Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/5)

Η ενέργεια της σημερινής ημέρας ανακουφίζει από το άγχος, αν όμως δεν γίνει σωστή διαχείρισή της μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ
Τα ίδια καθήκοντα που φαίνονταν σχεδόν αδύνατα χθες, μοιάζουν σήμερα με παιδικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να γνωρίζεις ακριβώς τι άλλαξε, αλλά δεν ενδιαφέρεσαι και πολύ να μάθεις. Μην κοιτάς πίσω σου, κάνε κινήσεις για να διορθώσεις τα οικονομικά σου. Σκέψου σοβαρά τι θα κάνεις με την προσωπική σου ζωή και βελτίωσε τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρόγραμμά σου είναι βαρύ για σήμερα όμως με την αισιοδοξία που σε διακατέχει θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Θα λάβεις κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, φρόντισε να τα εκμεταλλευτείς σωστά. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου και αποφασίστε την πορεία της σχέσης σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γοητεία σου ξεχειλίζει και θα καταφέρεις να γοητεύσεις τους πάντες. Οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις πολλά και βασικά επαγγελματικά σου σχέδια γεγονός που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Η Αφροδίτη σε ευνοεί πολύ και θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γύρω σου δεν γνωρίζουν τα σημερινά σου σχέδια, όμως εσύ είσαι αποφασισμένη να τους κάνεις να σε βοηθήσουν, παρόλο που δεν έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η ελευθερία που θα αισθανθείς μόλις ολοκληρώσεις αυτό το σχέδιό σου θα είναι υπέροχη. Προσοχή, μην κάνεις περιττά έξοδα. Είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να φέρει ένταση στη σχέση σου. Να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου.

 

ΛΕΩΝ
Τα σχέδιά σου για το μέλλον μπορεί να είναι στον αέρα τώρα, αλλά απολαμβάνεις το γεγονός ότι έχεις ήδη καταφέρει πολλά. Σήμερα είναι σημαντικό να βρεις επιτέλους την κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις εκείνη την αύξηση που δικαιούσαι. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανεξάρτητα από το πόσο υγιή ακούγονται τα σχέδιά σου για το μέλλον, πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση καλό είναι να την σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές γιατί θα βγεις και πάλι εκτός προϋπολογισμού. Το βαρύ σου πρόγραμμα δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου. Σημαντικό να βρεις τις ισορροπίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα προσπαθήσεις να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς τη σημερινή ημέρα, παρά το δύσκολο πρόγραμμά σου. Θα έχεις συζητήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς θα κλείσεις σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες μαζί τους. Θα αισθανθείς μία βαθύτερη εσωτερική σύνδεση με τον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η στάση με την οποία θα αντιμετωπίσεις σήμερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε ανταμείψει, καθώς στο τέλος της ημέρας θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Είσαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να «ξεφύγεις» με περιττές αγορές. Ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου και θα σε γοητεύσει…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γραμμή που χωρίζει τους casual συνεργάτες σου από τις κοινωνικές ομάδες με τις οποίες έχεις παραπάνω σχέσεις μπορεί να είναι τόσο λεπτή σήμερα που είναι δύσκολο να την δεις. Αυτό που αρχίζει ως επαγγελματική συνάντηση μπορεί να τελειώσει ως μια απροσδόκητη γιορτή – όχι λόγω των επιτευγμάτων σου, αλλά επειδή μια επαγγελματική σχέση πέρασε σε ένα νέο επίπεδο. Αισθάνεσαι πιο ήρεμη γιατί έχεις σημειώσει μεγάλη πρόοδο στα οικονομικά σου. Συνέχισε έτσι. Πρόοδος όμως έχει γίνει και στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Η επικοινωνία σας έχει βελτιωθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μείνεις έκπληκτη από τη χαρά που θα αισθανθείς σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πολύ σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου αλλά και τα οικονομικά σου. Το κλειδί για την επιτυχία στη σχέση σου είναι να κρατήσεις τα προσχήματα σε κάποια λεπτά ζητήματα και να μην πιέσεις τον αγαπημένο σου να σου δώσει απαντήσεις σε πράγματα που δεν θέλει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο σήμερα για να περιηγηθείς σε ένα νέο συναισθηματικό τοπίο. Είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα για να πετύχεις στη δουλειά σου. Έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι και θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, φρόντισε να μην χαλάσεις την πρόοδό σου. Θα πειραματιστείς σε νέα μονοπάτια με τον αγαπημένο σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν έχεις καμία διάθεση για δουλειά, όμως το απαιτητικό σου πρόγραμμα θα σε προσγειώσει απότομα στα καθήκοντά σου. Η αόριστη νοοτροπία με την οποία λειτουργείς χρειάζεται προσοχή γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα στην προσωπική σου ζωή.