άλλη σκοπιά κάποια πράγματα. Αναθεωρείς τη στάση σου απέναντι σε δεδομένα και καταστάσεις, καθώς συνειδητοποιείς ότι μέχρι τώρα έκρινες λάθος. Αναγνωρίζεις πλέον τι δε πάει καλά στη σχέση σου και με τη βοήθεια φίλων αλλάζεις τακτική. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα χαρείς πολύ σήμερα, καθώς αυτός που σε ενδιαφέρει, θα σου δείξει ότι έχει ανάλογα αισθήματα για σένα.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα σε κάνει πιο κλειστό και ανασφαλή, με αποτέλεσμα να μείνεις πίσω στη διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων σου. Με ψυχραιμία και σωστή στρατηγική, όλα θα πάνε καλά και θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν ακόμη περισσότερο, αν δε βάλεις άμεσα φρένο σε αλόγιστες σπατάλες.

Παρθένος
Η μέρα φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να σε διευκολύνει σε ζητήματα κάθε τομέα. Παρά την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει και τους δισταγμούς που έχεις σε ό,τι επιδιώκεις, κάνεις γενναίες προσπάθειες να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να απαλλαγείς οριστικά από καθετί που σε δυσαρεστεί. Συνέχισε την σκληρή δουλειά, αποφεύγοντας ακρότητες και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά, ενώ η καλή επικοινωνία και συνεννόηση με τον σύντροφό σου, θέτει πιο γερές βάσεις στη σχέση σου και καλυτερεύει περισσότερο το κλίμα μεταξύ σας. Αν προσπαθείς να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, κάνε κι εσύ κάτι γι’ αυτό, χωρίς να περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, οπότε απόλαυσέ το χωρίς να αγχώνεσαι. Τα σχέδια σου δρομολογούνται και με τη θετική επίδραση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου, έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα, καθώς έχεις την τάση να κάνεις ανοίγματα που σε βγάζουν εκτός πλάνου.

Ζυγός
Έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και είναι λογικό να μην μπορείς να τα πετύχεις όλα ταυτόχρονα. Φρόντισε από εδώ και πέρα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να οργανωθείς καλύτερα, για να μην πελαγώνεις. Διατήρησε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που θέλουν δήθεν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα επιδιώκουν να σε βλάψουν. Κάνε έξυπνους ελιγμούς, ώστε να τους αποφύγεις και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Λάθος ενέργειες και αποφάσεις που είχες πάρει στο παρελθόν, φαίνεται πως αρχίζουν να σε επηρεάζουν πολύ και να βλάπτουν τη σχέση σου. Κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επανορθώσεις και να φτιάξεις τα πράγματα. Αν είσαι
αδέσμευτος, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που ψάχνεις και μετά κινήσου ανάλογα, για να μην ταλαιπωρείς κανένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν προβλήματα, τα οποία για να καταφέρεις να διαχειριστείς, θα χρειαστεί χρόνος και σκληρή δουλειά. Αν μείνεις πιστός στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, στο τέλος θα βγεις νικητής και θα ανταμειφθείς για τον κόπο σου. Τα οικονομικά σου σε θέλουν περισσότερο προσγειωμένο και μαζεμένο, καθώς είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και αχρείαστα έξοδα.

Σκορπιός
Συνειδητοποιείς πλέον ποια είναι εκείνα τα εμπόδια που σε κρατάνε πίσω και που πρέπει το συντομότερο δυνατό να αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό δε σε αφήνει να αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Θα έχεις την στήριξη φιλικών σου προσώπων σε όλο αυτό, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για στιγμές με τον αγαπημένο σου, γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντισμό. Μην αναλωθείς σε καμία περίπτωση σε συζητήσεις που θα σε δυσαρεστήσουν και θα σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Καλό θα ήταν επίσης να τον ακολουθήσεις στις ιδέες του για να περάσεις όμορφα απόψε. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να χαλαρώσεις και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συμφωνίες που θα ωφελήσουν τα επαγγελματικά σου. Με σύμμαχο σου την Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις δυνατότητες εξέλιξης που παρέμεναν αδρανείς. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά δύσκολα, καθώς έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα που δε σε αφήνουν να ορθοποδήσεις.

Τοξότης
Σήμερα θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου από άλλη οπτική. Αποφασίζεις να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος. Έτσι, με τη νέα θέση της Σελήνης από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιό σου, αλλά και με την αποφασιστικότητά σου θα λύσεις αποτελεσματικά ό,τι σε ταλαιπωρεί και σε αγχώνει.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα που θα αφορούν τη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός απέναντι στο σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες και δυναμικές αποφάσεις, προκειμένου να τα καταφέρεις. Αν πάλι κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και κάνε τις σωστές και απαραίτητες κινήσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές
Με αυστηρό πρόγραμμα και σωστή δουλειά θα καταφέρεις να θριαμβεύσεις στο χώρο της εργασίας σου. Πίστεψε στον εαυτό σου, αφού γνωρίζεις ότι έχεις υψηλές δυνατότητες, και δείξε σε όλους τι είσαι ικανός να κάνεις. Τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς καθόλου.

Αιγόκερως
Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει σήμερα και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Διάφορα δυσάρεστα γεγονότα θα λάβουν χώρα στη σημερινή ημέρα, που όμως δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση για να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός τομέας για εσένα που έχεις σχέση, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, οπότε φρόντισε να αλλάξεις στάση και να γίνεις πιο θετικός και ευχάριστος απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου προκειμένου να γίνεις πιο ελκυστικός.

Επαγγελματικές
Με την βοήθεια της εμπειρίας σου, κινήσου σήμερα έξυπνα και σωστά και αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε ωφελήσει. Μην ξεχνάς να δουλεύεις σκληρά και πειθαρχημένα, για να εξασφαλίσεις την απόλυτη επιτυχία.

Υδροχόος
Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα παίρνουν άλλη τροπή και επιτέλους ηρεμείς. Όλα δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπαίνεις σε μια δημιουργική φάση, όπου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό δίνεις λύση σε κάθε ζήτημα που διαιωνιζόταν και σε ταλαιπωρούσε.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μια περίοδο ευημερίας. Θα δέχεσαι συνεχώς εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και εκδηλώσεις θαυμασμού. Απόλαυσέ το, ζώντας στο έπακρο κάθε στιγμή. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο ανοιχτός σε προτάσεις και ετοιμάσου να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, γεγονός άκρως ευχάριστο. Στα οικονομικά σου θα ανακάμψεις και θα πάρεις βαθιές ανάσες.

Ιχθείς
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Χαλάρωσε, καθώς με την Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στον Τοξότη θα φέρεις εις πέρας κάθε δουλειά που θα αναλάβεις.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τη σχέση σου και θα βρεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, κάνοντας πράγματα που θέλετε και οι δύο. Αν είσαι μόνος, έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, προσεγγίζοντας αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου σε προβληματίζει ιδιαίτερα η στάση ορισμένων ατόμων. Συζήτησε μαζί τους και κατόπιν βγάλε συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και κάνεις κάποιες αγορές που σε χαροποιούν.